Şimdi Ara

Çizgi FiLimde iLginç buLdukLarınız Ve Garip ŞeyLer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeyLer Sanırım Aranızda Pokemon un çizgifilmLerini izLemeyen Yoktur.. Benim izLediğim bazı böLümLerde garip buLduğum ilginç ve komik Bazı detayLar var BunLarı sizinLe payLaşmak istedim eminim sizinde dikkatinizi çeken bazı oLayLar oLmuştur. Paylaşırsanız oyunun açıLmadığı şu saatLerde Hem Biraz eğLenmiş oLuruz Hemde vakit geçer.

Roket Takımını bilmiyeniniz yoktur eminim(team rocket) eLLerinin aLtında servet Yatıyor . çünkü sahip oldukLarı meowth konuşabilen tek pokemon .. ama adamLar haLa hinlik Peşinde harcadıkları emeğe yazık

james in bitane victrebell i vardı.. james çıkardığında hep james i yutmaya çalışıyodu . Len salakmısın nesin yanında taş gibi hatun var(jesse) gidiyon james i yutuyon (victrebell dişiyse bilmem tabi)

şu yeni pokemonların içinde lopunny diye bişey var tam pLaygirL lere benziyor tavşan-hatun . yaratıcısı onumu vurguLamak istemiş ne ?

bazı pokemonlarda resmen elle çiziktirme ile yaratılmış . spiritomb meseLa o ne öle ya ne idüğü belirsiz

birde çizgifilminde ditto herşeye dönüşebiliyordu.ash in yerinde olsaydım yakaLıcaksın bitane ditto yanındada en güçlü pokelerin heykelciklerini taşıcaksın rakibin bitane onix mi çıkardı çıkar cebinden blastoisenin heykelciğini ''ditto dönüş'' de rakip makip dinlemessin wala :D

bunLar benim dikkatimi çekenler.. sizinde vardır böle enstantaneLeriniz.. payLaşırsanız sevinirim

• Paylaştığın için Çok Saol Güzzel Şeyler
  • BANA ŞU ÇOK SAÇMA GELMİŞTİ. ASH 3 VEYA 4. BÖLÜMDE WEEDLE YAKALAMAYA ÇALIŞTI. SAMURAI YÜZÜNDEN YAKALAYAMADI. SAMURAI YA DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI. BÖLÜMÜN SONUNDA BUTTERFREE YÜZLERCE BEDRİLL UYUTTU, BİRİNİ YAKALAMADI SALAK. BU BANA ÇOK SAÇMA GELDİ, MADEM BEDRİLL İSTEMİYON NİYE WEEDLE YAKALAMAYA ÇALIŞIYON DİMİ? HEY ALLAHIM?
  • onun devamı anlatim sana matapodu buldu geri alacağı zaman roket ekibi onları uyandırdı ama hala ashi yakalamaya devam ediyodu ama roket ekibini yakalamadı o bana ilginç geldi
  • Banada Çocuğun Pikachu Zannedip Apartmandan Atlaması...
  • Yaw ben eve 2:30 da geliyorum ne zaman başlıyor bu meret ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 2 Kasım 2007; 19:36:48 >
  • ben akLıma geLdikçe yazıcam sizLerdende bekLiyorum

bitane daha : Brock'un abazaLığı .. bi insan bu kadarmı kız düşkünü oLur yaa
  • quote:

birde çizgifilminde ditto herşeye dönüşebiliyordu.ash in yerinde olsaydım yakaLıcaksın bitane ditto yanındada en güçlü pokelerin heykelciklerini taşıcaksın rakibin bitane onix mi çıkardı çıkar cebinden blastoisenin heykelciğini ''ditto dönüş'' de rakip makip dinlemessin wala :D

Ne blastoise yi yaa...Ben olsam direk suıcune çıkarırdım.
  • quote:

Ditto yalnızca şekil kopyalamıyor DNA'sıyla beraber kopyalıyor.Yani heykelin DNA'sı olmayacağına göre çok saçma olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antipatique

ben akLıma geLdikçe yazıcam sizLerdende bekLiyorum

bitane daha : Brock'un abazaLığı .. bi insan bu kadarmı kız düşkünü oLur yaa

ya aynen bende() şaka neyse benimde çok dikkatimi çeken şey şu bütün hemşireler aynı tip aynı surat
  • lincoln lincoln
    yılmaz imzayı gördüm gaza geldim
    bnim ilginç bulmaktan çok hoşuma giden bi olay vardı. ya bi bölümdeydi ya da şu başlangıçtaki vidyolardaydı ash chikoritayı seçiodu git savaş die chikorita çıkar çıkmaz ash doru koşuyodu ash sarılsın die . ash de bana deil rakibe git diodu. bi de bi bölümde kar da kamışları bütün pokeler poke topuna girdi.pikachu girmem die tutturdu ash in koynuna girip uyuduydular beraber sıcacık fln fln gsl şeylerdi. yannıs bn olsam koynumda fare ile uyumam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpR@nTy -- 2 Kasım 2007; 19:52:20 >

• 1.pokemon animedir2.saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUHAn92

lincoln lincoln
    yılmaz imzayı gördüm gaza geldim
    bnim ilginç bulmaktan çok hoşuma giden bi olay vardı. ya bi bölümdeydi ya da şu başlangıçtaki vidyolardaydı ash chikoritayı seçiodu git savaş die chikorita çıkar çıkmaz ash doru koşuyodu ash sarılsın die . ash de bana deil rakibe git diodu. bi de bi bölümde kar da kamışları bütün pokeler poke topuna girdi.pikachu girmem die tutturdu ash in koynuna girip uyuduydular beraber sıcacık fln fln gsl şeylerdi. yannıs bn olsam koynumda fare ile uyumam

evet o bölüm süperdi

• bide hani brocku yenmek için ash pikachuyu elektirikle donatmıştı ya orda pikachunun ölmesi an meselesiydi ash bence çok saçma bir yola girmişti
  • Bn izlemiom...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmiLe

Bn izlemiom...!

bizene
  • ash ve arkideşleri biyere gidiodu pokemonlar koruma altındaydı (tauroslar kangaskanlar filan )

sonra şehire döndüklerinde ashin ordan bi çok tauros yakaladığı belli oluodu
  • hani brock zubatı yakalamıştı ya öağaranın nünde yakaladım diyor ben yakaladığını görmedim
  • 2. filmin başlarında Ash falan uyurken tüm Pokémonlar bir yere gidiyordu.Pokémon cennetiydi yani.Oradan geri döndüklerinde bi Pikachu falan Ash'e orayı gösterse neler olurdu neler...
  • çok komiksin bence senden çizgi film yorumcusu olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.