Bildirim
CLAN KURDUM SİMGEYİ NASIL ALICAM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Simge 32x32 olmalı o resmi knight klasöründeki symbol_us klasörüne ismini Symbol olarak değiştirip at (sana aynı resimden var dicek değiştirim mi dicek ewt de o zaman doğru gidiyosundur)sonrada pelerin satın alınan yerden git (fargo nun solu)5m ver simgeyi al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 2 Ocak 2007; 18:50:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: newton90
Simge 32x32 olmalı o resmi knight klasöründeki symbol_us klasörüne ismini Symbol olarak değiştirip at (sana aynı resimden var dicek değiştirim mi dicek ewt de o zaman doğru gidiyosundur)sonrada pelerin satın alınan yerden git (fargo nun solu)5m ver simgeyi al
çok açıklayıcı olmuş.
EDİT:hmn düzeltti.seni seniiii..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 2 Ocak 2007; 18:51:36 > -
bu resim i değiştirirken JPEG mi olcak 24 bit işlem resmi mi ne olcak ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Fuchs
bu resim i değiştirirken JPEG mi olcak 24 bit işlem resmi mi ne olcak ?
jpg diil.bit eşlem resmi olck. -
jpeg de oluyo paint te bile hazırlaya biliyon(ama bir eşlem olursa ii olur. jPEG aslında oluyoda sorun çıkarıyo bazen)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 2 Ocak 2007; 18:58:58 > -
tmm saol bide bu 64x64 olmassa kabul etmio mu ? ne olur daha büyük olursa bide bu resmin boyut sınırlılığı varmı? -
32x32 olcak. -
32x32 olmasını istiyo daha büyük olursa resmin bi kısmı gözükmeye bilir sen her ihtimale karşı 32x32 yap -
KB de bi sınır varmı? -
resim 32 x32 olacağı için boyutu pek önemsenmiyo. -
tmm çok saolun iyi akşamlar .
Clan ARES dedir 62 + ve en az 25k np si olan Orc arkadaşlarımızı clana bekleriM -
bak ıstersen bende bı program war ben onla yaptım resmı ıstedıın boyut yapıor we bıt fln yapıor ıstıorsan msn bırak ben eklerım senı -
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Fuchs
beyler clan kurduk biz arklarla g1 oldu neyse simge bide bulduk ama nasıl yağcağmı bilmiorum biri üşünmeden güzel bi şekilde anlatabilir mi ?
NOT: Aradım aradım bulamadım hep ingilizce ..
BEYLER SS li Bİ ANLATIM VARSA ÇOK İİ OLUR..
3 5 kişyle mi var bea!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X