Şimdi Ara

çizimlerim.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her kafadan ses çıktığında algı konusunda seçici olmanı öneririm.Çizgilerin teknik olarak geliştiginde aralarındaki tutarlılık güçlenecektir amacının bundan sonraki bir adım olmasını öneririm.Onun için amaç konusunda salt ifade etme kaygısının olduğunu zannediyorum. Galiba resimden çok grafik eğilimi var diye düşünüyorum...
     çizimlerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 16 Ocak 2009; 5:35:04 >
  • kadın eli herşeyi yapıyor yahu güzel olmuş tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigerson

Her kafadan ses çıktığında algı konusunda seçici olmanı öneririm.Çizgilerin teknik olarak geliştiginde aralarındaki tutarlılık güçlenecektir amacının bundan sonraki bir adım olmasını öneririm.Onun için amaç konusunda salt ifade etme kaygısının olduğunu zannediyorum. Galiba resimden çok grafik eğilimi var diye düşünüyorum...
     çizimlerim....

yapıcı eleştirin için teşekkür ederim

•  çizimlerim....

çizimlerim....

çizimlerim....

çizimlerim....

çizimlerim....

çizimlerim....

• Bence çizimleriniz çok hoş, farklı bir bakış açısından bakıldığında çok sıcak duruyorlar. Ellerinize ve emeğinize sağlık.

Grafik tasarlayabileceğinizi özellikle de logo, logo tasarımı alanında iyi işler çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin.
  • teşekkür ederim..
    evet o yönde çalışmalarda bulunmak isityorum
  • Değişik bi tarz . bende çizim yapıorum kendi çapımda ama gördüqümü anca çizebiliyorum . Sennki tamamen yaratıcı hoş ve yaratıcı çizimler bence devam et derim yetenek war kesinlikle ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Rady_06

Değişik bi tarz . bende çizim yapıorum kendi çapımda ama gördüqümü anca çizebiliyorum . Sennki tamamen yaratıcı hoş ve yaratıcı çizimler bence devam et derim yetenek war kesinlikle ..

ben de gördüğüm şeyleri pek çizemem..
    soyut resimde, nesneyi senin beynindeki şekliyle çizmek amaçtır.
    ben de öyle yapmayı düşünüyorum

• eline sağlık betüşş baya ilerleme devammm ama banada öğreten hee
  • inşallah
  • birşeyler tasarlamayı dene bir de. başarılı olacağından eminim
  • kursa başlıycam inşallah
  • birşeylerle ugraşmak güzel. güzel veya çirkin üretiyorsun bravo. önemli olan mutlu olman.
    çizdikçe geliştirirsin sanırım. dogadan filan yararlan bişilerden esinlen cizim karakterini geliştir.belirli cizgilere takılıp kalma.. cizim yaparken cesur olmak lazım. bende süreklı yaptıgım icin biliyorum.

• biraz temel bilgileri bilmek lazım, kursa başlayınca geliştirecem inşallah
  • Güzel olmuş.Ellerine sağlık
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz inci

kursa başlıycam inşallah

başla başla, daha iyi yaparsın mutlaka. tabi kursa gidip beklemeyle olmaz, birazda kendin uğraşman lazım. çizimler yada boyama için en iyi geliştirme yöntemi denemelerdir, ne kadar çok deneme yaparsan o kadar iyileştirirsin çizimlerini
  • elbette
    yağlı boya da deniycem bakalım
  • Yağlı boya gitmez sana be hocam.

Gene de sen nasıl istersen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.