Şimdi Ara

Çizbakalım ben oynuyorum herkese tavsiye ederim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizbakalım ben oynuyorum herkese tavsiye ederim.Ben oynuyorum ve baya sevdim oyun aslında basit baya oda var aralarından birine giriyorsunuz her oda en fazla 10 kişi alabiliyor ve 10 el olabiliyor. Oyunda bir ekranvar paint gibi sırası gelen oraya resmi çiziyor hangiresmi diyecek olursanız onu oyun kendi belirliyor yukarıda yazıyor ne çizceğiniz ama sadece siz görebiliyorsunuz başkaları göremiyor neyse çizdiniz başkaları bilmeye çalışıyor ilk kim bilirse hem ona hem size 10 puan veriliyor. oyun sonu kim en fazla puan kazandıysa o 1. oluyor ve baya puan kazanıyor be bu puanlar 20000 olunca kendinize özel şifreli veya şifresiz oda açabiliyorsunuz odada herşeyi siz yönetiyorsunuz. Ama böyle yazmakla olmaz mutlaka bir bakın ! ! ! ! ! ! ! bence sizde seviceksinizzzz .........

ee nasıl buldunuz oyunu

NOT : (Bağamlılık Yapabilir ! ! !)

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.de/files/38583035/cizbakalim.jnlp.html ( ( - ) işaretleri silip site adresini yazın)

Size oyunla ilgili 2 örnek resim. İyi oyunlar dilerim tabi oynarsanız........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmemoli -- 15 Şubat 2008; 17:20:51 >

• Sorularınız veya Sorunlarınızvarsa ben burdayım

• Rapid link'i yerine oyunun sitesini verseydin daha iyi olurdu...

http://www.cizbakalim.com
  • oyunun güzelde eksikleri var

1.)adamlar seni canları sıkıldığında uyarı verip vaçgeçtiriyorlar
    2.)msn den birbirlerine söylüyolar

3.)BUNUN BEN KEŞFETTİM AYNI ANDA 10 TANE AÇIYorum BİR DAYA DOLUŞUYorum BÜTÜN PUANLARI KENDİM ALIYORUm

ama oyun güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rappelz58 -- 5 Mart 2008; 21:41:13 >
  • oyun güzel ama ne hikmetse gayet kabak gibi belirgin ve nizamlı bi çizim yapmama rağmen 1 kere olsun çizdiğim resim doğru çıkmadı kalem çizdim roket çıktı mesela var böle dolu olay başkalarınada oluyo çoğu zaman sanırım oyunun database i cin ali tiplemelerden anlıyor gerçi çok ayrıntılı çizmedim bende ama güzel oyun isketch var bunun yabancı versiyonu onda mesela aynı oyun ama en azında çizdiğimle alakalı bi sonuç veriyor bu büyük bi hata bence çizbakalım oyunu için.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rappelz58

oyunun güzelde eksikleri var

1.)adamlar seni canları sıkıldığında uyarı verip vaçgeçtiriyorlar
    2.)msn den birbirlerine söylüyolar

3.)BUNUN BEN KEŞFETTİM AYNI ANDA 10 TANE AÇIYorum BİR DAYA DOLUŞUYorum BÜTÜN PUANLARI KENDİM ALIYORUm

ama oyun güzel

oyun 1 den fazla açılmıyor ki
  • demekki acilabiliomus
  • arkadaşlar ben oyuna giremiyorum evimde 2 bilgisayar var diğer bilgisayar giriyo ama kendi bilgisayarımdan giremiyorum:S kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum girişe tıkladığımda bağlanıyor deyip donuyo nedendir acaba yardımcı olabilen olursa memnun olurum...
  • denicem...hile Vb bişe yoktur inş.
  • zevkli oyuna benzio deniyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

denicem...hile Vb bişe yoktur inş.

her oyunun hilesi Vb bişeyleri vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.