Şimdi Ara

clan bug ta kalanlara çözüm ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Ben clan kurdum ben dahil 4 kisi var.Ama adamlar online olmuyo cıkmıyolarda atamıyomda.Dagıtıyom clanı bende yok ama digerleri goruyo buna bi çözüm var mı?

+1
    Clan kurucusu için işe yaramaz galiba bu yöntem çünkü başkaları görüyor clanı ben göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::UrGanN:::

quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Ben clan kurdum ben dahil 4 kisi var.Ama adamlar online olmuyo cıkmıyolarda atamıyomda.Dagıtıyom clanı bende yok ama digerleri goruyo buna bi çözüm var mı?

+1
    Clan kurucusu için işe yaramaz galiba bu yöntem çünkü başkaları görüyor clanı ben göremiyorum

Desene gitti canım ust clan.Ne guzel 52de girecektim

• ^^^^CRAZY^^^^

Bi zahmet bakar mısın.
  • ben clanımı bozamıyorum kafam karıştı bir konuda arkadaşım clan kurucak ben clandayken bana clan atıcak sürekli öyle mi iyi de ben zaten clanda olduğum için onun clanına girememki ve attığı clan bana gelmezki şunu daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Üst konu olmaz ama SSS olabilir ancak..

+1

quote:

Orjinalden alıntı: Ulaşomerta

UP PLS GÜZEL PAYLAŞIM BAKALIM OLCAK MI BEN BIRAKTIĞIM İÇİN OYUNU DENEMİCEM

İmzan kural dışı.

----------------

@Dogal_Hawk Neden msn'e girmiyorsun Sana pm atıyorum mailden cevap veriyorsun mailede ben bakmıyorum
  • UP PLS
  • Bence üst konu olmasına gerek yok.Ancak Sorumlu kişiler gerekli görürlerse bişey diyemeyiz.Lütfen Forum Kurallarına saygı gösterelim.

• Ust konu olacak kadar onemli bir konu degil. topic i yazan arkadasin verdigi bilgiyi test etmedim. test edenler yazarsa sevinirim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostok91

önce bunu üst konu yapmasını rica ediyorum adminlere sonra size nasıl clandan kurtulacağınızı yazayım ilk arkadaşınızın biri clan kursun sonra size durmadan clan atsın clanagirip select character yapı oyuna girceksiniz sonra quit clan yapcaksınız ve clandan kurtulmuş oluyorsunuz

Peki senin dediğin durumda bu clan kuran kişi de clan bug a girecek. dolaytısı ile kurtarmak için kendi bugta kalacak. Bu yapılabilir ancak pek mantıklı bir çözüm değil.

Konu da verilen bilgiler doğrudur...
    Üst konu dersen o zaman her açılan konu üst konu olnası gerekir.
  • her paylaşım üst konu olmaz burası paylaşım yeri doğal olarak paylaşım olması lazm her paylaşım olan konuyu üst konu yapılsa düşünün forumun halini
  • soruma bir cevap alsam sonra üst konumu olsa yoksa olmasamı tartışmasına devam etseniz
  • EDİT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABORRR -- 26 Haziran 2006; 9:59:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABORRR

EĞER ÜST KONU OLMASINI İSTİYORSAN KLAN BAŞKANI İÇİNDE Bİ ÇÖZÜM BULMAN GEREKİYO

Bulsada ust konu olmayacak.!

Burasi paylasil yer bildiginiz seyleri cikarllariniz icin buraya yazip ust konu yaptim su oldu bu oldu gibi tartismalar surecekse hic yazmayin bilgileri veya duyduklarinizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Burasi paylasil yer bildiginiz seyleri cikarllariniz icin buraya yazip ust konu yaptim su oldu bu oldu gibi tartismalar surecekse hic yazmayin bilgileri veya duyduklarinizi.

BEN ZATEN ÜST KONU OLAMIYACAĞINI VURGULAMAK İÇİN YAZMIŞTIM SANIRIM YANLIŞ ANLAŞILIO EDİTLİYORUM MESAJI ŞİMDİ ZATEN BULMUŞ OLSA BİLE BEN YAPAMAM ÜST KONU SADECE ÇOK DETAYLI Bİ AÇIKLAMA OLMADIĞINI SÖYLEMEK İSTEMİŞTİM
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

BEN ZATEN ÜST KONU OLAMIYACAĞINI VURGULAMAK İÇİN YAZMIŞTIM SANIRIM YANLIŞ ANLAŞILIO EDİTLİYORUM MESAJI ŞİMDİ ZATEN BULMUŞ OLSA BİLE BEN YAPAMAM ÜST KONU SADECE ÇOK DETAYLI Bİ AÇIKLAMA OLMADIĞINI SÖYLEMEK İSTEMİŞTİM

Benimde demek istedigim : Konu acilirken ust konu yapilsin haaaa ona gore soyluyorum bunu gibilerinden konu acanlarin konulari ust konu olmaz.

Senin cumlendeki anlam ise : ust konu olmasini istiyorsan : Clan leaderinede cozum bul ust konu olsun! anlami tasiyor clan leaderinede coozuum bulsa uyelerede ust konu olacak bir konu degil bunu anlatmaya calistim .

• arkadaşlar lütfen kavgayı bırakında clandan nasıl kurtulcam clan kurucusuyum bozacam leyn clanımı diom ama olmuyo yardım pls sıktı beni bu clan bozduktran sonra clanada girmicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 26 Haziran 2006; 10:56:04 >
  • ARKADAŞLAR EĞER O ŞEKİLDE ÇIKAMAZSANIZ BİRDE.
    SAVAŞLARDA ÇIKMAYI DENEYİN OPEN GATE YAZISINI GÖRÜNCE ÇIKMAYI DENEYİN.. BEN ÖYLE KURTULDUM..
  • ya forumun yarısı tartısma ile gecmıs hersey ust konu olmaz bi bilgindırme tam olarak yok tam anlatın su olayı kesık kesık olmus oldugu gıbı yaptım olmadı belkıde olan bişeyı ben yapmadım anlatım tarzından dolayı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.