Araç alacağım 1.200 bütçem var megane tarafına baktıgımda 1.5 icon 100bin km civarlarında 2018 model mi tercih etmeliyim ya da 2018 1.6dvtec civic mi tercih etmeliyim dizel motorların çok üretimi olmadıgından herhangi bir problemde parça bulmamda sıkıntı çıkar mı biraz bundan şüphelendim civic tercih etmeyi düşünüyordum sizin fikirleriniz neler |
Civic mi tercih etmeliyim Megane mı?
-
-
Hocam renault ta honda da güzel masrafsız arabalar ama benim tavsiyem honda olacaktır. 2009 model civicte bile hiç motor açısından sorun yaşamadım.
-
0 km dizel otomatik Limited paket GSR2 Egea var o paraya.
1 milyon 200 bin verip aktif güvenlik bile olmayan arabaya para vermem.
1,365'e 0 km Golf var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de civic düşünüyorum renaultun piyasası güzel ama diğer araçta japon arabası dedigin gibi çok sorun yaşatmıyor hondanın tek dizel serisi oldugu için sorun yaşarsam motordan parça bulabilir miyim konusundan ve zf şanzımandan biraz çekindim
-
Dizel honda ölü bir araç. 1.200 verip 2018 megane de almam. Sıfır sıfırdır egea 1.6 mjet dolu paket bulunur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıfır araç almayı düşünmüyorum 100 bin km ayarında değişensiz boyasız otomatik dizel bir araç arıyorum var mı önerin corolla ve bu ikisi dışında bir araç
-
Corolla da bakın
O paraya benzinli fc5 kasa elegance paket honda yapıştır geç
Hondanın dizeli malesef tutmadı hocam sorunlar bir kenara zaten yalıtım yok traktörden beter honda alınacaksa benzinli tercih edilmeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok yakıyo be abi ögrenciyim ben altından kalkamam zf sanzımana güvenerek civic düşündümde dizel tek seri oldugu için parçada sıkıntı çekerim diye düşünüyorum ve gerçekten yalıtımı berbatmış
-
1.8 hybrid düşündüm ama eski aracımda corolla oldugu için değişiklik yapmak istiyorum
-
Hocam merhaba bende 1 ay kadar önce benzer bütçe ile 2020 megane 4 1.5 dizel otomatik touch paket aldım tavsiye ederim. SUV diye geçen araçlara baktım çok fazla çeşidine. Ne geniş ne de bagaj var, benzinli araçlar şehir içi tüketimi çok fazla. Honda çok eski tasarım ve modeline göre çok pahalı geldi. İsterseniz merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
-
Benzer süreçten geçmiş, uzun süre honda kullanmış biri olarak; hem ustalığına hem de insanlığına güven duyduğum özel honda ustası dizel honda almamam konusunda beni uyarmıştı. Benzin veya lpg honda'nın sorunsuzluğu ön planda. Diğer seçenek olacaksa golf 1.5 tsi ekonomik ve atik bir motordur.
-
1.3 tce motorlu megane.
-
Blue dci olmayan megane al geç. Adblue ile uğraşmazsın. Dizel civic Honda'nın üvey çocuğu. Tutulmuyor satılmıyor. Lpgde binmeyeceksen civicin mantığı yok. Lpgde de az yaktığı söylenemez. Performans zaten yok.
Sakin kullanırsan 1.3tce inanılmaz az yakıt tüketiyor. Onu da düşünebilirsin. Şehir içi çoğunlukla eco modda ara sıra gazlama ile 1.3 tce ile 6,5 litre ile geziyordum.
-
Civice bindiginizde, meganea göre daha üst sınıf bir araca bindiğinizi hissedebilirsiniz. Yalıtım daha kötü olsa da sürüş pozisyonu, iç genişlik, ferahlık, konsol tasarımı konusunda daha iyi.
Buna karşın düşündüğünüz fiyatlara dizel megane değil neredeyse sıfır gibi 1.3tce megane alınır.
Kafanızda 100 bine gelmiş bir aracın sırf dizel diye daha ekonomik olacağı inancı varsa, bu inancı silmenizi tavsiye ederim.
Honda ninda benzin LPG versiyonları tercih edilmesi daha doğru olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 21 Ekim 2024; 16:37:39 >
Jetta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X