Şimdi Ara

Civic ve konfor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bobrek verme ile es deger bir hissiyat yaratiyor ise sizde bu miktari vererek bu araci ve baska bir araci almayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kasa civic var , 35bine geldi araç kabaca
    çok kez uzun yolda yaptım

dış ses yalıtım konusunda araç kötü , megane , jetta falan kesinlikle daha iyi ( şirket araçları yeni megane , sürekli kullanıyorum)
    rüzgar sesi açısında pek bi fark göremedim normal , ama sürekli cammı açık diye kontrol ettiğim oluyor çünkü dış ses fazla giriyor içeriye
    benzer şekilde yoldanda diğer araçlara göre çok ses alıyor.

aracın içi sessiz kalmıyor

ses konusunda tek güzel yanı motor sesinin çok az gelmesi , çok kez aracı stop etmeden gittiğim oldu ( ses uyarılarıyla farkettim).bu durum seyir halindeykende böyle , yüksek devirde elbette motor sesi var ama güzel bir atmosferik ses var diğer araçlardan çok çok daha az rahatsız ediyor.bi kere zaten dizel araçla mukayese etmem artık dizel araçların motor sesini kafam kaldırmıyor kendi aracıma çok alışmışım ( yol sesi falan hikaye motor sesinin yanında ) ama sadece dizel araçlara göre az değil aynı zamanda başka benzinli araçlarda kullandım qashqai , focus(yeni kasa),egea vs , kullandığım diğer araçlara göre daha az motor sesi geliyor içeri.tabiki cvt olmasının etkiside çok büyük , geçişte devir yükselmesi gibi bir durum yok , 150km yapmadığın sürece devir hep düşük ve ses çok az , 150'de yapsan yine diğer araçlara göre çok bağırmıyor

şu iki farkı vurgulamam lazım tekrar ; artık dizel araç kullanmam yıllarca işkence çekmişim o görültü nedir öyle , birde asfalt sesinin fazla gelmesini ayırıyorum oda civicde biraz fazla beni en çok rahatsız eden asfalt sesi oluyor

he bu kadar fark var ama bunları hissetmen için bikaç bin km kullanman lazım , evet bariz farkı anlıyorsunuz aynı fiyat aralığındaki araçlarla karşılaştırınca çok büyük avantajlarıda var, bu avantajları görmezden getirecek kadarda kötü değil.

benzer örneği gaz/benzin içinde verebilirim , araç gazdamı benzindemi anlamanız için 3-5bin km kullanmanız lazım, yanda oturan biri kesinlikle anlayamaz gazdamı benzindemi , ne çekişten ne sesten anlar.buda başka bir avantaj mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 4 Mayıs 2019; 11:9:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Oldukça konforsuz
    Arkadaşıniz hakli .Yanindakine mikrofonla konuşmalisin anca
    Clio o paranın hakkını verir diye düşünüyorum
    Egea da olabilir
    130k ya clio?

• Konfor arıyorsan alman arabalarından şaşma derim

• Yeni civic standart orta sınıf çocuklu bir türk ailesini mutlu edecek güzel bir arabadır.

Artıları çok: iç hacmi, arka yaşam alanı, bagaj hacmi, fiyatına göre bol opsiyonlara sahip olması (koltuk ısıtma vs), sürüş pozisyonu ve kokpit tasarımı, sorunsuz ve fabrika çıkışlı lpg ye tam uyumlu atmosferik motoru vs vs sayılabilir.

İçe ses alma durumu ve malzeme kalitesi alman rakipleriyle kıyaslanınca bir tık geride kalır ancak aile arabası olarak düşünülürse artıları eksilerinden her daim fazla.

Mutlaka test edin, kararınızı öyle verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Birde o parayi hangi arabayi alsan paran duracak. Yani jetta aldin hata yaptin eee cart diye satarsin.
    Hele civic i COOORRT diye satarsin.
    Hatta ustune bile koyar civic.
    Zaten koymasiyla meshur civic.
    Daha dun 45 bin olan civic simdi 65 olmus.
    Senin aklinda civic diyince piyasasi gelsin gerisini bosver .
    Alsanda farketmez almasanda ne alorsan al satarsin
    Hahahahha üstüne koymak nedir ya ?
    45 bin Civic zamanında ne kadar dolar altın alıyordun peki?
    Aynı miktarda dolar altın alabilirsen üstüne koymuştur!!!

