aslında cizgifilmleri ben de severim ama cocukları kotu etkiledigini dusunuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: fallofday
quote:
Orjinalden alıntı: srkn_seboist
bence simpsonlar en iisi çok güzel ama bi tane hani bip bip die öten bi çiz gi film war sanırm road runner sinir oluorum ona keşke çakal öldürse onu diodum izlerken
al bende de okadar sinir oluyom o kuşam yaa taktik verecem bu kadar olmaz yaa ye be çakal onu artık
haha çok sewindim herkesin o bip bip die öten sinir hayvandan nefret etmesinden
quote:
Orjinalden alıntı: TuSuB@sA
quote:
Orjinalden alıntı: erdemlix cedric i izleyen var mı????
hani sarı saçlı bir çocuk 8 yaşında
aşık.
var mı izleyen????
STV de hep aynı bolumler veriliyor..
ATV de guncel bolumleri yayınlanıyor...
cedric sarı saclı Okuldan arkadasına asık...
ayynen
sever misin o çizgi filmi
manyak bişşey
cedric izlemedim, ama anime çok izlerim, sanırım bu yıl 850 bölüm izleidm, yaklaşık 400 saat yani
anime nerde izliyorsunuz?
valla en son izlediğim çizgi filmi jetgiller di
quote:
Orjinalden alıntı: erdemlix
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erdemlix cedric i izleyen var mı????
aşık.
var mı izleyen????
STV de hep aynı bolumler veriliyor..
ATV de guncel bolumleri yayınlanıyor...
cedric sarı saclı Okuldan arkadasına asık...
ayynen
sever misin o çizgi filmi
manyak bişşey
Kahvaltı yaparken o cıkıyorda...
Yane anlican Zorunlu sevgi bizimkisi...
Yinede guzel cizki filim fakat hitap ettigi yas seviyesi biraz dusuk...
Egitici.. cocukların Dusunmesini saglayan Aileye karsı dvranıslarını konu alan Bir cizgi dizi...
çook güzel ya biraz komik ama idare eder
quote:
Orjinalden alıntı: erdemlix
cedric i izleyen var mı????
aşık.
var mı izleyen????
Bende bayılıyorum o çizgi diziye.
Bir de jimmy neutron ,rocko's modern life ,tutenstein ve sponge bob a hastayım...Bununları izlerken günün yorgunluğu ve tüm stresi gidiyor
Tusubasa nasıl bir film.Hiç seyretmedim ama biri söylemişti.Yayınlanıyormu yoksa internetten mi alacağız?
Tsubasa bir çizgi film.Uzun süre önce Tv de Küçük Golcü diye yayınlanıyordu.Kesinlikle süper
quote:
Orjinalden alıntı: GusFraba
Tusubasa nasıl bir film.Hiç seyretmedim ama biri söylemişti.Yayınlanıyormu yoksa internetten mi alacağız?
Bildigim kadarıyla Yayınlanmıyor...
Forumu arastırırsan Bunun hakkında topicler acıldı Gerekli bilgiye ordan ulasabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: crema
Tsubasa bir çizgi film.Uzun süre önce Tv de Küçük Golcü diye yayınlanıyordu.Kesinlikle süper
futbolu sevenler izler.. ben sefmiorm shahsen
Futbolu sevmeyenlerde izler.... İzlemek icin Futbolu Sevmek sartı getirilmemis, Bir cizgi dizidir..
quote:
Futbolu sevmeyenlerde izler.... İzlemek icin Futbolu Sevmek sartı getirilmemis, Bir cizgi dizidir..
tamam yaw illa muhalefet oljan ama futbol temalı bi chizgi film o futbolu sefiosan izlersin sürekli machları fln anlatıolar o chizgi filmde.. tusubasa topa vurur.. top gider, gider, gider... hem de döne döne döne gider
Thundercats vardı bir zamanlar. Bayağı hoşuma giderdi küçükken. Hatta pazar malı bir thundercats kılıcım bile vardı "Thunder, thunder, thundercats !!!" diye bağırınır dururdum evde
quote:
Orjinalden alıntı: Roswell
quote:
tamam yaw illa muhalefet oljan ama futbol temalı bi chizgi film o futbolu sefiosan izlersin sürekli machları fln anlatıolar o chizgi filmde.. tusubasa topa vurur.. top gider, gider, gider... hem de döne döne döne gider
bi maçın birkaç bölüm sürdüğü oluyordu
Clementine zamanında çıkıyordu herhalde.
Çizgi sinema Altın ayaklar-Kenta vardı.Çok güzeldi.TV1 de cumartesi-pazar sinemasında çıkmıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: anime
quote:
quote:
bi maçın birkaç bölüm sürdüğü oluyordu
/>
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: anime
quote:
quote: