önce bunu üst konu yapmasını rica ediyorum adminlere sonra size nasıl clandan kurtulacağınızı yazayım ilk arkadaşınızın biri clan kursun sonra size durmadan clan atsın clanagirip select character yapı oyuna girceksiniz sonra quit clan yapcaksınız ve clandan kurtulmuş oluyorsunuz
eevt bu dogru ben ve arkadsımda clan bugda kalmıstık ve bu yontemle kurtulduk up! pls
quote:
Orijinalden alıntı: PreDLoNa
eevt bu dogru ben ve arkadsımda clan bugda kalmıstık ve bu yontemle kurtulduk up! pls
dun beramusta gm oyuna girdi ve noticede clan bug da olanlar bana pma tsin dedi ve bu arada mahinanin ismi deişti karuslarda :syphr: elmoradlar da ise syphr oldu dun baya bi kişi clan bugdan kurtuldu
quote:
Orijinalden alıntı: .dM®.
dun beramusta gm oyuna girdi ve noticede clan bug da olanlar bana pma tsin dedi ve bu arada mahinanin ismi deişti karuslarda :syphr: elmoradlar da ise syphr oldu dun baya bi kişi clan bugdan kurtuldu
Alıntıları Göster
Ala ala
UP PLS GÜZEL PAYLAŞIM BAKALIM OLCAK MI BEN BIRAKTIĞIM İÇİN OYUNU DENEMİCEM
quote:
Orijinalden alıntı: Luas
sağol paylaşım için deneyeyim ben de
quote:
Orijinalden alıntı: Luas
Ya da bizzat gm ile irtibata geçin
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
Ya da bizzat gm ile irtibata geçin
Alıntıları Göster
yukarı +
babacan biraz daha ayrıntılı anlatırmısın ? cok hızlı anlatmıssın
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
yukarı +
babacan biraz daha ayrıntılı anlatırmısın ? cok hızlı anlatmıssın
Alıntıları Göster
paylaşım için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: dogauzun
paylaşım için teşekkürler
Alıntıları Göster
güzel paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
güzel paylaşım
Alıntıları Göster
şöyle anlatayım clan bugten kurtulduktan sonra select character yapın belki aksilik cıkıp kurtulmamış olabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: kostok91
şöyle anlatayım clan bugten kurtulduktan sonra select character yapın belki aksilik cıkıp kurtulmamış olabilirsiniz
Alıntıları Göster
Çok teşekkürler Güzel bi bilgi vermişsin
quote:
Orijinalden alıntı: __:__PegA__:__
Çok teşekkürler Güzel bi bilgi vermişsin
Alıntıları Göster
herkes güzel dio ama admin şunu üst konu yapmıo sizde söyleyin
quote:
Orijinalden alıntı: kostok91
herkes güzel dio ama admin şunu üst konu yapmıo sizde söyleyin
Alıntıları Göster
ewt üst konu olsun daha ii olur baya kişi clan bugtan dolayı can sıskıntısında
quote:
Orijinalden alıntı: selogor
Alıntıları Göster
eh admin baksa bi buraya
quote:
Orijinalden alıntı: selogor
Alıntıları Göster
Üst konu olmaz ama SSS olabilir ancak..
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
Üst konu olmaz ama SSS olabilir ancak..
Alıntıları Göster
up
Onu yanapcağına direkt cıktıktan sonra bir clana gir o clandan cık yine oluyor.Select yapmana gerek yok ki
quote:
Orjinalden alıntı: kostok91
önce bunu üst konu yapmasını rica ediyorum adminlere sonra size nasıl clandan kurtulacağınızı yazayım ilk arkadaşınızın biri clan kursun sonra size durmadan clan atsın clanagirip select character yapı oyuna girceksiniz sonra quit clan yapcaksınız ve clandan kurtulmuş oluyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: metal__king
Onu yanapcağına direkt cıktıktan sonra bir clana gir o clandan cık yine oluyor.Select yapmana gerek yok ki
quote:
Orjinalden alıntı: kostok91
bıktım artık şu clanına adam arayan açıkgözlerden,
2 haftalık oyuncuyum belki on defa beni clana soktular. ben sanıyom party ye davet,
tabi sonunda inşallah bişi olmaz deyip clanı bozuyom şu ana değin bugda kalmadım.
kardeşim ben bu oyunda özgür olmak istiyommmmmm!!!!!!!
CCabbaRR, Olypia, Rouge, Lw42,
quote:
Orijinalden alıntı: Clan09
bıktım artık şu clanına adam arayan açıkgözlerden,
2 haftalık oyuncuyum belki on defa beni clana soktular. ben sanıyom party ye davet,
tabi sonunda inşallah bişi olmaz deyip clanı bozuyom şu ana değin bugda kalmadım.
kardeşim ben bu oyunda özgür olmak istiyommmmmm!!!!!!!
CCabbaRR, Olypia, Rouge, Lw42,
Alıntıları Göster
Ben clan kurdum ben dahil 4 kisi var.Ama adamlar online olmuyo cıkmıyolarda atamıyomda.Dagıtıyom clanı bende yok ama digerleri goruyo buna bi çözüm var mı?