Şimdi Ara

civic sedan almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim de sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.yakın bi zamanda sıfır otomobil almayı düşünüyorum.benim için bu araba çok önemli olacak çünkü ailemizin ilk defa bi arabası olacak.o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.yorumlarınızında çok faydalı olacağı inancındayım.jetta ve honda civic arasında kararsız kalıyorum.jetta ile ilgili yorumlara baktım civic ile ilgili yorumlara da bakıyorum.özellikle yakıt,sarsıntı,hakimiyet,frenaj,boya konusunda yorumlar yapılmış ama yinede honda civic taraftarıyım.çünkü donanım ,konfor ve fiyat olarak albenisi daha yüksek bi araba gibi geliyo bana.civic dream ve premium arasında kullananlar için ne gibi fark var bu iki sınıf arasında karar veremiyorum.ve manuel vites düşünüyorum,sürüş kontrolünün yüzde yüz kullanıcıda olması taraftarıyım.şimdiden tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.

• en isabetli karar elegance otm. olacaktır, biliyorsun bunlar triptronic, yani otm. tede kontrol yüzde yüz sende olacak, dream ı ise hiç düşünme derim
  • EVET GÜZEL TERCİH .
    ARAÇ OLARAK ZATEN TOPİCTEN FİKİR SAHİBİ OLURSUN.

ANCAK MODEL KARAR VERİRKEN KESİNLİKLE DREAM ALMA.
    PİŞMAN OLACAKSIN ÇÜNKÜ.
    ENAZ PREMIUM YADA SUNROOF VE VSA İSTİYORSAN ELEGANCE ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.

SAYGILARIMLA...
  • evet kesinlikle Dream yerine Premium yada durum uygunsa Elegance seviyesini düşünün...
    Civic kataloğunu elinize aldığınızda Dream ile PRemium arasındaki farkların 2500 YTL'den daha fazla olduğunu göreceksiniz...illa sunroof olsun diyen birisiyseniz de Elegance bakın derim..Sunroofa ek olarak bu donanımda viraj kontrol sistemi de var..
    Jetta ve Civic'in yedek parça, servis ve ikinci el koşullarını da araştırmanız karar vermenizde yardımcı olacaktır...
    son olarak da eğer Civic almaya karar verirseniz mutlaka Honda Civic bölümündeki kullanıcılardan fiyat bilgisi isteyin..çünkü bu sayede forumdan kaç kişi indirim yaptırdı alırken :) mesela istanbulda iseniz benden bilgi alabilirsiniz..seve seve yardımcı olmaya çalışırım...
  • hayırlı olsun en güzel c segmenti bir araç ve kaliteli motor
  • Arkadaşım. Elegance al sen. Gel beni dinler Elegance al. Pişman olmazsın inan bana. Sonroof- VSA- 6.'lı Cd çalar, deri direksiyon simidi, ısıtmalı yan aynalar, 4 cam otomatiği - kilitlenebilir, muhteşem ön panel. Süspansiyon biraz daha sert ama çok sıkıntılı değil.

Hayat HONDA da.
  • evet istanbulda oturduğum için burda ki galerilerden düşünüyorum.peki galerilerin son vereceği fiyat ne olabilir sizce veya ek paketler sunuyorlarmış indirim yerine,hangisi daha mantıklı sizce.araba da sunroof olmasını istiyorum.peki dreamin ne gibi eksileri var.elegance kullanan arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırlarsa çok sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22355303/tm.htm

bu linkte anlaştığımızı Civic'in şartlarını bulabilirsiniz...ilk msjda yazdım herşeyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

evet kesinlikle Dream yerine Premium yada durum uygunsa Elegance seviyesini düşünün...
    Civic kataloğunu elinize aldığınızda Dream ile PRemium arasındaki farkların 2500 YTL'den daha fazla olduğunu göreceksiniz...illa sunroof olsun diyen birisiyseniz de Elegance bakın derim..Sunroofa ek olarak bu donanımda viraj kontrol sistemi de var..
    Jetta ve Civic'in yedek parça, servis ve ikinci el koşullarını da araştırmanız karar vermenizde yardımcı olacaktır...
    son olarak da eğer Civic almaya karar verirseniz mutlaka Honda Civic bölümündeki kullanıcılardan fiyat bilgisi isteyin..çünkü bu sayede forumdan kaç kişi indirim yaptırdı alırken :) mesela istanbulda iseniz benden bilgi alabilirsiniz..seve seve yardımcı olmaya çalışırım...

+1
    Ancak ben 34000 ytl ye dream manual modelini aldım, adam premiumu en son 37000 e bırakırım demişti, belki biraz daha zorlarsak 36750 olurdu, ama o kadar farkı çıkarmakta zorlanacağımdan dream aldım. Çelik jantlar içimde kaldı, sadece çelik jant için bile o fark verilebilir (tabi eğer varsa)
    dream ile premium arasındaki farklar:
    çelik jant,
    perde hava yastıkları,
    deri direksiyon simiti
    cruise control
    ekstradan 2 adet hoparlör ve 6'lı CD çalar
    ön kapı eşiği aydınlatması

bayiyle konuştuğumda çelik jantları sonradan taktırmam halinde 1800-2000 ytl gibi bir fiyat vardiler. ama 4 jant için 4 tane de lastik almak gerekecek, 250 ytl den 1000 ytl de lastikler yapar.
    saygılar...
    edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmoz -- 5 Mayıs 2008; 17:15:38 >

• olsun almışsınız sonuçta, hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah...

quote:

Orjinalden alıntı: drmoz
    +1
    Ancak ben 34000 ytl ye dream manual modelini aldım, adam premiumu en son 37000 e bırakırım demişti, belki biraz daha zorlarsak 36750 olurdu, ama o kadar farkı çıkarmakta zorlanacağımdan dream aldım. Çelik jantlar içimde kaldı, sadece çelik jant için bile o fark verilebilir (tabi eğer varsa)
  • dream ile premium arasındaki farklar:
    çelik jant,
    perde hava yastıkları,
    deri direksiyon simiti
    cruise control

VSA
    Elden kontrollu vites
    6 lı CD çalar
    ve daha epeyce ıvır zıvır
  • hocam alıntı yaptığın arkadaş dream ve premiumu karşılaştırmış.saydığın ek özellikler(vsa!) elegance da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerm -- 6 Mayıs 2008; 5:55:31 >
  • Ewet ya taner , pardon, hep elegance konuşulunca karıştırmışım
  • civic i bizim kuzen almıştı çook memnun. hiç pişman olmazsın
  • ya laplacess bi git yaa

luzümsüz mesajlara son ver artık burda rütbene göre davranmıyorlar sana anla bunu...
  • gitti , yediniz başını çocuğun
  • gitsin ya nereye giderse gitsin...

ben şikayet etmemiştima ma demekki rahatsız olan başkalarıda vardı.

afedersiniz adam ota .oka yorum yapıyordu alakasız alakasız.sırf bu forumda değil başka forumlardada...

neyse konu dağılmasın bi daha yazmıyayım da farkım olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.