Şimdi Ara

Çizgili Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar ilk açılışta aşağıdaki gibi bir görüntü oluşuyor. Sadece ilk açılışta olup daha sonra olmuyor. Bilgisayar kullanımında, oyun oynamakta, video izlemekte v.b gibi işlerle uğraşırken bir problem yaşamadım henüz.

Displap Port ile monitöre bağlı.

HDMİ ile bağladığımda düzelmedi.

HDMİ ile başka bir monitöre bağladığımda düzelmedi.

Bir kaç kere ekran kartını sök tak yaptım yine düzelmedi.

Ve aklıma başka bir çözüm gelmemektedir.

Bu konuda bilgisi olup çözüm üretebilcek arkadaşlar yardımlarınız rica olunur. Sorun ne olabilir ?

Çizgili Ekran

• Ekran kartı chip sorunu olması muhtemel, furmark ile kartı test edip sonuçları yazar mısınız
  • Ekran kartını başka pc de deneyin sorun olmazsa monitörü başka pc de deneyin bakalım ne olacak
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Çizgili Ekran
    Çizgili Ekran
  • Onboard desteği var ise ekran kartı nı sök öyle dene sonrasinda ekran kartı driver güncelle kaldır yeniden yükle yazilimsal bir sorun olma ihtimali de var furmark ile test et ekran kartını başka bir pc de dene yada şunu yap ekran kartı driver sil o şekilde aç bakalım yine aynısı olacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt

Selam,

on board desteği yok.

Baska bir ekran kartı ile denedim. Sorun olmadı. Benim sorun yaşadığım kartıda başka bir pcde denedim ve sorun yaşanmadı. O zaman yazılımsal dedik, tekrar format attık. Sonuç olarak sorun hala devam ediyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.