zaten bi resimle bi fotoğrafla uğraşıyorum hangisinden sıkılırsam diğerine geçiş
Doğa fotoğrafları çekmekten büyük zevk alıyorum... Boş zamanlarımda çok sık fooğraf çekiyorum... Çok güzel bir uğraş...
Resimlerin neye benzediğini çözemedim. Ondan önce de bu bir sanat değil,karalamadır. Biraz daha gayret.
quote:
Orjinalden alıntı: kesh12
Resimlerin neye benzediğini çözemedim. Ondan önce de bu bir sanat değil,karalamadır. Biraz daha gayret.
Biraz daha estetik yapmaya çalışırsan daha güzel olacak.
Başarılar arkadaşım benim geliştirceksin zamanla kendini ben inanıyorum daha çok çalışmak lazım değil mi...
quote:
Orjinalden alıntı: korner12
Başarılar arkadaşım benim geliştirceksin zamanla kendini ben inanıyorum daha çok çalışmak lazım değil mi...
evet...
Neye göre eleştireceğiz?
5-9 yaş için harika 10-14 yaş için idare eder 15-18 yaş için kötü 18+ rezalet
Sadece fikrim, yaratıcı birşeyler göremedim. Eleştirdim sadece, yermedim. Çalışmalarında başarılar.
quote:
Orjinalden alıntı: Met5n1k
Neye göre eleştireceğiz?
Sadece fikrim, yaratıcı birşeyler göremedim. Eleştirdim sadece, yermedim. Çalışmalarında başarılar.
bunlara benzer bi örnek göster de ona göre yapıyım
Yani? Biri senden bişi yapmanı mı istedi? Yoksa ben bunlardan daha güzelini yaparım mı dedim?
Neyse konu çok uzamış zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: beyaz inci
quote:
Orjinalden alıntı: Met5n1k
Neye göre eleştireceğiz?
bunlara benzer bi örnek göster de ona göre yapıyım
aha ben de çizdim...
MSPaint ile anca bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 5 Ocak 2009; 13:24:46 >
bunu elle çizmek çok zor ki amaaa renk uyumu hoş, desen güzel, aralardaki çizgisiz yerler güzellik katmış
elle çizmesi zor değil ama ya milimetrik kağıt oolcak yada kareli defter
evet bana göre değil ama
eline sağlık...çalışmaların hoş.farklı bir alandada çalışmalar yap bence.
Yeni basladiginiz farkediliyor: anlami olmayan çizimlerden baslamissiniz. Basarilarinizin devamini dilerim.
her türlü sanata yatkınlığım var da bi resmi beceremiyorum sanırım gözlem gücüm olmamasından kaynaklanıyo. nerde ne vardır hiç dikkat etmediğimden nerde ne çizeceğimi bilemiyorum yani
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
her türlü sanata yatkınlığım var da bi resmi beceremiyorum sanırım gözlem gücüm olmamasından kaynaklanıyo. nerde ne vardır hiç dikkat etmediğimden nerde ne çizeceğimi bilemiyorum yani
bende az da olsa yetenek var ama eğitim lazım işte.. böyle amaçsız şekilde karalamış oluyorsun..
quote:
Orjinalden alıntı: beyaz inci
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
bende az da olsa yetenek var ama eğitim lazım işte.. böyle amaçsız şekilde karalamış oluyorsun..