Şimdi Ara

cix olmak ne demektir?nasıl cix olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
72.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadslar son gunlerde kullanılan bı kelıme bu..cok cixsin yaa off baba karizmasın bee cix cocuk gıbı cumleler türedi.simdi soruyorum sıze cız olmak ne demektr kımlere cıx denır?cix olmak ıcın ne gerekır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ciks/Cix Olmak: Anlamı ve Nasıl Olunur

Ciks/Cix Anlamı

"Ciks" veya "cix", genellikle gençler arasında kullanılan bir argo terimdir ve "çekici" veya "şık" anlamına gelir. Bir kişinin dış görünümü veya tarzını tanımlamak için kullanılır.

Ciks Nasıl Olunur

Ciks olmak için herhangi bir resmi bir kural yoktur, ancak genellikle aşağıdaki özelliklere sahip kişiler için kullanılır:

• Bakımlı: Kişisel bakımlarına özen gösterirler ve temiz giyimlidirler.
    • Moda Bilinci: Güncel moda trendlerini takip ederler ve kendi benzersiz tarzlarını yaratırlar.
    • Kendine Güvenli: Dış görünüşlerinden emindirler ve kendilerini rahat hissederler.
    • Sosyal: Sosyal medyada aktiftirler ve fikirlerini ve stillerini başkalarıyla paylaşırlar.

Ciks Olmanın Faydaları

Ciks olmak birçok fayda sağlayabilir, bunlardan bazıları şunlardır:

• Özgüvenin Artması: Kişisel görünümünden emin olmak özgüveni artırabilir.
    • Sosyal Kabul: Çekici ve şık insanlar genellikle başkaları tarafından daha olumlu karşılanır.
    • Kariyer Fırsatları: Bazı sektörlerde, iyi görünümlü ve bakımını yapmış kişiler daha fazla kariyer fırsatı bulabilirler.

Ciks Giyinmek

Ciks giyinmek, genel olarak şık ve bakımlı bir görünüm yaratmak anlamına gelir. Aşağıdaki ipuçlarını takip ederek ciks bir stil oluşturabilirsin:

• Uygun Giysiler Seç: Vücut tipini ve tarzını tamamlayan kıyafetler giy.
    • Renk Koordinasyonuna Dikkat Et: Uyumlu renkleri bir araya getirerek şık bir görünüm yarat.
    • Aksesuarları Kullan: Kemerler, takılar ve şapkalar gibi aksesuarlar görünümünü tamamlayabilir.
    • Bakımlı Ol: Saçını ve cildini düzenli olarak şekillendir ve temizle.

Ciks olmak, kişisel tarzını geliştirmek ve kendine olan güvenini artırmakla ilgilidir. Herkesin benzersiz bir tarzı vardır ve ciks olmak için belirli kurallara uymak zorunda olmadığını unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 paket yağ 3 kilo şeker 2 avuç un bir merdane bir tepsi bir fırın

deepnote:bu gun bana ne oldu herşeyle dalga geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 29 Haziran 2008; 10:47:31 >
  • evt arkdslar yok mu bılen?he bıde cool olmak var o ne? aslında azcok bılıorum hepsınıde ama bırı guselce anlatsında dınleyelım
  • cool olmak Thorane et le père de devinrent rapidement bons amis. Tant et tant que ce dernier soutint les Français lors de la bataille de Rossbach, au grand scandale de son beau-père gibi bişi

délopé noté: bu konu tutar yazi fransizca hepimiz konuya fıransızız diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 29 Haziran 2008; 10:54:39 >
  • cix:karizma

cool:soğuk davranan.(karakteri oturmuş anlamındada kullanılıyor)
  • Cix : Şekil olan, karizma olan.
    Cool : Rahat, ortamlara uyabilen falan.
  • Şimdi cool olmak Teoman gibi sakin kişilikli tiplerdir...
    Ciks olmak ise güzel giyinmek falan ciks olayını bende fazla bilmiorm ama cool olmayı açıkladım sanırım Türkiye'deki en bilindik coollardan biri Teoman'dır
  • cix olmak demek bozulmuş Türk genci olmak demek.bu tür kelimeleri kullanan veya bu şekilde olmaya çalışan insanlar bir bakıma vatan hainidir. atalarının bu vatanın yabancılaşmaması için savaşıp öldüğünü unutan ve yabancı hayranlığı duyan ahmak insanlar topluluğu olarak görüyorum bu tip insanları.şımarık çocuklar gibi davranarak kendi çevrelerinde "karizma" yapmaya çalışan bebeler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

cix olmak demek bozulmuş Türk genci olmak demek.bu tür kelimeleri kullanan veya bu şekilde olmaya çalışan insanlar bir bakıma vatan hainidir. atalarının bu vatanın yabancılaşmaması için savaşıp öldüğünü unutan ve yabancı hayranlığı duyan ahmak insanlar topluluğu olarak görüyorum bu tip insanları.şımarık çocuklar gibi davranarak kendi çevrelerinde "karizma" yapmaya çalışan bebeler.

+1963
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

cix olmak demek bozulmuş Türk genci olmak demek.bu tür kelimeleri kullanan veya bu şekilde olmaya çalışan insanlar bir bakıma vatan hainidir. atalarının bu vatanın yabancılaşmaması için savaşıp öldüğünü unutan ve yabancı hayranlığı duyan ahmak insanlar topluluğu olarak görüyorum bu tip insanları.şımarık çocuklar gibi davranarak kendi çevrelerinde "karizma" yapmaya çalışan bebeler.

Ciks 'i buldum hep aynı kalma durumunda olanların değişenleri kaldıramaması durumunda değişen tarafta olmaya denmez ama denir diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

+++
  • MAL olmak demek
    Yani bildiğin,klasik mal...
  • okudum ama açıklama yok asıl cix olunur?
  • şu kelime bana ilk duyduğum andan beri çok itici geliyor,her duyduğumda rahatsız olurum

• Böyle olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

• quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Keşke avatardaki sen olsaydın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.