Bilgisayarımda 3 Boyutlu çizim programlarını kullanamıyorum. Programları açıyorum çizim ekranı çıktığında programlar kendini kapatıyor. Açmak istediğim programlar;
AutoCAD Mechanical 2011 - Açıldığında program kendini kapatıyor. SolidWorks 2010 x64 Edition - Program açılıyor. fakat çizim için "file-new" diyerek cizim sayfası açıldığında buda kendini kapatıyor. Yüklemelerde bi sorun olduğunu sanmıorum ikisindede aynı sıkıntı var.
Driverlardan şüpheleniyorum ama çözemedim. Aygıt yöneticisinde yüklü olmayan bir driver gözüküyor fakat ne olduğunu çözemedim.
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics (1797470 KB) Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics (1797470 KB) Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 330M (1024 MB) Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 330M (1024 MB) 3D-Hızlandırıcı Intel GMA HD 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce GT 330M Monitör LG Philips LP156WH3-TLA2 [15.6" LCD]
Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı nVIDIA HDMI @ nVIDIA GT216 - High Definition Audio Controller Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller [B-2]
Çevre Birimleri: Yazıcı Adobe PDF Yazıcı Fax Yazıcı Microsoft XPS Document Writer Yazıcı Send To OneNote 2010 USB2 denetleyici Intel Ibex Peak PCH - USB 2.0 EHCI Controller 1 [B-2] USB2 denetleyici Intel Ibex Peak PCH - USB 2.0 EHCI Controller 2 [B-2] USB-Aygıt 1.3M WebCam USB-Aygıt Generic USB Hub USB-Aygıt Generic USB Hub USB-Aygıt USB Bileşik Aygıt USB-Aygıt USB Giriş Aygıtı Akü Microsoft AC Bağdaştırıcısı Akü Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yöntemi Pili Akü Microsoft Bileşik Pil
DMI: DMI BIOS Sağlayıcısı INSYDE DMI BIOS Sürümü V1.11 DMI Sistem Üreticisi Acer DMI Sistem Ürün Adı Aspire 5745G DMI Sistem Sürümü V1.11 DMI Sistem Seri Numarası LXPTY010130250C20A2500 DMI Sistem UUID 8AD12927-EA1643B7-BD8BC80A-A9CE690C DMI Anakart Üreticisi Acer DMI Anakart Ürün Adı ZR7 DMI Anakart Sürümü Base Board Version DMI Anakart Seri Numarası 025EZOMBQTF00489 DMI Kasa Üretiçisi Chassis Manufacturer DMI Kasa Sürümü Chassis Version DMI Kasa Seri Numarası Chassis Serial Number DMI Kasa Fiyat Etiketi DMI Kasa Türü Notebook DMI Toplam / Boş Bellek Yuvaları 4 / 2
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirm. Şimdiden teşekkürler
solid 2010x64 te program açılıyo,teknik resim seçtiğimde sorun yok ama parça yada montaj seçtiğimde çizim ekranı gelirken windows çalışmayı durdurdu uyarısını mütakip kapanıyo abi..hç byerde cevabını bulabilmiş değilim şuana kadar...windows 7 x64 lg i5 işlemci 4gb ram 1gb nvidia geforce cart curt ama ne alaka ya nolur biri anlatsın
Merhaba,
Benzer bir problem bende de var, aynı ekran kartı, toshibo qosmio bilgisayar..Bir çözüm bulabildiyseniz paylaşır mısınız?