Şimdi Ara

clan aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baiumum yokmuydu ? :D ulan senin elinde AM ACU bile yoktu Somla geziyodun serverda :D
  • am acu vardı ben takmıyordum sonradan gösterdim sana dominatorle am acu kullansam ne olur som kullansam ne olur cahil misin be adam yaptığın muhabbete bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnyX

am acu vardı ben takmıyordum sonradan gösterdim sana dominatorle am acu kullansam ne olur som kullansam ne olur cahil misin be adam yaptığın muhabbete bak :)

bss mi yoktu :D shopta satılıyordu alsaydın ya ordan :D
  • am'ı varmış
  • item yapmam için bi gerekçe söyle bana sana hak vericem :) her türlü koyup geçmiyormuyuz +50 olsa ne olur +0 olsa ne olur :) 3 clan gelip 1 clanı indiremediniz daha neyin kafasındasınız siz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 24 Eylül 2013; 0:52:04 >
  • beni en çok güldüren bu kadar çok ağlamanız kuyruk acınız var :)
  • quote:

item yapmam için bi gerekçe söyle bana sana hak vericem :) her türlü koyup geçmiyormuyuz +50 olsa ne olur +0 olsa ne olur :) 3 clan gelip 1 clanı indiremediniz daha neyin kafasındasınız siz :)

Arkadaşın bahsettiği olayı anlatiyim gerçekliği ile anlatıyım " orda 4 clan vardı biz birbirimize girmişken sizden 1 party içeri girdi baiumu uyandırdı bizde sizi kesip yolladık" inşallah buna yalan dersin hani birazcık delikanlıysan bunun gerçek olduğunu kabul edersin :d Girana yanınıza proevalationu alıp 5 party gelip kaleyi alamamanıza hiç girmiyorum zaten iyi akşamlar best of random :)
  • ya ben senin gibi kafamda kurup konuşmuyorum burda bütün server biliyo 3 clan ally yapıp geldiniz baiuma rezil oldunuz alamadınız baiumu deceptions clanı dahil onlarda ayrı madara oldu :) daha konuşmaya gerek yok kimin ne olduğu belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 24 Eylül 2013; 1:01:01 >
  • alucardda görüşücez dediğin gibi, attığım pm ye cevap vermedin diye birşey yok bi abimiz sana soru sordu sen küfür ederek yanıt verdin ordan çıktı bu olaylar seni her gördüğüm yerde pk lıcam dedin ve o sözünden sonra beni her gördüğün yerde to village demek zorunda kaldın veysel sen çok farklı boyutlardasın kafandan uydurma artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 24 Eylül 2013; 1:34:13 >
  • quote:

sid sen daha olayları bilmeden karışmazsan sevinirim :)

Öncelikle Interlude clientte oynayipta benim bilmediğim clan yok.Az cok herkezle ilgili biraz bilgiye sahibim.Sen suanda Tuplexcion clanında oynuyorsun.Orayida cok iyi biliyorum.Sağolsun Yunanlar bana her clanla ilgili gelişmeyi rapor ediyorlar.Olay derken ne olayindan bahsediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 24 Eylül 2013; 19:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

quote:

sid sen daha olayları bilmeden karışmazsan sevinirim :)

Öncelikle Interlude clientte oynayipta benim bilmediğim clan yok.Az cok herkezle ilgili biraz bilgiye sahibim.Sen suanda Tuplexcion clanında oynuyorsun.Orayida cok iyi biliyorum.Sağolsun Yunanlar bana her clanla ilgili gelişmeyi rapor ediyorlar.Olay derken ne olayindan bahsediyorsunuz?

