Şimdi Ara

Toyota Yaris 1.0 life 2018 sıfır 64,350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracın şuan kampanyalı fiyatı bu biraz daha indirim yapıyorlar sizce nasıl bir araç fiyatına göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 airbag standart olan, güvenli, sorunsuzluk abidesi keyifli bir araç. Önceki kasanın 1.0 motorunda devir saati yoktu. Buna eklemişler. Param olsa tercih edebileceğim araçlardan.

Birazdan gelirler 1.0 arabayla yokuşun ortasında kaldık, arkadaşlar itti falan diye.

• 10 bin daha verip Corolla alınır fikrimce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayide var mı ki alıyorsunuz? 1 aydır yaris arıyorum yok. Getirmiyorlar artık.

• Makyajsız kasasında hill holder ve devir saati yoktu bunda var, 1-2 kişi yolculuk ediyorsanız ve sakin bir sürücüyseniz sizi tatmin eder, hangi bayi de bu fiyat belirtirmisiniz.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ankara da 2006 model 1.0 yaris kullanıyorum. Günde 50 km den fazla yol yapıyorum. Yazın 4,5 lt - şuan 4,7 lt ortalamam.
    Banada kullanıcısı olarak 6,5/ 7 lt üstü ortalama imkansız geliyor bu arabayla. Siz kullandınız mı acaba ?

Birde hacim olarak net B sınıfı standartlarındadır ve gayet ferahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 8 Aralık 2018; 8:36:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Bayide var mı ki alıyorsunuz? 1 aydır yaris arıyorum yok. Getirmiyorlar artık.
    Aynen. Bu sene yaris ve corolla bitti, auris verelim dediler. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazi otomobil firmaları çakallık yapıyor. Ellerinde olmayan araçların fiyatlarını indirip müşteriyi bayilere çekmek istiyorlar. Ondan elimizde kalmadı, size şu model verelim diyorlar. maksat müşteriyi bayiye çekmek. adi çakallar.
  • Bayiye bu aracı sordum elimizde yok hatta gelmeyecek dedi

Bu araba zaten çekmez auris bakın dedi

Garip garip işler dönüyor ama hayırlısı bakalım

• Benim gittiğim bayide corolla vardı. Zaten burda üretiliyor. Mesela 1 ay önce gittiğimde auriste yoktu ama şimdi gelmiş. Chr ve corolla sakarya menşeili olduğu için yok deme lüksleri yok gibi.

• sıfır bir araba için uygun fiyat tabi ki. ancak A sınıfı gibi düşünmek gerek. sakin kullananlara yeterli.
  • Eski yarisler minnacıktı, göstergeleri konsolun ortasındaydı. Yeni yarisler alınabilir gibi duruyor. 1.0 olayını bilemeyecem.
  • Kullanmadığım araba kalmadı desem yeridir. Bu arabaya A veya A+ diyenlere kanmayın. Dışarıdan ufak görülebilir ama içi ferah bir araçtır. Aracın tek sorunu var, rüzgarlı havalarda ya da yanınızdan hızlı araç geçince sallanması.

Kullanması, park olayı falan çok rahattır. Sokakta tek hamle ile U dönüşü yapabilmek mümkündür.

Aracı kıyaslarken kendi sınıfına göre kıyaslamak gerekli. Sedan araçtan tabi ufak olacak

• Bu araba yıllardır hayallerimin arabasıydı bir türlü satın almak nasip olmadı. Eşimin otomatik şanzıman takıntısı yüzünden bu sene de almadım. Daha da almam gibi görünüyor. Ancak bagaj ihtiyacınız ve performans takıntınız yoksa hiç düşünmeden alın derim.
  • Yanlış anlamayın ama bu arabanın içine bakıp 2018 model olduğunu söylemek imkansız bence sırf iç dizayn için bile almazdım ben he günümüz şartlarında fiyat olarak çok iyi ama bayide bulunmadığını yazmış zaten arkadaşlar
  • 2013 model 1.0 yaris kullanıcısıyım araç 5 aydır bende, lpg var.
    Bir depo 35 lt gaz alıyor, ankara çevre yolunda kullanıyorm genelde, defalarca test ettim 490 ila 530 km arasında yol yapıyorum bir depo ile.
    Yokuşlarda bir hayli zorlanıyor ama ulaşmak istediğiniz B noktasına gidrbiliyorsunuz. Eski aracım focusla 22 dkda gidiyordum işe şimdi 25 dk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Benim gittiğim bayide corolla vardı. Zaten burda üretiliyor. Mesela 1 ay önce gittiğimde auriste yoktu ama şimdi gelmiş. Chr ve corolla sakarya menşeili olduğu için yok deme lüksleri yok gibi.
    Mersin adana hatay osmaniye maraş antep urfa aradım. Sadece iki adet var. Adana yüreğir de life 92.500 bin lira. Maraş ta advance var. 102 nin lira dediler.

• Advance corolla otomotikse fiyatı iyiymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.