Şimdi Ara

Cla 180 cdi hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2008-2009 E220 CDI alin , torununuza miras birakin , oh be Mercedes'e biniyorum diyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GE.Garage

Beyler geçen sene ocak ayında cla 180 cdi amg paket aldığım aracımdan şu sıralar gerçekten bıktım.

Yolda gerçekten dikkat çekici, tarz bi araba ki bu nedenden dolayı da alırken beni çok etkilemişti.

Dışardan bakınca 200hp+ duran bi karizması var ama gel gelelim 109hp.

Şu sıralar gerçekten bunaldım beyler, sizce ne yapmalıyım fikirleriniz neler?
    quote:

Orijinalden alinti: GE.Garage

Beyler geçen sene ocak ayinda cla 180 cdi amg paket aldigim aracimdan su siralar gerçekten biktim.

Yolda gerçekten dikkat çekici, tarz bi araba ki bu nedenden dolayi da alirken beni çok etkilemisti.

Disardan bakinca 200hp+ duran bi karizmasi var ama gel gelelim 109hp.

Su siralar gerçekten bunaldim beyler, sizce ne yapmaliyim fikirleriniz neler?

Çok dikkat çekici bir tasarımı var aracın çocu kişi bu yüzden alıyor heralde sizin bu durumdan rahatsız olmanız ilginç gercekten

• wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Hocam tasarım iyi hoş zaten diyorum ya o yüzden tercihimi etkiledi. Fakat babam da da e250 cgi var, ona bindikten sonra o da Mercedes bu da Mercedes diyemiyorum.
  • Yakıt nasıl gidiyor hocam? Eğer çok da yakmıyorsa o da gayet iyi
  • Bi de şöyle düşün, benim 65 hp cliom var, bi gün boyunca arkadaşımın 110 hp'lik juke'una bindim, kendi arabama geri dönünce arabam 1 hafta boyunca bana gitmiyormuş gibi geldi, sonra eski haline döndük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GE.Garage

Hocam tasarım iyi hoş zaten diyorum ya o yüzden tercihimi etkiledi. Fakat babam da da e250 cgi var, ona bindikten sonra o da Mercedes bu da Mercedes diyemiyorum.

Valla benim şuan Ford Focus Arabam var 2013 model ve bugune kadar aldıgım en iyi araba bu o yuzden seni anlamam mümkün değil sanırım :)
  • Sizi 320dye alalım f30 kasa, memnun kalmazsanız paranız iade
  • arkadaşlar merhaba. cla 200 ya da 180 cdi almayı düşünüyorum. 2 farklı soru işareti var kafamda. şu an kullandığım araç 2013 model a3 140 hp. birincisi 140 hp den sonra 180 cdi performans bakımından çok mu sıkıcı olur. diğer sorum ise cla 200 yakıtı hakkında pek bir bilgi alamamam çünkü kullandığım araç dizel kadar az yakıyor. yardımcı olursanız sevinirim
  • halit1453 H kullanıcısına yanıt
    Cla 180 gerçekten çok az yakıyor ama cla 200 için kullanan birine danış bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.