Şimdi Ara

Clan MaroonBerets (Türk Clani)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle kendimizi tanıtalım ; Biz herkesin genelde ‘’lazlar’’ diye tanıdığı Trabzon ilinden Lineage II’ ya bağlanan NuclearBlast clani oyuncularıyız. Yaklaşık olarak Lineage ‘i C3 versiyonundan beri öncelikle kendi arkadaş çevremiz olmak üzere bir çok arkadaşla birlikte oynamaktaydık.
    Oyun amacı çerçevesinde yerli ve yabancı bir çok arkadaşımız oldu, tabi aynı şekilde bir çokta düşmanımız vardı. Hükmetmenin, öldürmenin, yarış ortamının hiç durmadığı bu oyunda zamanla düşmanlarımızla dost , dostlarımızla düşman olduk… Kimi zaman çok kızdık, bir oyun uğruna birbirimizi kırdık, kimi zaman da öz kardeşlerimizle zaman geçirircesine eğlendik. Bu şekilde 8 yıllık bir süreyi arkamızda bıraktık. Ama bunca zamanlık bir süreyi sizlerin de en az bizim kadar fark ettiği bir eksikliğin altında, büyük organizasyonlarda kusursuz gibi görünen fakat sadece oyuncu sayısından ibaret olan clanlerin başarılarını izlemekle geçirdik.
    Sizce bunu nedeni Türklerin bu oyunu iyi oynayamaması mı ? Biz bu sorunun cevabının ‘’Hayır’’ olduğunu biliyoruz. İki Türk bir araya gelince devlet kurar derler ya ,İki Türk oyuncu bir araya gelince de clan kuruyor işte. En büyük sorunumuzun parça parça olmuş şekilde birbirimizle kavga ederek oyun oynamak olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu göz önünde bulundurarak hep beraber ortak bir clande birleşme ve şimdiye dek bizlerle dalga geçenlere karşı Lineage’e damgamızı vurma amacındayız.
    Gerçek oyun tadına ulaşmak, yeni arkadaşlıklar kurmak ve eski kırgınlıkları geride bırakmak amacıyla iyi veya kötü oyuncu farkı gözetmeksizin grup olarak veya tek kişi , Lineage oyunuyla ilgilenen her Türk’ü hepimizin ortak clan’inde görmek istiyoruz…

- Oyun içinde "Raid Call" zorunludur. Gerekli bilgi clan sitesinin forumunda vardır.

Clan web:www.maroonberets.enjin.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpOtLesS -- 24 Mayıs 2012; 20:39:01 >

• merhabalr. Lineage II - Goddess of Destruction damı devam ediyorsunuz.Ben naia dayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxos88

merhabalr. Lineage II - Goddess of Destruction damı devam ediyorsunuz.Ben naia dayım

Hayır. Interlude deyiz l2sublimity serverında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpOtLesS

quote:

Orijinalden alıntı: daxos88

merhabalr. Lineage II - Goddess of Destruction damı devam ediyorsunuz.Ben naia dayım

Hayır. Interlude deyiz l2sublimity serverında

Alıntıları Göster
    sublimity açılalı epey bi zaman geçmiş şimdi oraya başlamaya kalkarsak çok bocalarız eğer başka bir servere geçecek olrsanız geliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

sublimity açılalı epey bi zaman geçmiş şimdi oraya başlamaya kalkarsak çok bocalarız eğer başka bir servere geçecek olrsanız geliriz

sublimity serverı çok yaşıyacağı için ve kolay kolay player sayısı eksilmeyeceği için uzun bir zaman ordayız. zaten diğer serverların ortalama ömrü 1 ay yeni başlayan arkadaşlar var buyrun sizde gelin yardımcı oluruz önemli olan hep beraber organize şekilde pvp yapıp zevk almak item yavaş yavaş yaparsınız.
  • quote:

quote:

sublimity serverı çok yaşıyacağı için ve kolay kolay player sayısı eksilmeyeceği için uzun bir zaman ordayız. zaten diğer serverların ortalama ömrü 1 ay yeni başlayan arkadaşlar var buyrun sizde gelin yardımcı oluruz önemli olan hep beraber organize şekilde pvp yapıp zevk almak item yavaş yavaş yaparsınız.

