Güzel olmuş.Edananın güzel ardream clanlarından bir tanesi.Uzun soluklu olması dileğiyle.
Helal!!!
zZzZ SultanS the best noobs...
sigortası varmı ?
Sanırım sizi ayakta tutan 4Sultans clanı.CSW ortada .. Tabi ne olursa olsun güzel bir ortam onun gibi ortamlarda bulundum.Tekrar bulunmak isterim.Bence de clan dostluk ve tek bir ruh olma ortamıdır.Pro oyuncularla bu da kolaylaşır.Tebrikler böyle bir clana sahip olduğun ve böyle bir clanın çatısı altında bulunduğun o çatıyı sağladığın için.
Helal olsun Bende normsisli harbi cok takdir edilecek sekilde bi clan !!!
güzelbi clan aresde bizim clandada bence buna rakip olabilecek saygı var BlackD3eath
Oyundan zevk almamı sağlayan tek clan 4ever EGB
Akif konuya bakarken ft yi kaçırdım
Güzel Clan ^^
gzl bir clan diğer clanlarda adamları 1araya toplamak zor
Süpersiniz sırf bu clan için insan olunur
D:N 57 insan olayımmı?
herkese böyle bi clan şart süper olmuş çok beğendim
Güzel Clan. Keşke Human OLsaydım Bi umut girerdik
keşke bizimde öyle bir klanımız olsa
Gerçekten güzel
Benim Hic Clanım Olmadı ki Abi...
nice clan
ya ben herseyi anladım da su kaleyi nasıl aldınız onu anlayamadım yokmu orada 70+ clanlar alsın kaleyi o kadar eziq bi server mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
Sanırım sizi ayakta tutan 4Sultans clanı.CSW ortada .. Tabi ne olursa olsun güzel bir ortam onun gibi ortamlarda bulundum.Tekrar bulunmak isterim.Bence de clan dostluk ve tek bir ruh olma ortamıdır.Pro oyuncularla bu da kolaylaşır.Tebrikler böyle bir clana sahip olduğun ve böyle bir clanın çatısı altında bulunduğun o çatıyı sağladığın için.
Sultans clanına, kaledeki Türk bayrağının inmesini istemediğimiz için yardımcı olmaya çalıştık CSW de. Onun dışında üyeleriyle bile pek konuşmuşluğumuz yoktur. Bizi ayakta tutan şey birbirimize saygımızın olması, büyüklerin sözlerinin dinlenmesi ve kendimizden küçük arkadaşlara da değer vermemizdir. Bunları başarmak için dışardakilerden destek almanız gerekmez, sadece kendi içinizde yapabilirsiniz.