HloveJ saçma sapan konuşma Kastıgın np ler haram olsun dio görende 200 k np kastın sanacak he Alt tarafı 1 k harcadıgın paralarla gidip np alsam Dragon işareti çıkarmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: :::mUq:::
istedigimiz lvl dan düşük olanlara alt clan açtırırız oraya geçersiniz ayrıca pek ilgi görmüo:(
ben normalde dies de oynuyorum ama şans eseri olymp e girdim bugün 25 lvl yaptım bi human warrior o benide alırmısınız clan a.
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
quote:
istedigimiz lvl dan düşük olanlara alt clan açtırırız oraya geçersiniz ayrıca pek ilgi görmüo:(
ben normalde dies de oynuyorum ama şans eseri olymp e girdim bugün 25 lvl yaptım bi human warrior o benide alırmısınız clan a.
55- alt clana alırız pelerinsiz DHcı kalmasın
Alt clanın ismini Donanimhaber koyalımda daha iyi olur
alt clani ben diger char la kurayim ok?
beyler uğurdan mıdır nedir allah duydu sesimi para yoktu pelerin almak için tek girebildigim server olan o3 te forgotten temple a girdim ve blue treasure chest çıkardık:)gerçi kırdırdım deep scar çıktı ama :(( yine de sordum 100m eder dediler
yok 100m edecegini sanmiyom simdi o3 demisin nick ini versene
suan oyunda diilim valla sordugum adam warriordu 100m etmezse kötü ya :(
benim bildigim +5 i falan 100m eder belki yanlis biliyom ama +1 i 30m den fazla etmez sen yinede baskasina daha sor
quote:
Evet arkadaslar beraber olmak amaçlı clan kurucam herkesi beklemioruz tabiki clanı olmayanlar veya clanından memnun olmayanlar gelebilir..kuruldugunda g3 olacak 55+ belki de 50+ bile olabilir yeter ki DHden olsun..oyuna gece girebildigim için gece kurucam..tek sorununmuz pelerini almak için warrior lazım ilgi gösterirseniz memnun olurum teşekkürler..
peki senin oyundaki nick in ne
herkes oyundaki nickini yazsın
_GeNeRaL
benim 2 char var biri _Bloodhorn_ digeri :::mUq::: clanı blood ile kurcam 64 lvl oldugu için :) olmadı Braincaster a söyleyin o bana ulaştırır sorunlarınızı