Alıntıları Göster
    2 türk bir araya gelince başkasının itemini cukkalar 3. türk gelir 2 sini soyar böyle zincirleme gider..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

2 türk bir araya gelince başkasının itemini cukkalar 3. türk gelir 2 sini soyar böyle zincirleme gider..

böyle zihniyette olursan olur, bizim için item o kadar önemli değil bunu bana 1 kere yapar sonra tek takılmaya devam eder bizim için önemli olan arkadaşlık, muhabbet, ve oyun içindeki maksimum zevk. zaten oyun içinde raid call zorunlu az çok insanları tanıyoruz, kaynaşıyoruz. daha öncede belirttiğim gibi böyle birşeyi yapan kendisi kaybeder, biz kazanırız. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ravencrest Alliance Türk Guild
    11 yıl önce açıldı
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    13 yıl önce açıldı
    Türk Guildi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

böyle zihniyette olursan olur, bizim için item o kadar önemli değil bunu bana 1 kere yapar sonra tek takılmaya devam eder bizim için önemli olan arkadaşlık, muhabbet, ve oyun içindeki maksimum zevk. zaten oyun içinde raid call zorunlu az çok insanları tanıyoruz, kaynaşıyoruz. daha öncede belirttiğim gibi böyle birşeyi yapan kendisi kaybeder, biz kazanırız. :)

Alıntıları Göster
    madem kolay kolay kapanacak bir server değil geliyrm ozamn

• quote:

Alıntıları Göster
    Sublimitynin kaç kere wipe attığını bilmiyorsan hiç başlama :D
  • quote:

server wipe atmadı main serveri uzun yıllar acık kaldı son yıllarda yanına ek olarak 50x s grade craft bi server actı buda baya oynandı sonra serverda oyuncu sayısı dusunce 50x i kapattı
    bu sırada acık olan main serverla devam etti sonra orayıda oyuncuların sıkılması uzerine kapattı suan acık olan serveri actı
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

bu zaten son serveri gidebildiği yere kadar gidicek ve daha sonrasinda daha server açmıcak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

bu zaten son serveri gidebildiği yere kadar gidicek ve daha sonrasinda daha server açmıcak

Alıntıları Göster
    Witchblade olrk geliyrm bakalm ne kadar adapte olabileceğm servere
  • quote:

Witchblade olrk geliyrm bakalm ne kadar adapte olabileceğm servere

Alıntıları Göster
    yarın akşam ordaym abiler pm atarm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

yarın akşam ordaym abiler pm atarm :)

Alıntıları Göster
    uzun zamandır oynamamıştım ama bende gelirim birliktelik olursa neden olmasın. hangisindesiniz New york mu amsterdam damısınız bide gerekli bilgi clanın forum sayfasında demişsiniz ama oda açılmıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbugu -- 3 Haziran 2012; 20:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbugu

uzun zamandır oynamamıştım ama bende gelirim birliktelik olursa neden olmasın. hangisindesiniz New york mu amsterdam damısınız bide gerekli bilgi clanın forum sayfasında demişsiniz ama oda açılmıyor :D

siteden cevap yazdım sana kardes
  • quote:

quote:

siteden cevap yazdım sana kardes

Alıntıları Göster
    http://www.own3d.tv/MrLurtz/video/656913

Son QA Videosu :=))

• quote:

iki serverda aynı biri avrupa biri amerika tarafı icin tabi ikiside aynı kapıya cıkıyor birinde ping daha azdır orayı kullanmanı tavsiye ederim bu arada forumun acılmadıgı bi ana hic rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

quote:

iki serverda aynı biri avrupa biri amerika tarafı icin tabi ikiside aynı kapıya cıkıyor birinde ping daha azdır orayı kullanmanı tavsiye ederim bu arada forumun acılmadıgı bi ana hic rastlamadım

Alıntıları Göster
    bi bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: hyten3562

bi bakmak lazım

Alıntıları Göster
    system pach download link'ini atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyten3562

system pach download link'ini atarsanız sevinirim

http://l2sublimity.com/?id=downloads
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.