Sport a bindim gercekten guzel araba acaba r sı nasl dıe herzaman ıcımden gecırırım kı emınım muhtesemdır bole bı arabanın serının sonu olması bı bakıma guzel bı bakıma kotu olms elveda Type-R
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
birde şöyle düşünelim; 200hp lik motor neden 190hp çıkıyor ki bu değer bir çok ölçümde çıkmış... arabada sorun mu wardı? bu jen. çıkalı fazla süre geçmedi, neden üretim durdu? sakın aktarım da sorun olmasın? bu araba neden hemen her ölçümde 190 hp çıkıyo? draglarda bir çok type_R ın yalan olduğu bir gerçek...
honda yetkillileri arabayı geri toplamak yerine üretime nokta koymakla işten sıyırmış olabilir ler mi?
yoksa sadece yeni jen. çıkacak yeter artık bunu üretmeyelim mi dediler?
Bab ben TYPE R ı kötülemek için 190 hp demedim
Kaldıki bu DİN WHEEL farkını subaruda kullanıyor saab da
Bir çok firma bü tür işlerde ayrıca bunları belirtiyorlar yani TYPE R 190 ise golf gti 192 astra gtc 188 hp fln
Bunlar ortamına kadar değişiklik gösteren şeyler
O kadar takmamak lazım kaldıki DRAG OLAYI APAYRI
İşi bilen adam vti ile type r onuda bırak walla abartmım ama vti ile STİ bile kafalanır
Diyeceğim SÖFÖR çok önemli herneyse bence TYPE R ii bir araba idi wede BİTTİ
Kullanmadan konuşmak yersiz ben bindim eğlenceliydi ama kullanmadım şunuda unutmayın
TYPE R da hayat 5000dd den sonra başlar
söylemek istediğimi bir sen anlamışsın walla Nsx hemen celallenmiş ama sorun deil...
sadece komplo teorisiydi yani her olaya farklı bir açıdan bakmak gerekir bende böyle birşey olabilir mi? diye fikrimi söledim ama honda fanatiği olmak ayrı bişey fikrini söleyince adamın üstüne patlayıveriyolar
birde şöyle düşünelim; 200hp lik motor neden 190hp çıkıyor ki bu değer bir çok ölçümde çıkmış... arabada sorun mu wardı? bu jen. çıkalı fazla süre geçmedi, neden üretim durdu? sakın aktarım da sorun olmasın? bu araba neden hemen her ölçümde 190 hp çıkıyo? draglarda bir çok type_R ın yalan olduğu bir gerçek...
honda yetkillileri arabayı geri toplamak yerine üretime nokta koymakla işten sıyırmış olabilir ler mi?
yoksa sadece yeni jen. çıkacak yeter artık bunu üretmeyelim mi dediler?
Bab ben TYPE R ı kötülemek için 190 hp demedim
Kaldıki bu DİN WHEEL farkını subaruda kullanıyor saab da
Bir çok firma bü tür işlerde ayrıca bunları belirtiyorlar yani TYPE R 190 ise golf gti 192 astra gtc 188 hp fln
Bunlar ortamına kadar değişiklik gösteren şeyler
O kadar takmamak lazım kaldıki DRAG OLAYI APAYRI
İşi bilen adam vti ile type r onuda bırak walla abartmım ama vti ile STİ bile kafalanır
Diyeceğim SÖFÖR çok önemli herneyse bence TYPE R ii bir araba idi wede BİTTİ
Kullanmadan konuşmak yersiz ben bindim eğlenceliydi ama kullanmadım şunuda unutmayın
TYPE R da hayat 5000dd den sonra başlar
söylemek istediğimi bir sen anlamışsın walla Nsx hemen celallenmiş ama sorun deil...
sadece komplo teorisiydi yani her olaya farklı bir açıdan bakmak gerekir bende böyle birşey olabilir mi? diye fikrimi söledim ama honda fanatiği olmak ayrı bişey fikrini söleyince adamın üstüne patlayıveriyolar
senin ortaya attıgın teori curutulmus oldu, bunun celallenip celallenmemekle alakası yok sonucta
type-r alıcaktım ben daha kendi paramı kazanınca :(
Yeni kasa Civic çıksın, illa ki Type-R'ını yaparlar.
quote:
Orjinalden alıntı: nsx
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
quote:
XXX
XXX
XXX
senin ortaya attıgın teori curutulmus oldu, bunun celallenip celallenmemekle alakası yok sonucta
@hector bak anlıyan war sözlerimi
NSX
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme