hocam güncelleme gelicek mi ? elinize emeğinize sağlık bu arada |
Civilization VI - Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)

-
-
DeepL hesabı olan birisi benimle iletişime geçerse kendisine oyun içerisindeki textlerin olduğu dosyaları gönderebilirim, o da dosyaları çevirtip tekrardan bana aktarabilir veya 2-3 günlük hesap paylaşımı yapacak var ise o da olabilir, sonradan şifresini değiştirir. Diğer türlü güncelleme gelmesi mümkün değil. 2-3 gün boyunca günde 8 saat sürekli sistem üzerinde hesap açarak çevirtmiştim, o zamanlar Türkiye'de hesap açılmıyordu DeepL üzerinden 5000 karakter sınırı vardı
-
Text dosyasının içindeki LocalizationDatabase_Data.sql dosyasını kopyaladıktan sonra oyun açılmıyor bilgisayar herhangi bir tepki vermiyor. Orjinal dosyayı eski yerine kopyalayınca oyun açılıyor. Dolayısıyla yamayı kullanamıyorum.
-
tesekkuler hacı
-
Oyunun kurulu olduğu klasör içerisinde atmam gereken yer neresi? Her yere attım ama kuramadım. :/
-
hocam benle iletişime geçer misiniz discord üzerinden deepl pro hakkında dc:razohan
-
Çok teşekkürler.
-
merhaba bu yama güncel çalışıyor mu?
-
Büyük proje devam etseymiş güzel olurmuş.
-
hatalar güncellendi mi acaba ? konu sahibi pek uğramıyor gibi malesef.
-
Şu yamayı herkes çıkardı hiç biri güncellemedi
-
Merhaba, güncelleme gelecek mi acaba?
-
Güncel yama linki:
google docs
Civilization.VI.Turkce.Yama.DeepL.12.10.2024.ziphttps://drive.google.com/file/d/10lmNVIQUNNPhGFQssPoDLMrW0P6p7XLq/view?usp=sharing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Okur -- 12 Ekim 2024; 0:3:46 >
-
Teşekkürler
-
Merhabalar Gathering Storm ve Rise and Fall DLC içinde çalışıyor mu? Ayrıca 7 için de yama yapılacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerbey16 -- 17 Ocak 2025; 10:18:29 > -
Tüm DLC'leri kapsıyor. 7. seri çıkmadan bir şey söyleyemem ayrıca DeepL ücretsiz hakkımı kullandım ben :/
-
deepl pro için yeni kullanıcı adı + yeni sanal kart ile istediğin kadar hesap açıp kullanabilirsin.
-
Bir oyunun çevirisi için yeni sanal kart çıkarmak pek mantıklı gelmedi.
Neyse bakalım yav illa yapacaz diye bir şey yok.
-
yaparsan seviniriz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X