Şimdi Ara

Clan Alt Klan Ve Lw Atlama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rep Puan 2300

Klan Player 40 ( Daha fazla Alamiyorum )

Daha Fazla Player Alamadıgımdan lw Atlatamiyorum 40 Full Diyor :S Nasil 7 yapabilirim Ki :s

Alt Clan nasil Acabilirim acedemy gib 1sh levet 2sh level şeklinde NAsil Lv atlabilirim

Teşekürederim...

İyi Akşamlar

Clan ile İlglili Herşeyi Öğrenmek istiyorum Neler Yapayım Neler Yapmiyim Yardımcı Olursanız Seviniriim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuner07 -- 13 Kasım 2008; 21:07:48 >

• öncelikle herbiri 5000 reputation gerekli olarak 2 royal guard açmalısın.
    bu royal guardlara alım yapabilirsin.Grand master/magister lardan royal guardları açabilirsin.
    aynı şekilde lvl 7 den lvl 8 için de sanırım order of knights açmak gerekiyor.Ama ne kadar rep istiyor
    ya da kaç tane açmak gerekiyor bilmiyorum.
  • Cok Teşekürederim

Şİmdi Denicem Dediklerinizi

Bide Ally Crest linki nereye yapıştırıcam :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

öncelikle herbiri 5000 reputation gerekli olarak 2 royal guard açmalısın.
    bu royal guardlara alım yapabilirsin.Grand master/magister lardan royal guardları açabilirsin.
    aynı şekilde lvl 7 den lvl 8 için de sanırım order of knights açmak gerekiyor.Ama ne kadar rep istiyor

Dediklerinizi Yaptım Royal Guard Kurdum main liste geçiçcekler mi nasil 7 yapabilirm 20 bin puan da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskuner07

quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

öncelikle herbiri 5000 reputation gerekli olarak 2 royal guard açmalısın.

Dediklerinizi Yaptım Royal Guard Kurdum main liste geçiçcekler mi nasil 7 yapabilirm 20 bin puan da var

http://www.lineage2.com/Knowledge/clans.html

• Bak Arkadasim PI Ya Git

Alt+m yi Ac Ve Haritada Pirimn Evil Isaln yasan Yerin S kismina git orda bi ton dinozor var onlar Clan Poin verio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.