Şimdi Ara

CİVİC ve YALITIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yalıtım işi çok mu yüksek teknoloji gerektiriyor ?
    veya çok mu yüksek maliyet getiriyor ?
    güzel bir araba yapıyorsun ama içerideki ses her şeyi alıp götürüyor, çok mu zor sesi azaltmak ?
    yeni kasa c4, yeni focus, yeni 308 bunu aştı. golf filan zaten malum çoktan aşmış.
  • 1 ay önce araç alım aşamamda Civic'i elememin en büyük nedeni bu yalıtım.

Ben yeni kasasına bakmıştım ancak o da yalıtımda çok başarısızdı. Yoksa bu videodaki Civic yenisinden daha güzel net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

bu yalıtım işi çok mu yüksek teknoloji gerektiriyor ?
    veya çok mu yüksek maliyet getiriyor ?
    güzel bir araba yapıyorsun ama içerideki ses her şeyi alıp götürüyor, çok mu zor sesi azaltmak ?
    yeni kasa c4, yeni focus, yeni 308 bunu aştı. golf filan zaten malum çoktan aşmış.

bu aracın yalıtımının iyi olmadığını biliyoruz ve bile bile aracı satın alıyoruz.

sorunsuz otomatiği

LPG ye tam uyumu

Yakışıklı kasası

Motor performansı bize yetiyor. Yalıtım sonraki aşama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

İçeriye ses almada Corsa 1.3 cdti in üstüne tanımam. Kapışmak isteyen gelsin. Gözünü bağlayıp bindirsem traktörde sanar kendini.

corsayı bilmiyorumda benim 2012 i20 felaket
  • civicin en dolusuna koltuk ısıtma koymuşlar ama karartmalı ayna yok...... en çok iş görecek şeylerden biridir kararan ayna... ama kaçmış honda.....
  • Bir FD6 kullanıcısı olarak yakıtım & Civic çok uzak kavramlar diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa Auris sessiz bence civicten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model toyota avensis var daha 5 bin km oldu araç çok sessiz sanırım bu c segmentinde sıkıntı var japonlarda.bende ses yok araçta

• Adamın dedikleri anlaşılmıyor yuh be kardeşim. 2012' ye kadar sattınız bir de bu arabayı. Sanarsın A sınıfı bir araba ki onlar bile böyle değil. En çok sattığın prestiji yüksek araban bu. Eski OTOKAR minibüsleri gibi maşallah. Arkadaş da klasik arabasına aşık hondacı.
  • CİVİC ve YALITIM aynı cümlede yer alamayacak iki kelime!!

Aslında tüm Japonlar için geçerli. Nedense yalıtım olayını bir türlü çözemedikleri bir sorun !!

• Kendi arabam diye söylemiyorum ama Crvde yalıtım bana göre başarılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

15 dk sonra kapattım çünkü gerçekten başım ağrıdı.İzalasyon bütün japon arabalarının genel problemi ben civic yada her hangi bir japon arabası alsam birdaha kesinlikle izolasyonunu geliştirmek için uğraşırım.

Japon arabaları olarak zamanında almış olduğumuz arabalar ilk kasa civic,yumurta kasa civic,99 model civic,2004 model civic,2003 model hrv,efsane kasa toyota.Yani ben hep honda ve japon arabalarına söverim ama az kullanmadım

15 dk izlediysen helal olsun.

• Golf 7 me hayran kaldım bu videodan sonra bi kez daha berbat bi yalıtım hondaların klasik sorunu

• FD6 da makyajla davlumbazlar iyileştirildi diye biliyorum, FB7 ile standartları tutturdular. focus 2 ile kafa kafa gider yalıtım açısından makyajlı FD6 belki civic daha iyidir bile diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

15 dk sonra kapattım çünkü gerçekten başım ağrıdı.İzalasyon bütün japon arabalarının genel problemi ben civic yada her hangi bir japon arabası alsam birdaha kesinlikle izolasyonunu geliştirmek için uğraşırım.

Japon arabaları olarak zamanında almış olduğumuz arabalar ilk kasa civic,yumurta kasa civic,99 model civic,2004 model civic,2003 model hrv,efsane kasa toyota.Yani ben hep honda ve japon arabalarına söverim ama az kullanmadım

15 dk izlediysen helal olsun.

iyidi

• Genel bir yalıtım eksikliği bulunduğu net gibi. Fakat videodaki kadar da kötü değil. Araştırsaydınız video sahibinin bozuk asfaltta sürdüğünü ve çekimi telefondan yaptığını okur belki biraz daha insaflı yorum yapardınız Hepinizi otopark'a beklerim.
  • yalıtım konusunda megane da başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Genel bir yalıtım eksikliği bulunduğu net gibi. Fakat videodaki kadar da kötü değil. Araştırsaydınız video sahibinin bozuk asfaltta sürdüğünü ve çekimi telefondan yaptığını okur belki biraz daha insaflı yorum yapardınız Hepinizi otopark'a beklerim.

Otoparka biz sizi bekleriz

• Lpg'li 99Hondam var iceri aldigi ruzgar sesini gaza basinca duymuyorum bile :)) sabit hizda giderkende muzik aciyorum ama yine yolda aktigini suzuldugunu hissettiriyor, yeri gelince de sinirli bir surus makinesine donusuyor daha ne istiyim..

• başım ağrıdı diyen bile olmuş yuh :)
    benim broadwaye binin bu arabaya dua edin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.