Olay falan yok boş adamın boş muhabbetleri işte kendince olay yarattı
  • GnyX kullanıcısına yanıt
    Sen kimsinde seninle alucardda görüşecez olm biz ? Gel Trabzonda görüşelim süleyman. He illa alucard diyosan ordada görüşürüz. Clande herkesi uyardım şu adama karşı susun bişey demeyin diye herkes elinden geldigince yaptı bişeyler ama sen çok atarlı çıktın yaw. Fena bi egoya sahipsin napcaz biz senle.d
  • kimin egoya sahip olduğu belli bu olaylar veyselin saygısızlığı yüzünden çıktı :)
  • ~SiD~ kullanıcısına yanıt
    olaylar biraz karışık :) tupLexicon clanıyla sadece pvp serverlarında oynuyorum esas clanım exilium l2avengers oynuyorduk ara verdiler diye pvp ye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 26 Eylül 2013; 20:35:20 >
  • Valla ne desem bilemedim şimdi :) ...
    Exilium clan forumu temmuzda kurulmuş... Orda da l2avengers'a kimse girmeyince mesaj atmışsın adam 9 gun sonra cevap vermiş...Sende ona 4 gun sonra , aranızdaki iletişim hızı mükemmel...Adamlar toplu mesaj atmasa l2alucard'ı öğrenebileceğinden bile şüpheliyim...(brthunder.net 'ten Portekizce çeviri yaptıysan bilemem) Şimdi diyosunki onlarlaydım hep , o donem l2'ye ara verdiler , aranızdaki iletişim nerden sağlanıyodu? Tek tek serverlera girip "!Is Exilium here?" diye mi yazıyodun? Hoş bu savunmalarından haberleri olsa Bart clanı direkt sana devreder...Gerci adama Gny kim dediginde O da kim diyo ya neyse... Gerçi Exilium clanı şubattada aktif olarak oynuyordu...Dahil oldugun forumlarında videolarını izlersen boş vaktinde bilirsin... O videolarda da sabit isim olarak Bart var...2011 e kadar gidiyor herhalde yotube'deki hareketlilikleri...O zamanlar Bart'da yok Ex var nick olarak...Armegoddon , Pewpewpew , Gangnamstyle ally'lerinde bulunmus Exilium clanının tek basına varlık gosterdigi tek server L2avengers...İçinde bulundugun clan hakkında senden cok sey bilmem utandırmasın seni ama biz bu oyunu sadece mass pvplerde girip Honor of Pa'agrio basarak oynamıyoruz...

Videonuda izledim merak etme...
    Am kullanırsan dibinde bulunan bplerden birine stun atarsın belkide sen daha skill bara koymamıssın... Ha AM ha Som demişsin ,bufflarında Empower ve dance of mystic , f1 'de steal Essence ne alakaysa... Videoda arkada 4 bp dururken ondeki 2 tane okcuya suspansiyon atacam diye canın cıktı ama fighter classların yogunlukta oldugu mass pvp'de skill barında Seal of Winter bile yok...Tum clan QA'nın oraya gitmisken geride kalan bi adamada odaklanman bizde "????" senin clanda KKKKKK dedirtir cinsten...Aman diyim adamlara izletmede , karambole girmişsin şutlamasınlar clandan...Hava atacaksan kendi oyununla at , zerg clanda pvp ye girdim diye boburlenme derim...Tavsiye olarak major arcana set giy derdim stun resist ve fazla defans için ama pro oyun stillin ve clanınla zaten supersiniz...

• 5ive 5 kullanıcısına yanıt
    1.si o videoda servera başlayalı 2.günüm daha sonra major set ve arcana aldım,2.si exiliumun ilk sitewww.exclan.forumbrasil.net senin gördüğün sitede henüz fazla etkileşim yok, 3.sü teamspeak diye birşey var ordan haberleşebiliyoruz tavsiyelerin için sağol :) bart a gny kim dediğinde o kim diyorsa bende kafamı keserim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 27 Eylül 2013; 0:57:01 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ATZJkrx3eCM l2olx eski bir server videosu buldum nickim Unforgiven videonun ortalarına doğru görebilirsin :)
  • quote:

olaylar biraz karışık :) tupLexicon clanıyla sadece pvp serverlarında oynuyorum esas clanım exilium l2avengers oynuyorduk ara verdiler diye pvp ye başladım

Şimdi Senin Tuplexcion clanın diğer herkez gibi L2 Alcuard'i bekliyor.Exiliummu yoksa Tuplexcionmu bi karar ver. Olaya öbür yandanda bakarsak 2 clanda oynaman 2 clanıda kaybedebiliceğin anlamına gelir.Bunu unutmamanda fayda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 27 Eylül 2013; 14:53:04 >
  • ee buldunmu clan :D:D:D:D:D:
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.