Selamlar, Laptop almak istiyorum.Çizim tasarım analiz yapıcam.(nadiren oyun) ekran kartı olarak gtx 670m ve gtx 770m var aklımda. 670 ekran kartında 3630qm işlemci 770m ekran kartında 4700mq işlemci var aralarında yaklaşık 1,000 tl (Bin türk lirası) kadar fark var. Sizce aradaki fiyata değer mi?
Acil dedim çünkü stoklarda çok yok ve sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket edicem.
bence 1000 lira etmez.bu arada fiyatlar ne ki aradaki fark 1000 lira?
teknosa bimeks gibi yerden değil de spotçu tarzı yerden alıcam.Garantili tabii. 3. nesil olan 2,5 4, nesil olan 3,5 aşa yukarı
gtx670m yeter.1000 liralık fark kesinlikle yok. 2. el mi bu arada meraktan soruyorum
yok hocam sıfır :D ama 4. nesil olan refurbished.1 yıl garantisi varmış. Aslında monster derken victor u gördüm.MXM slotu olması çok iyi,ekran kartları yeni nesil.Fakat kasalarının görünüşü bana çok kötü geldi. Yani tam f/p ürünü.Sizin yorumlarınız dahil baya bir yorum okudum,nerdeyse herkes çok memnun.Ama kasa görünüşü bana itici geldi.Tabii bu çok da önemli değil ama tasarım mühendisi adayı olarak :D çok gözüme çarptı.
ethnicstylerE
kullanıcısına yanıt
yani 2500 liraya i7+gtx860m alınabiliyor.onu düşününce gtx670m e bu kadar para verilir mi diye düşündüm ama siz bilirsiniz.zaten kararınızı vermişsiniz hayırlı olsun