Şimdi Ara

Çizgi FiLimde iLginç buLdukLarınız Ve Garip ŞeyLer (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • izlediğim yere kadar (portakal ligine kadar hani charizardla poliwarl dövüşüyor sonra charizard ashin sözünü dinliyor) zıvıtmayan tek çizgifilmdi sonrasını bilmem
  • şu cümleye hayran kaldım ve bu cümleden hiçbir şeyi bilmez ama ileri geri konuşan birinin var olduğunu gördüm
    quote:

bazı pokemonlarda resmen elle çiziktirme ile yaratılmış . spiritomb meseLa o ne öle ya ne idüğü belirsiz

arkadaşım çizgifilmler elle çizilerek yaratılır en küçük şey bile çizilir daha sonra bilgisayara girilir ve oeda şekillendirililr yani bütün pokeler elle çizilmiştir bunu editlenmeni istiyorum bu arda senin yaşın kaç ve ustaların yıllarca yarattığı pokemonu eleştirmek sanamı kaldı yiyosa sen git çiz ve yarat

• ARKADAŞLAR YARATMA KELİMESİNİ ÇOK FAZLA KULLANIYOSUNUZ. YARATMAK ALLAHA MAHSUSTUR. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM.
  • Benm İlgimi Çeken Şey Şu Onca Bölüm Geçti Charmender Charizard Oldu Ama Squirtle Ve Balbasaur Hiç Evrim Geçirmedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunder_wolf

Benm İlgimi Çeken Şey Şu Onca Bölüm Geçti Charmender Charizard Oldu Ama Squirtle Ve Balbasaur Hiç Evrim Geçirmedi...

4 Sezon Geçti Pikachu hala Pikachu mu kalacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: IqupasuI..

quote:

Orjinalden alıntı: thunder_wolf

Benm İlgimi Çeken Şey Şu Onca Bölüm Geçti Charmender Charizard Oldu Ama Squirtle Ve Balbasaur Hiç Evrim Geçirmedi...

4 Sezon Geçti Pikachu hala Pikachu mu kalacak?

eeee taş bulamayınca öle oluyor

bide bulbasur u kasmak için gitsin ash atak alıp traşner e gidio taa nerelere gidio ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fOrBiEd -- 3 Kasım 2007; 9:38:41 >
  • pikachu 10 sezon da geçse gelişmez çünkü artık pikachu pokemonun simgesi oldu
  • benim komiğme gidende pikaçu rydhon u yeniyo ama roket takımına 3 bölümden birinde yakalanıyo
  • bence en garibi

ash in her sezon en az 7 pokemon alio ama sonraki sezon yok oluyo
    ilginç değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: IXODES

BANA ŞU ÇOK SAÇMA GELMİŞTİ. ASH 3 VEYA 4. BÖLÜMDE WEEDLE YAKALAMAYA ÇALIŞTI. SAMURAI YÜZÜNDEN YAKALAYAMADI. SAMURAI YA DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI. BÖLÜMÜN SONUNDA BUTTERFREE YÜZLERCE BEDRİLL UYUTTU, BİRİNİ YAKALAMADI SALAK. BU BANA ÇOK SAÇMA GELDİ, MADEM BEDRİLL İSTEMİYON NİYE WEEDLE YAKALAMAYA ÇALIŞIYON DİMİ? HEY ALLAHIM?

Mantıklı.Ama belki de en gelişmemişinden yakalayıp geliştirmek istiyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

quote:

birde çizgifilminde ditto herşeye dönüşebiliyordu.ash in yerinde olsaydım yakaLıcaksın bitane ditto yanındada en güçlü pokelerin heykelciklerini taşıcaksın rakibin bitane onix mi çıkardı çıkar cebinden blastoisenin heykelciğini ''ditto dönüş'' de rakip makip dinlemessin wala :D

Ne blastoise yi yaa...Ben olsam direk suıcune çıkarırdım.

Benim bildiğim Ditto karşısında gördüğü pokelerden birine dönüşebiliyordu ancak

UP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 3 Kasım 2007; 16:17:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

quote:

birde çizgifilminde ditto herşeye dönüşebiliyordu.ash in yerinde olsaydım yakaLıcaksın bitane ditto yanındada en güçlü pokelerin heykelciklerini taşıcaksın rakibin bitane onix mi çıkardı çıkar cebinden blastoisenin heykelciğini ''ditto dönüş'' de rakip makip dinlemessin wala :D

Ne blastoise yi yaa...Ben olsam direk suıcune çıkarırdım.

Benim bildiğim Ditto karşısında gördüğü pokelerden birine dönüşebiliyordu ancak

UP.

rocket team ditto yu kaçırıp jesse nin eski sevgilisinin fotoğrafı şekline sokmuştu diğer cisimLerede dönüşebiLiyor yeterki karşısına koy

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.