Şimdi Ara

clan aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar interlude oynayan türk clanı arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GnyX

arkadaşlar interlude oynayan türk clanı arıyorum

god clientında oynayan bir türk clanı var. orjinal sunucuya gel istersen. yeni başlayan arkadaşlar var.
  • Gel kasariz birlikte yeni başladık bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni server arayan ve oynamaya niyetli arkadaşlara bende orjinal serverı tavsiye ederim pişman olmassınız.
  • blaze'de oynuyoruz realden 5 arkadaşız. Yanımızda da başka Türk arkadaşlar var yeni tanıştık 3 4 kişi. Çok iyi durumda değiliz yeni başladık daha çok olmadı istersen buyur gel
  • ali senmisin?
  • evet
  • Benim normalde konu hortlatma huyum yoktur ama gny arkadaşımız bu konuyu hortlattığımı görünce çok sevinecek sanırım hatta gözleri dolacak ben random değilim diye bas bas ağlayacak BR clanlerine girecek adamların bizi kesmesiyle sevinecek Türklüğünden utanmayacak çünkü oynadığı clandeki hiç kimse onu tanımıyor bile o kimsenin umrunda değil "SERVİDOR BRASİLLLL " diyerekten kendini ronaldinhonun teyzesi sanıyor. forumlarda clan arıyor ümidini hiç kaybetmedi ne yapsın serverda yanıma gelir bişeyler söyler kimse onu iplemez "BEN RANDOM DEĞİLİM, Clanim var benim" (sezerciğin l2 versiyonu) der bu arada 1v1 teklif edersin yok der bu adam, yanına bishop al öyle gel dersin ses çıkarmaz, claninini alayını kesersin "dua edin ayağım kaydıda düştüm orda siegeden sonra hesaplaşıcam ben sizle şekilsiniz yaa hııaaamına" diye tepkisini dile getirir benim diceklerim bu kadar gny sakın bidaha beni bi serverda falan görürsen selam verme daha konuşacak şansın yok Exilium claninde yıllardır oynuyorum derken sana kimse inanmamıştı çünkü ben exilium claniyle yıllardır pvp yapıyorum rakip olarak, en başta dediğim gibi seni ciddiye alsam attğın pmlere cevap verirdim başkada bişey söylememe gerek yok sanırm

• Exilium clanında İngilizce konuşmayı bilen varmiymiski Gunayi alsinlar diye sorsana Veysel kardeş %94'ü Brazilian kökenli oyuncular.Bu arada Türk clanı olarak Veyselin clanı var başkada bilmiyorum interlude oynuyan Türk clanı.
  • Exilium clanı Brezilyalı diye biliyorum. İngilizce çat pat biliyorlar. İki üç tane ingilizce bilen ( brezilyalı olmayan ) oyuncuları var onlar konuşuyor başka clanlarla Exilium hakkında.

Manifesto var diyeceğim de sen Veyselden postayı yemişsin üstat.
  • GnyX kullanıcısına yanıt
    Veysel yazılması gerekenleri yazmışta, bende senin tavırlarını gören bi adam olaraktan burda bi kaç bişey yazmak isterim. Amacım hiç bir şekilde küçük düşürmek olamaz, sadece seni tanıtmak diyelim ;)

Exilium clani, yada exler Türk tabiriyle. Bunlarla oynuyordun kardeşim ? E hani savunuyordun yok diyodun siz bişey degilsiniz, ex clanı kurulurken ben bu adamlarlaydım falan filan ? E clanini neden bıraktında geldin DH'de clan arıyosun ? Bizim bildigimiz bu işler böyle olmuyor. Bi clande random oyuncu degilsen onlar nereye sen oraya .d exleri öve öve bitiremedin a grade weaponla siegelere gidiyodun ne güzel noldu niye clan arıyosun şimdi.d Merak :)

Ben HeRoEs bu arada. 1v1 yapalım deyip ben hazırlandıgımda gelmedigin o günden hatırlarsın belki.
  • Durdum durdum duramadım :D:D Demek clan arıyon :D:D:D:D:d hahahaha:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Durdum durdum duramadım :D:D Demek clan arıyon :D:D:D:D:d hahahaha:D:D

adam topici şubat ayında açmış şidmi aramıyormuş ama ex clani eski bi clan birileri gider birileri gelir hesabı bu birilerinin hesabı hiç tutulmaz nasıl tutulsun 50 kişilik clan toplasan 15i hep aynı adamlar onlarda haklı :d
  • Şubat ayında aynen şimdi fark ettim. Biz o aralar c6 oynuyoduk exlerde vardı hatta ama bu onlarla yoktu zaten. O degil hep acırım böyle işlere. Sallarlar sallarlar sonra ne oldukları ortaya çıkar ya...

