Öncelikle herkese merhaba,
Elimde Logitech F710 gamepadi 3 kez servise gönderdim ve sıkıntılar yaşadım bunun sonucunda hakeme başvurdum ve ürün değiştirildi yenisi geldi fakat ne şanstır şimdi ki üründe yine aynı kronik sorun var. Karşı taraftan iade istedim ve bana "Ürünü tam aksesuarları, kutusu ve bu mail çıktısı ile tarafımıza gönderiniz. Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra üründe kullanıcı hatası yok ise (kırık, çatlak, sıvı teması vb.) Tarafınıza servis raporu düzenlenecektir. Verdiğimiz rapor ile satıcı mağazanızdan ücret iadenizi alabilirsiniz." denildi. Fakat ben tekrar yol masrafı harcıyorum ve ürün için kargo ücreti ödemek zorundayım. Ürüne ödediğim ücretten daha fazla masraf harcadım. Bunu da karşı tarafa bildirdim. Bu rapor tam olarak nedir, memnuniyetsizliğim giderilir mi ve ürüne 1 yıl önce verdiğim paranın iadesini verip bu sorunu bu şekilde kesip atacaklar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Dota 2 Archon - Legend acc Boostlanır
Başlıkta belirtildiği üzere acc boostlayabilirim zamanımın çoğunu pc başında geçiriyorum ve biraz nakite ihtiyacım var, Archon'a ve Legend'a acc boostlanır isteyen olursa.
Dying light 2 1.15 Türkçe yama
Öncellikler selamlar, oyunun UPDATE V1.15.1-TENOKE crack sürümüne sahibim data_lang klasöründe sadece dataen.pak dosyası var başka bir dil için dosya bulunmuyor. İnternette bir kaç dosya buldum fakat sürüm uyuşmazlığı sebebi ile altyazılar görünmüyor. Üst sürüm dosyasını nereden bulabilirim tekrar indirmek için uygun bir altyapıya sahip değilim, şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, elime tanıdıktan geçti ancak kılavuzu yok ve modelini bilmiyorum ayak altları çapraz ve bazıları kısa olduğu için bağlantısını tam olarak anlayamadım. Acaba kılavuzunu nereden bulabilirim, bilen biri varsa müteşekkir kalırım.
Mind Over Magic yama isteği
Oxygen not included geliştiricisi ve yayıncısı olan "KLEI"nin yayınladığı yeni çıkan Koloni Simülatörü ve sihir türündeki oyun için türkçe yama konusunda desteklerinizi bekliyorum. Bu tarz oyunların türkçe yama konusunda boş bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.
Win10 Home dan Pro ya
Konu yanlış yere açıldıysa şimdiden özür dilerim. Başlıkta belirttiğim üzere yeni pc topladım win10 home deneme sürümü, eski cihazımda retail win10 pro key var. Format atmadan yeni pcdeki windowsu aktiflestirip pro yapabilir miyim?
İzinsiz satış
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, başlıkta belirtildiği üzere babamın aile bireylerinden izinsiz bir satış gerçekleştirdiğini düşünüyoruz. Webtapu üzerinde kendisine ait olan mülkün görünmediğini ve bu mülkün dahil olduğu belirli bir başvuru numarasını sorguladığımızda işlemin satış temelli ve sonucunun tamamlandığını ve aşağıdaki neticeler çıkıyor. Görsel hakkında çok bilgi sahibi değiliz, yardımcı olabilecek olan varsa müteşekkir kalırız.
YARDIM!!! Cooler Master 412S Stand Off Vida.
|
Hamachi Win8 Sorunu
|
Aradığım oyunu bulamıyorum.
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.087 (Bu ay: 455)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun