arkadaslar ne olmuşsa olmuş aranızda biri ban lanmış birine reset atmışlar herneyse bunlar mazide kalmış kaç gündür karşılıklı atışıp duruyorsunuz buda size hiç yakışmıyor 2 clanda bu tartışmaları bırakıp artık bariş yapmalı. tartışmanın kimseye faydası yok ama barış yapasanız hiç birşey olmasada yeni dostlar edinmiş olursunuz benim nacizane fikrim budur benim gibi düşünen birçok arkadaşım olduğuna eminim yani karşılıklı atışıp çamur atarak birbirinizi karalayarak bir arpa boyu yol gidemeyiz onun arkadaşlar en iisi bariş yapmak ve dost olmak tabi içinizden bazıları sanane sen karışıyorsun filan diyebilir benim amacım size karışmak veya akıl vermek deil sadece nacizene fikrim biz birbirimizle kavga edersen başkası bize ne YAPMAZ!!!!!!!!!!
GTR Clanda payini aldi bu durumdanhic kimseye ugrasmadigmiz halde ve BF2 oynamadigimiz halde sadece bf2 ve bf2142 forumumuz var agirlik bf2142de
selam arkadaslar
vallah üzgünüm ama tüm mesajlari dikkatle okudum ve maalesef cok üzgünüm
Biz GTR clan olarak kimseyle daha ugrasmadik ... allahtan BF2142 gectik ve cok rahatiz bu konuda ama türkerin karakterinde olmasi gerek basarlil olanlari asaya cekmek
futboldada öyle fener maddi manevi isi götürüyor derken TFF cezalari yagdiriyor BF2 de öyle herkez staddspadding yapmistir ama puanai fazla diye yine asaya cekiliyor zarar verliliyor neyse bunlar beni ilgilendirmiyor ama GTR Clanin size zarari neydiki bizim siteyi HACKlediniz kim yatiysa ???
24.02.2007 tarihinde SAAT 13:10 - 13:20 arasi FORUM ve ANASAYFA dosyalari editlenmis www.battlefield-turkiye.com
benim elimde olsa EA bütün Türkler banlatirm kimse oynayamasin birdaha hatta Türk bayragini sildiriim oyunlardan bukadar sinir ettiniz beni COK AYIP
GTR clan tek clan olarak Battelfield 2142 oynuyoruz ve cok huzurluyduk ve maalesef kenini bilmez birisi böyle islerden zevk aliyor maalesef
tek dicem birsey var YAZIK COK YAZIK derdiniz ne ????
GTR clan zaten WEB ten fazla anlamiyoruz ve bukadar ugrastik siteyi ve forumu kurasiya kadar --> günah be günah
100e yakin üyemiz silindi olanlari tekrardan üye olmasini arz ediyoruz ki yenniden kuralim türkiye Game communitiy sitemizi
quote:
Orjinalden alıntı: KaraKaplan_TR
GTR Clanda payini aldi bu durumdanhic kimseye ugrasmadigmiz halde ve BF2 oynamadigimiz halde sadece bf2 ve bf2142 forumumuz var agirlik bf2142de
selam arkadaslar
vallah üzgünüm ama tüm mesajlari dikkatle okudum ve maalesef cok üzgünüm
Biz GTR clan olarak kimseyle daha ugrasmadik ... allahtan BF2142 gectik ve cok rahatiz bu konuda ama türkerin karakterinde olmasi gerek basarlil olanlari asaya cekmek
futboldada öyle fener maddi manevi isi götürüyor derken TFF cezalari yagdiriyor BF2 de öyle herkez staddspadding yapmistir ama puanai fazla diye yine asaya cekiliyor zarar verliliyor neyse bunlar beni ilgilendirmiyor ama GTR Clanin size zarari neydiki bizim siteyi HACKlediniz kim yatiysa ???
24.02.2007 tarihinde SAAT 13:10 - 13:20 arasi FORUM ve ANASAYFA dosyalari editlenmis www.battlefield-turkiye.com
benim elimde olsa EA bütün Türkler banlatirm kimse oynayamasin birdaha hatta Türk bayragini sildiriim oyunlardan bukadar sinir ettiniz beni COK AYIP
GTR clan tek clan olarak Battelfield 2142 oynuyoruz ve cok huzurluyduk ve maalesef kenini bilmez birisi böyle islerden zevk aliyor maalesef
tek dicem birsey var YAZIK COK YAZIK derdiniz ne ????
GTR clan zaten WEB ten fazla anlamiyoruz ve bukadar ugrastik siteyi ve forumu kurasiya kadar --> günah be günah
100e yakin üyemiz silindi olanlari tekrardan üye olmasini arz ediyoruz ki yenniden kuralim türkiye Game communitiy sitemizi
GTR clan başınıza gelen olay için cok üzüldüm. karakaplan walla yazdıklarında cok haklısın biz millet olarak adam olmayız herkes bibirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo 1 tane türk başarılı olunca ona destek vereceğimize ona zarar vermek için elimezden geleni yaparız!!! bizdeki aşşalık duygusu dünyadaki hiçbir millette yoktur biz önce bu duygudan kurtulmalız.sonra birbirimizin kuyusunu deil başarılı birisi yada herhangi biri güzel birşey yaptığı zaman destek olmalıyız köstek deil!!! ama nafile bu yazdıklarım milletin bir kulağın girip diğer kulağındak çıkacak aynı şeyler devam edecek haybiye yazdığımı biliyorum ama belki birkaç kişinin aklında kalır umarım.
1. sen kendi adına konus >biz millet olarak adam olmayız< bu nedemek ya sen kimsinki böle konusuyosun sen daha bizim nasıl bi millet oldugumuzu bil öle konus!!! 2....>bizdeki aşşalık duygusu dünyadaki hiçbir millette yoktur < asıl olaya gel sen kendin aşşalık olabilirsin yada isim verip bunlar diyebilirsin ama bu milleti asla ama asla assalık diyemezsin!!! AKILLI OL NERDE YASADIGINI BİL BU FIRSAT HERKEZE CIKMAZ MİLLETİMİZ BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİ O MİLLETEDE AŞŞALIK DİCEK ADAM DAHA DOGMADI!!!
quote:
Orjinalden alıntı: serhan_bjk
1. sen kendi adına konus >biz millet olarak adam olmayız< bu nedemek ya sen kimsinki böle konusuyosun sen daha bizim nasıl bi millet oldugumuzu bil öle konus!!! 2....>bizdeki aşşalık duygusu dünyadaki hiçbir millette yoktur < asıl olaya gel sen kendin aşşalık olabilirsin yada isim verip bunlar diyebilirsin ama bu milleti asla ama asla assalık diyemezsin!!! AKILLI OL NERDE YASADIGINI BİL BU FIRSAT HERKEZE CIKMAZ MİLLETİMİZ BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİ O MİLLETEDE AŞŞALIK DİCEK ADAM DAHA DOGMADI!!!
1.ben nasıl bir millet olduğumuzu senden öğrenecek deilim ben bu milletin nasıl şanlı ve düzgün millet olduğunu cok ii biliyorum sen bana bunu öğretemezsin benim demek istediğim eskide olduğu gibi o dayanışma içinde yardıma ihtiyacı olana yardım eden komşusu açken kendi yemek yemeyen fitne,fesat olmadan kendini miletine adayan dünyada güneş gibi parlayan o eski günlere dem vurarak şu yaşadığımız dönemdede aynısının olmasını isteyen bir türk cocuğuyum!!!!!!!!!!! bu birinceye cevap sıra ikincide.
2.o kelime bir deimdir bilmiyosan öğren anlamı i birşeyi veya başarılı bir insanı kıskanan,çekemeyen,onu bozmaya çalışan,destek vereceğine ona köstek olan vs. şu yaşadığımız dönemde böyle beyine sahip bir çok insan var ben onları kastediyorum ama sen bunu anlamıyosan o senin sorunun kendi milletine aşşalık diyecek kadar gerizekalı,aptal deilim o kelimeyi eden gavat zaten türk olmaz bu topraklardada yaşıyamaz yaşatmazlar!!!!!! öyle bir adam bu topraklarda doğmadı doğamazda bunuda ii bil ben bu vatan için 18 ay askerlik yaptım kanım canım bu toprağa feda olsun!!!!!!!!!!
akıllı ol kiminle konuştuğunu bilmeden ona laf söyleme kimin ne olduğu hiç belli olmaz yanlış anlamış olabilirsin onu anlarım ama akıllı ol filan olmuyo kelimelerini öçbiç,tark ondan sonra yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozaman yazdıklarına dikkat ediceksin ne demek bu bunun açıklancak bi şeyimim war bana bu sözdür vs dir deme...ayrıca ben bunun bir deim oldugunu biliorum ama bunu kendi milletin için sölenmez!!! ....>bizdeki aşşalık duygusu dünyadaki hiçbir millette yoktur < ayrıca bu kadar şanlı bir millet oldugumuzu biliosan nasıl bunları yazısun bunları ben yanlıs anlamıorum sen yanlıs yazıosun...
quote:
Orjinalden alıntı: serhan_bjk
ozaman yazdıklarına dikkat ediceksin ne demek bu bunun açıklancak bi şeyimim war bana bu sözdür vs dir deme...ayrıca ben bunun bir deim oldugunu biliorum ama bunu kendi milletin için sölenmez!!! ....>bizdeki aşşalık duygusu dünyadaki hiçbir millette yoktur < ayrıca bu kadar şanlı bir millet oldugumuzu biliosan nasıl bunları yazısun bunları ben yanlıs anlamıorum sen yanlıs yazıosun...
tmm senin dediğin gibi olsun ben yanlış yazdım bu konuyu fazla uzatmıycam forumu böyle yanlış anlaşılmalarla doldurmaya gerek yok
ok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme