Şimdi Ara

civic ses yalıtımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar makyajlı kasa veya daha önce ki civic lerde yalıtım problemi varmı? bende 2004 var arabanın içine acayip asfalt ve lastik sesi geliyor ve ayrıca yağmurlu havalarda su sesinin bile çok net duyuorum.bu durumu yaşıyan varmı? çözüm bulan oldumu? mesela ziebart ses yalıtımı işe yararmı?

• Yeni kasada bu problem var,japonlar bu işi pek iyi yapamıyor(yalıtım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Yeni kasada bu problem var,japonlar bu işi pek iyi yapamıyor(yalıtım)
    ford bu işi yaparken şırk ediyor sanki hele focus git 45 milyar ver heryerinden ses geliyor kapılıarı bile peynir tenekesi gibi kapanıyo.

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcanadian

ford bu işi yaparken şırk ediyor sanki hele focus git 45 milyar ver heryerinden ses geliyor kapılıarı bile peynir tenekesi gibi kapanıyo.

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Alıntıları Göster
    peki çözüm bulan varmı? acaba honda a.ş ye şikayet etsek sonuç alırmıyız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayan7

peki çözüm bulan varmı? acaba honda a.ş ye şikayet etsek sonuç alırmıyız...

Alıntıları Göster
    ee arabya sadece motora onem verırsen boyle olu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrew

ee arabya sadece motora onem verırsen boyle olu

Alıntıları Göster
    ses yalitimi yaptiracaksin. Parayi göze alip Ziebart'a filan gideceksin.

Ama dikkat ediceksin, "sunu da yapalim, bunu da yapalim, su kadar dolar yerine bu kadar dolar aliriz" gibi, ondan sonracigima "ömür boyu garanti veriyoruz biz yaptigimiz ise" ... "ama her yil aksatmadan yenileteceksiniz, yani bastan basa gözden geçirecez, ama su kadar indirimle" gibi tuzaklara kesinlikle düsmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurBJK

ses yalitimi yaptiracaksin. Parayi göze alip Ziebart'a filan gideceksin.

Ama dikkat ediceksin, "sunu da yapalim, bunu da yapalim, su kadar dolar yerine bu kadar dolar aliriz" gibi, ondan sonracigima "ömür boyu garanti veriyoruz biz yaptigimiz ise" ... "ama her yil aksatmadan yenileteceksiniz, yani bastan basa gözden geçirecez, ama su kadar indirimle" gibi tuzaklara kesinlikle düsmeyeceksin.

Alıntıları Göster
    arkadaşım ziebert işe yarıyor... memnun kalırsın.... yalnız hondanın ses yalıtımı iyidir:))) siz başka arabalara binmemişsiniz. şükür honda sadece teker sesini içeri alıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAVAN SES YALITIMI
    13 yıl önce açıldı
    206 Ses Yalıtımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supercar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    honda ya şikayet etsekmi acaba? bişey çıkarmı?
  • quote:

honda ya şikayet etsekmi acaba? bişey çıkarmı?

Alıntıları Göster
    abi ben arkadaşın 2000 hondasına bindim abi süspansiyonuna hayran kaldım.pamuk giibi araba bende tipo var ama honda bu konuda işi biliyor bence mükemmeldi.çok beğendim.tipomu satarsam honda düşünürüm.sırf süspansiyonu için ama tipomu da seviyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker27500

abi ben arkadaşın 2000 hondasına bindim abi süspansiyonuna hayran kaldım.pamuk giibi araba bende tipo var ama honda bu konuda işi biliyor bence mükemmeldi.çok beğendim.tipomu satarsam honda düşünürüm.sırf süspansiyonu için ama tipomu da seviyorum:)

Alıntıları Göster
    bizimkide felaket dercede yol sesini içine alıyor civicin tek sorunu bence bu

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

bizimkide felaket dercede yol sesini içine alıyor civicin tek sorunu bence bu

Alıntıları Göster
    yani sizde bi takmıssınız civic in içine gelen sese yaav araba yağ gibi gidiyo teker sesi de oyle abartılacak kladar ses yok bunu buyutmenin manası yok tek kelimeyle yag gibi gidiyorrr!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: biddy_074

yani sizde bi takmıssınız civic in içine gelen sese yaav araba yağ gibi gidiyo teker sesi de oyle abartılacak kladar ses yok bunu buyutmenin manası yok tek kelimeyle yag gibi gidiyorrr!!!!!!

Alıntıları Göster
    2004 ve 2006 arası tüm civic'lerde bu ses mevcut maalesef. Tam olarak da kesmek mümkün değil. Ben yalıtım yaptırdım ama sadece %20 felan ses azalması oldu. Ayrıca 400-500 ytl gibi bir maliyeti var. Zaten yapanlarda, yetkili servislerde tamamen kesmek imkansız diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinmavi34

2004 ve 2006 arası tüm civic'lerde bu ses mevcut maalesef. Tam olarak da kesmek mümkün değil. Ben yalıtım yaptırdım ama sadece %20 felan ses azalması oldu. Ayrıca 400-500 ytl gibi bir maliyeti var. Zaten yapanlarda, yetkili servislerde tamamen kesmek imkansız diyorlar.

Alıntıları Göster
    lastik değişimi sorunu çözebilir mi acaba kar lastiği takanlar sesin azaldığını söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: throlll

lastik değişimi sorunu çözebilir mi acaba kar lastiği takanlar sesin azaldığını söylüyorlar

Alıntıları Göster
    Michelin lastiklerde az ses yapıyormuş. Peder öyle diyordu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: throlll

Geniş tabanlı lastikler ses yapar bu yüzden kar lastiklerininde tabanları geniş olmadığı için lastik sesi azalıyordur bu doğru ama yazındamı kar lastiği kullanacağız bu çözüm yolu değil haliyle civicteki ses yalıtımına gelince doğrudur bu hondanın en büyük sorunlarından biri bu ama yeni civicte bence ses yalıtımı iyi diğer kasalarına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Brada

quote:

Geniş tabanlı lastikler ses yapar bu yüzden kar lastiklerininde tabanları geniş olmadığı için lastik sesi azalıyordur bu doğru ama yazındamı kar lastiği kullanacağız bu çözüm yolu değil haliyle civicteki ses yalıtımına gelince doğrudur bu hondanın en büyük sorunlarından biri bu ama yeni civicte bence ses yalıtımı iyi diğer kasalarına göre

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Brada

quote:

valla bu iise eski kasaları düşünemiorum bile daha önce r19 vardı onda çok daha az ses vardı yeni civicten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Brada

quote:

valla bu iise eski kasaları düşünemiorum bile daha önce r19 vardı onda çok daha az ses vardı yeni civicten

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum en azından ben hiç rahatsızlık duymuyorum o motor sesini filan duymak bana daha bir keyif veriyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: ayan7

arkadaşlar makyajlı kasa veya daha önce ki civic lerde yalıtım problemi varmı? bende 2004 var arabanın içine acayip asfalt ve lastik sesi geliyor ve ayrıca yağmurlu havalarda su sesinin bile çok net duyuorum.bu durumu yaşıyan varmı? çözüm bulan oldumu? mesela ziebart ses yalıtımı işe yararmı?

98 civic vardı ben de, ziebarttan paraya kıyıp yalıtım yaptırdım. Çok mu memnun kaldım dersen hayır, Bence paranı boşa harcama. Civic güzel arabadır güle güle bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: taris1

quote:

Orjinalden alıntı: ayan7

arkadaşlar makyajlı kasa veya daha önce ki civic lerde yalıtım problemi varmı? bende 2004 var arabanın içine acayip asfalt ve lastik sesi geliyor ve ayrıca yağmurlu havalarda su sesinin bile çok net duyuorum.bu durumu yaşıyan varmı? çözüm bulan oldumu? mesela ziebart ses yalıtımı işe yararmı?

98 civic vardı ben de, ziebarttan paraya kıyıp yalıtım yaptırdım. Çok mu memnun kaldım dersen hayır, Bence paranı boşa harcama. Civic güzel arabadır güle güle bin
    aracın üzerindede zaten michelin pilot primacy lastik var...
  • quote:

aracın üzerindede zaten michelin pilot primacy lastik var...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birde lastikle ilgili olarak sizlere Nokian markasını tavsiye ederim. Michelin'den daha az ses yapar çünkü üzerinde ses kanalları var. Performansıda yaz kış iyidir. Çünkü Danimarka'da üretiliyor. (Üretici Nokia). Ben kullandım tavsiye ederim. Şu an Onno Usta'nın da tavsiye ettiği tek lastik bu. Fiyat olarak da Michelin' le aynı neredeyse. Diğer lastiklere göre hiç ses yapmıyor neredeyse. İlglenenler için Türkiye Distribütörü "Akın Lastık" "www.akinlastik.com adresin den inceleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.