Şimdi Ara

civic ses yalıtımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2006 civic kullanıcısıyım. ben de araç içine giren sesten çok rahatsızım. ziebart yalıtım yaptırmayı düşünüyordum ancak okuduğum yorumlardan sonra vazgeçtim. %20'lik bir kazanç pek de iyi sayılmaz. sanırım arabanın tamponlarının yere yakın olması da sesin içeri girmesinde büyük etken.
  • Honda nın motor sesi yalıtımı bence gerçekten iyi ama yol gürültüsü ve lastik gürültüsü fazla
  • arabanın içine ses gelmeyince nasıl duruyonuz insanın tadı kaçar yaaa
  • bu sınıftaki arabaların hangisinde ses olmuo acaba?
    hepsinde var, yapacak da fazla bişe yok...
  • Bu sınıftaki Alman arabalarında yol sesi yok. Mesela 3. nesil golf (98-03) lerde hiç yol sesi yok.
    Benim kullandığım bütün japon arabaları (honda, toyota, nissan, mazda) yol sesi alıyor.

Kasa sac kalınığı ve süspansiyon yapısı ile ilgili.

Ziebart vb. kasa altı asfalt kaplamalar yol sesini birazcık kesiyor ama birazcık. Kapı içi kaplamalarda fayda ediyor.
  • Japonlarda, Mitsubishi, özellikle Carisma çok sesssiz
  • ziebart önerimdir
  • slm arkadaşlar geçen bu forumda bir arkadaşımız antalya da bir honda özel servis tavsiye etti .Antalya Honda Power gittim adamlar benim civiğin motor yağını hava filitresini ve yağ filitresini işçilik dahil 45 e degistirdiler.kampanya yapmıslar.bu ara ses yalıtımı da yaptırdım süper arkadaşımın önerisi için tşk.ederim ilgi alaka ve fiyatlar süper.binbaşı na tşk.

_codelinker_
    Binbaşı

22 Kasım 2006; 12:31:07

--------------------------------------------------------------------------------

kardesler ogrendim sonunda.
    Antalya li olanlar ya da Antalyaya yakin olanlar bu ozel servise gidebilirler.
    cok iyi bir bakim yapiliyormus ve ilgi mukemmelmis(gidenler boyle soyluyor)

ANTALYA HONDA POWER
    Cihan SENTURK.

02422210912----05327805697

adres:Akdeniz sanayi sitesi 5041. sok. no:28 MERKEZ/ANTALYA

selam ile...

Allah'ın var neyin eksik
    Allah'ın yok neyin var?

• quote:

Orjinalden alıntı: ayan7

arkadaşlar makyajlı kasa veya daha önce ki civic lerde yalıtım problemi varmı? bende 2004 var arabanın içine acayip asfalt ve lastik sesi geliyor ve ayrıca yağmurlu havalarda su sesinin bile çok net duyuorum.bu durumu yaşıyan varmı? çözüm bulan oldumu? mesela ziebart ses yalıtımı işe yararmı?

hıc sorma ya kardes hele lastıklerden camur felan sıcratırken dırek ıcerı gelıyo ama motor kısmında yalıtım olan araba bence araba deıl zaten benım CIVIC SI de motor ses yalıtımı yok bayılıyom yuksek devırde motor sesıne :) (caktırma motor DOHC)
  • istanbulda yokmu böyle bir servis..
  • quote:

arkadaşım ziebert işe yarıyor... memnun kalırsın.... yalnız hondanın ses yalıtımı iyidir:))) siz başka arabalara binmemişsiniz. şükür honda sadece teker sesini içeri alıyor.

katılamıyacam.
    emektar broadway'ımı arıyorum.yeni civic hakkında bilgim yok.eskilerin her modeli kafa ütülüyor.
    pejo 206hdi ye hasta oldum bu nasıl yalıtım.mükemmel.
  • Arkadaşlar benim civic 3000devirden sonra özellikle de 100-110 kmyi geçtikten sonra fazla ses çıkartıyor, 2002 hondamda bile yoktu bu ses. Acaba vtec olmasındanmı kaynaklanıyor? sizdede varmı yoksa sorun bendemi?
  • 2002 CİVİC SEDANIM VARDI.LASTİK SESİNDEN ÇOK MICIRLI YOLDA VEYA STABİLİZE OLMAYAN YOLLARDA GİDERKEN TAŞLARIN ÇARPMA SESİ GERÇEKTEN RAHATSIZ EDİYORDU.AYRICA ISLAK YOLLADA DA SES ÇOK KOLAY İÇERİ GELİYORDU.BEN NOKİAN LASTİK TAKTIRDIM VE SES TAMAMEN GEÇMESEDE BAYAĞI KESİLDİ.LASTİĞİN YOL TUTUŞUNDAN VE HAMURUNDAN DA KESİNLİKLE MEMNUNDUM.ARABAYI GEÇEN SENE SATTIM AMA ŞU ANDA YİNE HONDA KULLANIYORUM AMA BU SEFER 2004 ES JAZZ OTO.
    ZİEBART YAPTIRACAĞIN ZAMAN HER SENE TEKRAR LAMAM LAZIM GERÇİ HER SEFERİNDE DAHA AZ ÜCRET ALIYORLAR AMA....
    BEN BOYA KORUMA YAPTIRMIŞTIM DA.
  • Arkadaşlar pek bahsetmemişsiniz ama ben yol gürültüsünden ziyade rüzgar sesinden rahatsız oluyorum. Benim araç 2006 otm. LS. 60-70 km den sonra acayip gıcık edici bi rüzgar sesi alıyor içeriye. Kaymak asvaltda daha iyi anlaşılıyor. Uğulduyor mübarek. Sizin araçlarda yok mu bu rüzgar sesi ya da çok rahatsız edecek kadar fazla mı değil? Eğer sizde azsa bi servise götüreyim bari.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.