• Tabiki
    130 a sıfırı alınır
    Civic alınmaz
    Hatta şahin alınır civic alınmaz
    (Bizim millet o kadar gömdü ki aracı artık tavsiye isteyenlere clio öneriyorum)

• Asgdhjkc

• İşçilik kusurları olsada aracın ikinci el fiyatını etkilemediği için ömür boyu kullanılmayacağı için çok da problem yapmamak lazım Civic rs ide kullandım standart 1.6 lpg li versiyonunuda kullandım şu kadarını söyleyeyim 100'e kadar standart sıcak asfaltta yalıtımı rahatsız etmiyor fakat 120 gibi hızlara çıktınız zaman rüzgar sesi arabanın içinde baş ağrıtıyor kötü pütürlü yolda maksimum iki buçuk saat araba kullanabilirsiniz Ondan sonra inanılmaz yormaya başlıyor insanı yalıtım karakteri olarak bana Focus 2 tdci ı anımsattı Bunun dışında aracın süspansiyon karakteri güzel bence fiyatının üzerinde bir süspansiyon sistemi var yol tutuşu Konfor eğrisi güzel ayarlanmış Eğer alınmak isteniyorsa 1500 2000 lira bir tarafı ayrılıp yalıtım yapılarak bu Ufak tefek sorunlar halledilebilir

• paran degerli ise vw al bu ulkede abicim.
    passat al gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sen burdakileri dinlersen hiçbir şey alamzsın. Burda öyle bir grup bar ki mersedes s class aldım desen onda bile bir sürü kusur yazarlar. 2017 civic var ve alırken kararsızdım yok göçük muhabbeti yok malzeme kalitesi yok atmosforik motor vs. Arabayı 99 bine aldım eco elegance ve o arada octavia da alacaktım .Burdan skoda da burnundan kıl aldırmayan satış temsilcilerne teşekkürü bir borç biliyorum! Sayelerinde honda sahibiyim ve çok da memnunum. Skoda octaviada olmayan ve tonla para istenen bir sürü özellik benim araçta standart! Ses yalıtımı öyle mükemmel sayılmaz ama milletin aşağıladığı kadar da değil! Yakıt olayına gelirsek 3,25 ten lpg alıyorum hocam ve şehir dışı 398 km yol yaptım. Şehir içi net ölçmedim ama çok memnunum. Bu paralara alınacak iyi araçtır. Mutlaka aracı kirala aklında soru işareti kalmasın kullan yakıtına konforuna bak beklentini karşılıyorsa al gitsin.

Not: Hele hele civic yerine egea ve clio öneren arkadaşlar olmuş düşman başına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzen Larry Balki -- 4 Mayıs 2019; 21:33:24 >

• Al bi tane ranger ne güvenlik ne bagaj sorunun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 4 Mayıs 2019; 21:17:1 >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Sulaleden gelen memur zihniyeti bendeki:)

Birikim yaparak toplanan bir para var. Paranin karsiligi en iyisini alma dusuncesi var. Begenmem satarim degisirm icin de zamanim cok yok. Bir kere alip araba defterini 5 sene falan kapatmak istemekteyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Probable_error P kullanıcısına yanıt
    Anliyorum Hayirli olsun.

• Hondanın neredeyse bütün sedan kasalarını kullandım içlerinde hadi bu da kullanılır dediğim accord oldu.
    Her kasiste araçta bir şeyler kopmuş gitmiş hissiyatı verdiren beton gibi süspansiyon, dandik sert plastikten iç malzemeler, bastıkça sesini yükselten fakat buna eşdeğer olarak gidemeyen rezil performanslı bir atmosferik motor, uzun yolda baş ağrıtacak kadar asfalt ve rüzgar sesi alması, her kontağı çevirdiğinizde benzinliğe gitmenizi gerektirecek hayvani yakıt tüketimi, ceketteki metal düğmenin sürtmesi sonucu bile boyası kalkan bir kaporta bunun yanı sıra trafikte birinin vurması sonucu veya bir yere takılmanız sonucu elinize alabileceğiniz bir tampon, zor bulunan yedek parça, kazık servis maliyeti, f/p ortantısızlığı.

Artılarına gelirsek;

Neredeyse sorunsuz denebilecek bir motor ve otomatik vites, Lpg'ye uyumlu oluşu, piyasa aracı oluşu, yenilikçi görünümü vsvs

Kısacası tam bir pazar arabası yıllarca birikim yapmışsındır biraz gösterişli bir aile aracı arıyorsundur gidip honda modellerine yatırıyorsun parayı 1-2 sonra memnun kalmayıp, sıkılıp aldığının 5-10 bin üstüne satmaya çalışıyorsun çünkü o bir piyasa aracı olmuştur:)

• Atı Radeon kullanıcısına yanıt
    Diyaliz masrafını kim karşılayacak?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.