Artık yeni CTR olmayacak. Onun yerine yeni bir model oluşturulması bekleniyormuş... CTR i olanlar kıymetini bilsin diyelim, ne diyelim baska...
quote:
Orijinalden alıntı: nsx
type-r sız olur mu bea
quote:
Orijinalden alıntı: uzerme jr.
type-r sız olur mu bea
Alıntıları Göster
Ya walla alıcam kullanıcam en az 3 ay bu arabayı aynı şekilde mini cooper s de kullanıcam
Ölmeden önce yapmak istiyorum
şekil farklı kullanımı hisli bir araba tadı damağımda kaldı en az 3 ay kullanılmalı
quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
Ya walla alıcam kullanıcam en az 3 ay bu arabayı aynı şekilde mini cooper s de kullanıcam
Ölmeden önce yapmak istiyorum
şekil farklı kullanımı hisli bir araba tadı damağımda kaldı en az 3 ay kullanılmalı
Alıntıları Göster
drahte 1905+ 1000
Renault kullanmaktan içimiz dışımıza çıktı şöyle karakterli bir araç kullanmayalı...
quote:
Orijinalden alıntı: pcpratik_editor
drahte 1905+ 1000
Renault kullanmaktan içimiz dışımıza çıktı şöyle karakterli bir araç kullanmayalı...
Alıntıları Göster
efsane olacak yani tarih yazmayı planlıyor honda
quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
efsane olacak yani tarih yazmayı planlıyor honda
Alıntıları Göster
honda biseyi kaldiriyosa bi bildigi vardir öle bir seri cikaracakki bence artik performans evo ve sti düzeyinde olacak ben artik o kategori araclar arasinda görmek istiyorum bide hic cekinmesin turbo kullansin bu sefer
honda biseyi kaldiriyosa bi bildigi vardir öle bir seri cikaracakki bence artik performans evo ve sti düzeyinde olacak ben artik o kategori araclar arasinda görmek istiyorum bide hic cekinmesin turbo kullansin bu sefer
Alıntıları Göster
Efsaneler Son Bulmaz
Başka Bir Yüz ile Karşımıza Çıkacaktır...
Mutlaka....
quote:
Orijinalden alıntı: ismoo
Efsaneler Son Bulmaz
Mutlaka....
Alıntıları Göster
Type-R ölmez watan bölünmez
quote:
Orijinalden alıntı: alper1001
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_gs
quote:
kesinlikle
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_gs
quote:
kesinlikle
inşallah öyledir
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_gs
quote:
kesinlikle
Alıntıları Göster
quote:
Efsaneler Son Bulmaz
Mutlaka....
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
quote:
Efsaneler Son Bulmaz
Mutlaka....
Alıntıları Göster
Bu yeni 3 kapı kasaya mutlaka bomba bir motor ve modifiye yapacaktır..
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Bu yeni 3 kapı kasaya mutlaka bomba bir motor ve modifiye yapacaktır..
Alıntıları Göster
Bir gün mutlaka...
quote:
Orijinalden alıntı: was
Bir gün mutlaka...
Alıntıları Göster
Ya karaborsaya düşmesin bu Type R ler... YA bi Civic HB alıp onu Type R ye mi çevirsek Doğan görünümlü Şahin hesabı
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Ya karaborsaya düşmesin bu Type R ler... YA bi Civic HB alıp onu Type R ye mi çevirsek Doğan görünümlü Şahin hesabı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Ya karaborsaya düşmesin bu Type R ler...
Düşsün fiatı hemen alıcam bir type r ı birde Mini cooper s i
Şöle 3 ay bilemedin 4 ay kullanmak istiyorum
1-2 günlük arabalar değiller bunlar çok hızlı değlller ama farklılar bence
quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Ya karaborsaya düşmesin bu Type R ler...
Düşsün fiatı hemen alıcam bir type r ı birde Mini cooper s i
Şöle 3 ay bilemedin 4 ay kullanmak istiyorum
1-2 günlük arabalar değiller bunlar çok hızlı değlller ama farklılar bence
Alıntıları Göster
bence honda sahip olduğu motor teknolojini boşa harcıyor bmw gibi mevcut her modeline bir supr versiyonu koymalı bir kaç adet de süper sporu olmalı
turbo kulllanmasına da gerek yok s2000 nin motorunun 2 değilde 3,5 lt olduğunu düşünüm 420 bg daha ne olsun f1 motoru seside yanında ücretsiz
quote:
Orijinalden alıntı: _ETUSCH_
bence honda sahip olduğu motor teknolojini boşa harcıyor bmw gibi mevcut her modeline bir supr versiyonu koymalı bir kaç adet de süper sporu olmalı
turbo kulllanmasına da gerek yok s2000 nin motorunun 2 değilde 3,5 lt olduğunu düşünüm 420 bg daha ne olsun f1 motoru seside yanında ücretsiz
Alıntıları Göster
Type-R bantlara Honda Civic yenileneceği için veda etti. Yeni Golf çıkmadan GTI modeli nasıl çıkmıyorsa ya da Yeni Astra olmada GTC veya OPC dedilkeri performanslı modeller... Bu modeller markanın kendini ispatladığı, iddiasını ortaya koyduğu modeller. Type-R şasi olarak 3 kapı Civic le tamamen aynı, ancak batlardan pistlerde yarışabilecek kapasitede modifiyeli bir biçimde iniyordu. Yeni Civic yolda zaten, bu da Type-R'ın hali hazırda yeni motorla -ki (2.0lt 220 HP-Amerikadaki motor) gücünde yollara çıkmak için 8 ay gibi bir zaman dilimini sayıyor.
Bi daha üertilmeyeceğini düşünmek bile istemem, ama üretilmeyecek bile olsa gerçek bir şehir efsanesi...
Ayrıca Honda atmosferik motor üretiminde dünyada Ferrari ile zirveye oynayan tek marka. Ferrarinin hacmi, silindir sayısı yüksek olan motorlarla ürettiği beygir gücü ile Honda'nın kini karşılaştırırsanız Honda'nın daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 2.0 lt 4 silindir motordan 240 HP çıkaran adamlar 4.0 lt 8 silindirli bi motordan 480 HP güç çıkarabilirler. Ferrarinin aynı hacimde üretebildiği en iyi motor 420 HP...
Buradan çıkacak anafikir Type-R sahipleri motoru gerçek bir sanat eseri olan özel bir arabaya biniyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: LiVeVaLuE
Ayrıca Honda atmosferik motor üretiminde dünyada Ferrari ile zirveye oynayan tek marka. Ferrarinin hacmi, silindir sayısı yüksek olan motorlarla ürettiği beygir gücü ile Honda'nın kini karşılaştırırsanız Honda'nın daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 2.0 lt 4 silindir motordan 240 HP çıkaran adamlar 4.0 lt 8 silindirli bi motordan 480 HP güç çıkarabilirler. Ferrarinin aynı hacimde üretebildiği en iyi motor 420 HP...
Buradan çıkacak anafikir Type-R sahipleri motoru gerçek bir sanat eseri olan özel bir arabaya biniyorlar...
motor hacmi arttıkça gücün daha fazla olma ihitmalinide göz önüne alırsak hondanın rakipsizliği iyice ortaya çıkar