Bildirim
Toyota Yaris 1.0 Life İnceleme
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güzel inceleme;
hayırlı günler -
Abi bak her şeyi anlarım sis farı otomatik cam vs. olmaz da devir göstergesi nasıl olmaz bir arabada ya? Akıl sır etmiyor gerçekten. Arabanın fiyatı 52bin tl üstelik. Yazık günah o kadar paraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl 2017 olmuş hala devir saati yok. Yazık.
2. El Avensis alırım.Yaris bana göre değil.
güzel inceleme olmuş. çok boşline yav. sürüş testi de gelirse güzel olur. -
İnceleme güzel araba kötü. Bu devirde devir saati olmayan arabayı bedava verseler binmem. Satar başka araba alırım. -
İnceleme için teşekkürler.
Devir saati olayı da ilk başta gerekli gibi dursa da sonradan varlığı bile unutuluyor. Alışkanlık gereği zaten motor sesine göre vites değiştiriyoruz.
Fiyatı biraz daha düşük Olsaydı keşke.
Donanıma göre devir saati koymak-koymamak nedir? Bazı araç modellerinde hiç olmuyor onu anlarım. Ancak Toyota gibi bir markanın b segment aracına devir saatini donanıma göre koyması çok ilginç gerçekten. Üstelik araç manuel olduğu için kadınlar da tercih etmeyecektir. Keşke hiç satmasa da insanlar tepki koyabilse. Zaten Toyota dahil Japon otomobillerinin Türkiye fiyatlandırması çok çok kötü. -
Herkes devir saatinden yakınmış ama araba kullanmayı bilen birisinin zaten devir saatine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Motor sesinden herşeyi anlayabilir. 1.5 sene 1.0 bana donanım dahihatsu sirion kullandım devir saati yoktu hiçte ihtiyaç duymadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 18 Şubat 2017; 21:46:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 7 ileri dsg şanzıman sorunları
- toyota corona kronik sorunlar
- 1. vitesten 2. vitese geçerken sarsıntı
- range rover evoque alınır mı
- pompacı yanlış yakıt konulursa ne olur
- yeni skoda kodiaq
- mg yakıt tüketimi
- cupra terramar ne zaman gelecek
- opel mokka elektrikli yorumlar
- seres fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X