Şimdi Ara

CIVIC Mİ, GOLF VI MI ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Boşta gezenin Boş Kalfası'yım, ondandır. Açılan konuların açanın malı olduğunu da bilmiyordum, kusura bakma. Bir daha yazmam senin açacağın konulara bundan böyle. İyi forumlar dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: Budd

quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Bence Tata'da sorsun, en iyi onlar önerirler

Arkadaşım sen neden böyle tuhaf yorumlar yapıyorsun. Bu benim açtığım konuda 2. mesajın saçma sapan konuşup duruyorsun. Diğer konularda aynen ne dediği belli olmayan boş yorumların var. Yazma arkadaşım bu şekilde benim açtığım konuda fikirlerini böyle yazmaya devam edeceksen.

Arkadaşım kusura bakma kırdıysam seni, biraz sert tepki gösterdim haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budd -- 10 Mart 2009; 23:42:53 >

• @budd: ababa2307 arkadaşımızı hoş gör buraların neşe kaynağıdır.
    iki araç arasında kalsam wv 1.4 tsi DSG tereddütsüz alırdım.(civicin canımı sıkan tek noktası boya kalitesidir)
    hangi arabayı alırsan al inşallah kazasız-belasız kullanmak nasip olur.
  • eğer otomatik vites düşünürsen megane 3 hb bence düşünme
    çünkü megane 2 hb sadece 1.6 110 hp lik motorda vardı
    ama megane 3 hb yapılan bir kıyaslamada seat leondan sonra gelmişti
    puanlamada vw golf 1. sıradaydı
    bu arada honda civic hb niye düşünmüyorsun
  • Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar slm herkese, şeker beyazı vardı bir tane 1.4 122 bg dsg trendline koca istanbulda. Ayırtmıştım, kredi çıkma zamanında biraz sıkıntı yaşadım. O da gitti, üzüldüm kısmet değilmiş aralığı bekleme kararı aldım. Fikir aşamasında yardımı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bir kez daha.
  • Budd kardeşim hiç sıkma canını her işte bir keramet vardır, bak vergi indirimi çıktı, şimdi o 1.4 cc yi % 18 vergi indirimyle alabileceksin bir hesaplasana ne biçim kardasın
  • harbiden yaa.. hayırlısı olmuş vallahi..

iyi ki çıkmamış kredi..
  • gerçekten hayırlısı olmuş
  • İşin lginç yanı da o.. Ben de araba alırken beğendiğim modellerde özellik,renk opsiyonunu zorla bulmuştum..
    Nerede bu araç stokları??
  • Sağolun arkadaşlar valla kısmetimiz buymuş, gerçekten faydamızamı oldu bakıcaz. Bugün aradım tam emin olunmamakla birlikte yüzde 18.5 gibi bir oran telaffuz ettiler,salı günü netleşecek dediler.. Ancak araç gerçeken yok. Tek tek görüştüm bayilerle gümrükte baklettiklerini söylemişlerdi ,dovizdeki hareketlenmeden dolayı. 1 ay süre vermişlerdi. Bugün de yüzde 3-5 zam alacak dedi doğuş oto, gerçi 1 haftadan beri söylüyorlardi zam zam diye. Doğuş yüzde 5 zam yaparsa 2008 aralıktan beri bilmem kaçıncı zammı olacak, bu durumda gerçekten indirim işimize mi yarıyor onu oturup düşünmek lazım.
  • otomotivcilerin dalavereleri sayesinde bi işe yaramıycak gibi görünüyo gerçekten de..
  • ben bu vergi indiriminden yaralanıp bi hafta öncesinden civic sedanımı bağlamıştım ama bukadar indirim olacağını bilmiyordum 41 bine anlaşmıştım şimdi 34-35 e alıyorum bukadar ineceğini bilseydim golf highline 122 alırdım şimdi o 41 civarı olacak gerçi doğuş oto bu fırsatı kaçırmaz kesin zam yapar bu indirmide kendi cebine atar sırf doğuşun adilğinden almamak lazım tosbagen ama yinede üzülüyorum civic aldığıma :)
  • Üzülme arkadaşım, sana ne güzel daha önceden anlaşmış ötv indiriminden faydalanmışsın. Doğuşta hem araç yok hemde 1 ay sonra ya bırakılıyorsun ve de o zaman fiyat ne olur bilemiyorsun.
  • quote:

Üzülme arkadaşım, sana ne güzel daha önceden anlaşmış ötv indiriminden faydalanmışsın. Doğuşta hem araç yok hemde 1 ay sonra ya bırakılıyorsun ve de o zaman fiyat ne olur bilemiyorsun.

Ben araba alırken Ford'da da yoktu. Araçları bekletiyorlar herhalde.
    150.000 lik stok için bu indirim olacak diyorlar.
    Peki bu şirketlerin araçları bu indirimle ucuza sokup bu 3 aylık dönem sonrasında daha karlı satması gibi bir durum olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

quote:

Üzülme arkadaşım, sana ne güzel daha önceden anlaşmış ötv indiriminden faydalanmışsın. Doğuşta hem araç yok hemde 1 ay sonra ya bırakılıyorsun ve de o zaman fiyat ne olur bilemiyorsun.

Peki bu şirketlerin araçları bu indirimle ucuza sokup bu 3 aylık dönem sonrasında daha karlı satması gibi bir durum olabilir mi?

sanmıyorum..ÖTV biz arabayı alırken giydiriliveriyor..

• zaten bu indirimlerin amacı şirketleri kurtarmak şüpheniz olmasın
  • quote:

quote:

hayır olamaz ama bizim için olur bugün 35 e aldığımız bi aracı muhtemelen 5 6 ay sonra 36binin üstünde satabiliriz :)

• quote:

Orjinalden alıntı: abansi

quote:

quote:

hayır olamaz ama bizim için olur bugün 35 e aldığımız bi aracı muhtemelen 5 6 ay sonra 36binin üstünde satabiliriz :)

yok hocam ...nereye .... 35e satarsın ama yine....

• bu gün35 e aldığın araç 1 ay sonra 42 olacak, vergi indirirmi 1 aylığına geçerli deniliyor
  • herşey salı günü kesinleşecek herkes bişeyler diyor şuan bazıları sadece %10 indirim olacak diyor bazısı 3 ay bazısıda 1 ay geçerli olacak diyor ampulün ipiyle kuyuya inilmez o yüzden resmi gazeteyi beklemekte fayda var :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.