Şimdi Ara

ÇİZİK BLURAY KURTARMA YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lostmyth

quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

abi benim pes10 da içten çatladı kendi kendine hemde nasıl oldu anlamadım bendemi mail atsamm bana pm den bilgi verirmisin lütfenn

arkadas bizimle kafa buluyor büyük ihtimalle koskoca konami isi gücü yok ona oyunu yolla yenisini yollayalim mi diyecekler yapma ya bende yedim

Koskoca mediamarkt(el altında olan bir örnek olduğu için) işi gücü yok arızalı ürünlerini yenileriyle değiştiriyorda konami neden değiştirmesin? Mediamarkt sadece örnek, üzerinde durulmasın. Herhangi bir dünya markası yada bütün markalar arızalı ürünlerini garanti kapsamında değiştirebilirler. Kullanıcı hatası olmadığı sürece bence mümkün Tüketici kanunu ve hakları bu tür durumlar için var.

kendin demissin zaten garanti kapsaminda degistirebilirler diye.. tartismaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 4 Ocak 2010; 2:13:09 >

• Olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

abi benim pes10 da içten çatladı kendi kendine hemde nasıl oldu anlamadım bendemi mail atsamm bana pm den bilgi verirmisin lütfenn

arkadas bizimle kafa buluyor büyük ihtimalle koskoca konami isi gücü yok ona oyunu yolla yenisini yollayalim mi diyecekler yapma ya bende yedim

dostum al sana konamiden gelen cevabı ingilizcen yetiyodur umarım. yerken çiğne de boğazında kalmasın

Dear Yusuf,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

We can make you the offer to send the defect game disc to us. In this case please attach a short description of the error or how the damage on the disc occurred. We will then examine the DVD and replace it if necessary.

Please note that Konami is not obligated to replace the game. There is no legal claim for a replacement of the damaged game and this will only take place out of accommodation from us.

We wish you a Merry Christmas and a very happy New Year!

Best regards,

Your Konami Support Team

Konami Digital Entertainment GmbH
    Berner Str. 103-105
    60437 Frankfurt am Main
    Germany

• @One-Turk

quote:

We will then examine the DVD and replace it if necessary.

Diski inceleyeceğiz ve GEREKİRSE değiştirecegiz... demişler...

Kullanıcı kaynaklı problem diyip işi kapatmaları cokmu zor? ayrıca oyunu yolla gitmesini incelemesini bekle dönmesini bekle kargo ücretini öde derken zaten gider yenisini alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

Dear Yusuf,

We can make you the offer to send the defect game disc to us. In this case please attach a short description of the error or how the damage on the disc occurred. We will then examine the DVD and replace it if necessary.

Please note that Konami is not obligated to replace the game. There is no legal claim for a replacement of the damaged game and this will only take place out of accommodation from us.

bak ne demisler iyi oku.. hemen yolla degistirecegiz mi demisler yoksa bakariz olmazsa degistiririz mi ? "Hatayi kisaca belirtin yada hatanin nasil meydana geldigini belirtin ondan sonra eger gerekirse degistiririz! Konami oyunun yenisini vermeye mecbur degildir! Oyunun yenisini talep etmek icin hicbir yasal hakka sahip degilsiniz" orda yazanlar aynen böyle, sence koskoca konami'nin isi gücü yokta senin cizik oyununla mi ugrasacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 4 Ocak 2010; 12:03:35 >

• Arkadaşlar asıl meseleyi kaçırıyorsunuz. Dikkat ettiyseniz insanlar Bluray disklerin ortadan dışarıya doğru çatladığını söylüyor. Yani konuyu açan arkadaşın durumu da bu olaiblir çünkü önce ortada küçük bir çizikdi dışarıya doğru ilerledi diyor yanılmışyorsam.

Dolayısı ile acaba Xbox 360 ın disk çizme problemi gibi bir durum mu var PS3 de?

Gerçi bu makinada değil de medya dan kaynaklanıyor gibi, xbox 360 da diskleri makina çiziyordu, ps3 de ise bluray disk de bir sorun olduğunduğu için dönme hızı-vibrasyon vs gibi bir sebeple çatlıyor olabilir.

Tabi afaki konuşuyoruz, henüz bu konuda bir infial olmadığına göre münferit olaylar da olabilir.
  • Bence bu tip sorunlari firmalara bildirmekde fayda var.Sonucta hatali bir uretim yapiyorlarsa bilsinler duzeltsinler.Cunku bu tip sorunlarin buyumesini cogalmasini firmalarda istemez prestijleri acisindan.Koskoca Konami senin cizik bluray inlemi ugrascak demek mantikli degil ugrascaz tabi isi ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 4 Ocak 2010; 12:49:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

Dear Yusuf,

bak ne demisler iyi oku.. hemen yolla degistirecegiz mi demisler yoksa bakariz olmazsa degistiririz mi ? "Hatayi kisaca belirtin yada hatanin nasil meydana geldigini belirtin ondan sonra eger gerekirse degistiririz! Konami oyunun yenisini vermeye mecbur degildir! Oyunun yenisini talep etmek icin hicbir yasal hakka sahip degilsiniz" orda yazanlar aynen böyle, sence koskoca konami'nin isi gücü yokta senin cizik oyununla mi ugrasacak ?

ya dostum ne demek uğraşacak mı koskaca konami. koskocaysa malının arkasında duracak. ki değiştiren arkadaşım var yani. benim tek dert ettiğim şey gönderecem geri gelecek felan 3 ayı bulacak sora 3 ay oynayacam 2011 çıkacak. bu arada avrupa da işler okdara kolay değil uğraşamam yok orda heleki almanyada garanti kapsamı çok geniş.

• benimde fifa 10 blueray'inin ortasinda catlak var ea ye nereden mail yaziliyor bi sansimi deniyeyim ozaman
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.