Şimdi Ara

Civic verip kuga almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiç de değil 1600 kg a göre çok iyi
  • hocam sakın böyle bir şey yapmayın derim. Civic her koşulda kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

Kura 1.5 dizel zaten suv degilki..

kesin öyledir
  • ahmet155 A kullanıcısına yanıt
    4x2 arabaya suv denmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4x2 arabaya suv denmez

4x2 arabaya suv denmez

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Ne denir? şimdi skoda kodiaq suv değilde nedir mesela?? Suvun açılımını biliyormusunuz? Sadece 4 ceker araclar mı sportif amacli aractir??

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    4x2 zaten bildiğin otomobildir.. 4x2 anca SUVumsu olabilir..

Suv ile Jip Arasında Ne Fark Var?
    Suv ile Jip Arasında Ne Fark Var?
    https://www.ikinciyeni.com/blog/oto-hayat-detay/suv-ile-jip-arasinda-ne-fark-var

3008 Tiguan ve Tucson gibi daha kaliteli grip control-4x4 gibi seçenekler sunan ve net daha ihtişamlı suvlar varken Kuga fazla demode kaldı. Özellikle iç mekanda hem görsel hem kalite olarak çok zayıf. Platform ağır, motor yetersiz. Bence geç kalınmış bir araç.

suv şehir içi kullanılan mekanı geniş ve yükseltilmiş arabadır
    istersen 4x4 1.6 ecoboost alırsın
  • Tavandan su akitma olayini duymamistim...3008 ile ilgili hergun yeni birseyler duyuyor insan..bence dsg de okadar korkulacak birsey degil.yeterki 15 bin ve yillik bakima servise gir.tabiki bunu sifir alma olarak görüyorum ve söylüyorum..en mantikli d suv da kodiaq bence.halihazirda 1.4 tsi ateca kullanicisi olarak motor cok verimli diyebilirim.kodiaq ile sehir ici 7.5 larda dolanabilecegimi dusunuyorum.

• facebookdaki ford kuga türkiye gurubuna gelin sahte olana değil yaklaşık 3000 üyesi olana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Performans beklemeyen biri için bile kuga çok hantal bir araç, üstüne siz civic rs den geçeceksiniz. Test etmeden kesinlikle almayın. Aşırı yol yapmayacaksanız ve otomatik şart ise vitara bakın derim.
    gerçekten soruyorum 'hiç kullandınız mı?' yoksa sadece teknik özelliklere bakıp mı bu sonuca ulaştınız

vitara sadece 4x4 olması iyi gerisi çöp

yakıt: benzinli araç
    kalite: sadece dış görünüşe çalışmış
  • Ön yargılı değilseniz ikinci el 4*4 duster alın dizel yada lpg li, kalan paranızı da gr altın yapıp kenara atın. Taşradan merkeze geçerken de dusterı satıp gr altın ile beraber üzerine biraz ekleyerek tekrar civic yada başka araç alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Tavandan su akitma olayini duymamistim...3008 ile ilgili hergun yeni birseyler duyuyor insan..bence dsg de okadar korkulacak birsey degil.yeterki 15 bin ve yillik bakima servise gir.tabiki bunu sifir alma olarak görüyorum ve söylüyorum..en mantikli d suv da kodiaq bence.halihazirda 1.4 tsi ateca kullanicisi olarak motor cok verimli diyebilirim.kodiaq ile sehir ici 7.5 larda dolanabilecegimi dusunuyorum.
    biz 3008 den bu yüzden vazgeçmiştik bizim için sunroof en önemli kriterlerdendi

7.5 lerde dolanmak çok zor zaten fabrika verisi 8.5 litre ayrıca teknik özelliklere firmalar 1.5 2 litre azaltarak yazıyor
    bizim aldığımız kuga da fabrıka verisi şefir içi 5 ama biz 6.5 civarı dolanıyoruz. şehir dışı da 4.5 civarı
    ateca küçük araba aynı performans kodiaq ta bulamazsınız
    dsg şanzumanlı arabayı 100000 km sonra satacan yoksa cep yakar ama arabayı uzun süre kullanacaktı babam o yüzden KUGA dedik

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bu aracın style versiyonunu babama almıştım. Aracı pek kullanmaz, geçen günlerde yazlığın tadilat işleri için kuga ile gidelim dedik. Aracı günlük kullanmadığımız tipik ev eşyaları ile doldurduk. Bagajı tavana kadar doldurup, 3 yetişkin 2 çocuk ile yola çıktık. Aracın motoru kasaya hayli hayli yetiyor. Minimum 130km hızla yolculuk yapıp, yaklaşık 770 km yol katettik. Üstelik bol rampalı yollardı. Genel ortalama 6.9 litre ile kapattık. Hava çoğu yerde 0 ve altındaydı, üstelik araçta daha 5800 km de idi.
    Aracın yol yalıtımı en iyilerden diyebilirim. Rüzgar sesi ise 130 km/H tam sınırı. Yağlı kavramalı 6 ileri powershift şanzıman uzun sayılabilecek bir ömre sahip. Bununla beraber aracın hızlanma isteği, esnekliği, vites düşürmeleri-yükseltmeleri gayet iyi. Civic ten sonra ciddi bir yalıtım ve süspansiyon konforu alacaksınız.
    Buradan olumsuz yorum yapanlara ise gülüyorum.

Civic verip kuga almak

Civic verip kuga almak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk çıktığı zamanlarda almak niyetiyle gittim ve test sürüşüne çıktım. Şehiriçi ve cevreyolunda denedim. O zamanlar otv diliminin altında arac vardı ve fiyatı da cok avantajlıydı (rakamları net hatırlamıyorum ama sanırım anahtar teslim 125 civarı araç ufak bir zam gelince üst dilime girip 135 gibi oluyordu, ben alt dilimden alabilecektim). Motor yeni teknoloji, iyi bir motor fakat kasa ağır olduğundan zorlanıyor. Bu da hem performans dusuklugune hem de gaza sert basarak tuketimi arttırmaya sebep oluyor.

• Vitara icin yazmamışım. Vitara ic kalite olarak dusuk, bunu bastan kabul etmek lazım.

İki büyük avantaji var. Birincisi alt takım olarak diger suvlara göre sağlam, bozuk yollarda daha rahat hareket edilebilir. İkincisi benzinli olmasina rağmen yakit ekonomisi dizellere yakin, kullaniciyi turbo, dpf, adblue vb. potansiyel ariza risklerinden kurtarıyor uzun vadeli kullanimda.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.