http://www.youtube.com/watch?v=7jQTvcMm5RM
  • ~SiD~ kullanıcısına yanıt
    sid sen daha olayları bilmeden karışmazsan sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 24 Eylül 2013; 0:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

Benim normalde konu hortlatma huyum yoktur ama gny arkadaşımız bu konuyu hortlattığımı görünce çok sevinecek sanırım hatta gözleri dolacak ben random değilim diye bas bas ağlayacak BR clanlerine girecek adamların bizi kesmesiyle sevinecek Türklüğünden utanmayacak çünkü oynadığı clandeki hiç kimse onu tanımıyor bile o kimsenin umrunda değil "SERVİDOR BRASİLLLL " diyerekten kendini ronaldinhonun teyzesi sanıyor. forumlarda clan arıyor ümidini hiç kaybetmedi ne yapsın serverda yanıma gelir bişeyler söyler kimse onu iplemez "BEN RANDOM DEĞİLİM, Clanim var benim" (sezerciğin l2 versiyonu) der bu arada 1v1 teklif edersin yok der bu adam, yanına bishop al öyle gel dersin ses çıkarmaz, claninini alayını kesersin "dua edin ayağım kaydıda düştüm orda siegeden sonra hesaplaşıcam ben sizle şekilsiniz yaa hııaaamına" diye tepkisini dile getirir benim diceklerim bu kadar gny sakın bidaha beni bi serverda falan görürsen selam verme daha konuşacak şansın yok Exilium claninde yıllardır oynuyorum derken sana kimse inanmamıştı çünkü ben exilium claniyle yıllardır pvp yapıyorum rakip olarak, en başta dediğim gibi seni ciddiye alsam attğın pmlere cevap verirdim başkada bişey söylememe gerek yok sanırm

veysel sen hayal ürünü müsün yoksa çok mu üstüne geldik ezikmekten kendi kendine şeyler uyduruyosun rüyanda falan gördün galiba "dua edin ayağım kaydıda düştüm orda siegeden sonra hesaplaşıcam ben sizle şekilsiniz yaa hııaaamına" ben sana böyle birşey mi dedim canım :) hiçbi zaman türkleri küçük düşürmedim her zaman yanındaydım sadece sizle hasım olduk o kadar ayrıca brazilyalı dediğin adamlar sizden daha cana yakın :) baium da siegede QA da ezilip ağlarken böyle konuşmuyordun ne çabuk değişiverdin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 24 Eylül 2013; 0:56:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Veysel yazılması gerekenleri yazmışta, bende senin tavırlarını gören bi adam olaraktan burda bi kaç bişey yazmak isterim. Amacım hiç bir şekilde küçük düşürmek olamaz, sadece seni tanıtmak diyelim ;)

Exilium clani, yada exler Türk tabiriyle. Bunlarla oynuyordun kardeşim ? E hani savunuyordun yok diyodun siz bişey degilsiniz, ex clanı kurulurken ben bu adamlarlaydım falan filan ? E clanini neden bıraktında geldin DH'de clan arıyosun ? Bizim bildigimiz bu işler böyle olmuyor. Bi clande random oyuncu degilsen onlar nereye sen oraya .d exleri öve öve bitiremedin a grade weaponla siegelere gidiyodun ne güzel noldu niye clan arıyosun şimdi.d Merak :)

Ben HeRoEs bu arada. 1v1 yapalım deyip ben hazırlandıgımda gelmedigin o günden hatırlarsın belki.

Exilium clanı l2 ye ara verdiğinde clan arıyordum exiliumun oynadığı her serverda ben varım sürekli l2 oynayan adamlar değil her açılan servera dalmıyorlar,videolarımda var birçok serverda :)

• Videolarımda var hıh
  • burdada ağlamayın lütfen kuyruk acınızı bu kadar belli etmeyin,baiumun yok diye yapıyorsun bunları veysel :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyX -- 24 Eylül 2013; 0:44:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.