E-kitaptan okuyacağım sıralı olarak nerden okuyacağım dair bir site var mı, indirebileceğim?
ne okuyacaksın eğer dc nin çizgi romanlarıysa okuyacakların ciltleri sıralı zaten cilt 1, cilt 2 vs. diye
quote:
Orijinalden alıntı: BangFish
ne okuyacaksın eğer dc nin çizgi romanlarıysa okuyacakların ciltleri sıralı zaten cilt 1, cilt 2 vs. diye
Dc ve Marvel Evreni, olaylar arasındaki bağlar var mı comicslerde yoksa her çizgi roman farklı bir hikayeyi mi konu alıyor?
dc ve marvel arasında bağlantı yok ikisi farklı evrenler. dc ve marvel bi ara ortak olarak küçük bir çalışma yapmışlardı. ama şuan piyasada satın alacağın comiclerin hepsinde marvel ve dc ayrı evrenler.
quote:
dc ve marvel arasında bağlantı yok ikisi farklı evrenler. dc ve marvel bi ara ortak olarak küçük bir çalışma yapmışlardı. ama şuan piyasada satın alacağın comiclerin hepsinde marvel ve dc ayrı evrenler.
Merhaba Hocam, Ben san onu sormadım ki ayrıca tabi ki farklı evrenler, ben de biliyorum. Demek istediğim Mesela The Flash Karakteri çizgi romanlarını sıralı olarak, hangisini önce oukamam gerektiğini belirten, yayımlayan bir site var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sagropa
quote:
Merhaba Hocam, Ben san onu sormadım ki ayrıca tabi ki farklı evrenler, ben de biliyorum. Demek istediğim Mesela The Flash Karakteri çizgi romanlarını sıralı olarak, hangisini önce oukamam gerektiğini belirten, yayımlayan bir site var mı?
sen galiba serilerden bahsediyorsun mesela new 52 mi önce okunmalı dc you mu tarzı. Şuan türkçe okuyabileceğin bir tek new 52 var galiba zaten. Diğer serilerde çok eski ve bulması zor olur. En yenisi DC you ondan önceki New 52. DC you da daha çevrilmedi anladığım kadarıyla şuan yayıncılar new 52 çevirmeye devam ediyorlar.
Yeni serilerden başlama. Güzel ve klasikleşmiş hikayeler var mesela Batman hayranı biri The Killing Joke'u bilmiyorsa hayranlığından şüphe ederim
Bunları bitirirsin hocam sonra istersen güncel şeyler okursun ama güncelden başlayanlar anlamadım tarzı konular açıyor. Ben de okuduğum zaman bu rehberden okuyorum. Superman'in 2, Batman'in 1 serisini okudum bu rehberden ve güzel hazırlamış adamlar.
Not: Türkçe olsun diyorsan kaçını bulabilirsin bilmiyorum hocam
Cevabın için teşekkür ederim. Güzel siteymiş. Burdan bakarım. The kiling joke biliyorum. Hatta çizgi filmi çıktı 2016 yapımı :D
teşekkürler
www.cizgidiyari.com en bol çeşit burada var.
google play kitaplardan Marvel Evrenii oku bence.
Bende bir tavsiye istiyorum dini kitap olarak ne tavsiye edersiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme