Şimdi Ara

##Clan simgemizi STOP KOXP olarak değiştirdik, hepinizden bekliyoruz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

Clan olarak magelerimiz CZ'de sürekli pk yaptığı için özellikle 2. serverlarda CZ'de koxp kullanılmasından bıkmış durumdayız. Gm'ler oyuna gerektiği kadar bakmıyor, aldıkları parayı hak etmiyorlar. Oyun tamamen serbest ve bug kullanmanın sanki yasalmış gibi olduğu bir duruma kadar geldi, Cypher gibi oldu.

Clan simgemizi STOP KOXP olarak değiştirdik hepinizden bekliyoruz, eğer clan sahibiyseniz simgenizi bu şekilde değiştirin.

##Clan simgemizi STOP KOXP olarak değiştirdik, hepinizden bekliyoruz..

32x32 resme ulaşmak için:http://img149.imageshack.us/img149/8633/koxphay305r3uy7.png

BMP olması için BMP olarak kaydetmeniz gerekiyor

Dün simgenizi gördüm çok beğendim. Biz de aynısını yapacağız.
    Ancak bunlar yetmeyecekmiş gibi görünüyor. Bence herkesin ortak tavır koyması lazım.
    Sadece symbol değiştirmekle kalmayıp , serverda belirli zamanlarda protestolar yapmak lazım.
    Bunu kral olarak Cem gayet güzel organize edebilir. Mesela bugün savaşa gitmemeyi organize etse çok güzel olur.
    Savaş başlama sırasında moradonda toplanalım. Humanlar da görsün , onlardan da destek gelecektir.
    Aklıma ilk böyle birşey geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Herkesin her serverda canına tak etti artık bende PVP yapmıyorum cz savaş vs gitmiyorum yani oyunun zevkini son 1.5-2 aydır alamıyorum. Buna bir dur dememiz gerekli. Hepimiz kendi çapında resmi foruma bazı resimler koymuş veya ticketlar atmış olabilir ancak hiçbir sonuç alamıyoruz. 10 günde bir göstermelik 100 kişi banlanıyor ancak bunu her serverda 10 Binlerce oyuncu kullanıyor ve ardı arkası kesilmiyor. Ben artık K2'de artniyet arar oldum ya çok acizler ya da Koxp konusunda artniyetli davranıyorlar. Aslında tüm clanlar ve bu oyunu legal oynayanlar olarak toplu bir kampanya gibi, bir etkinlik gibi, bir protesto gibi birşeyler yapmamız gerekli. DonanımHaber çok büyük bir forum ve forumda çok sayıda Knight oyuncusu koxptan rahatsız... O halde her serverda aynı saatte bir yerde toplanıp sesimizi duyurmalıyız diye düşünüyorum. Yabancıların ''Non Premium in November'' adlı bir protestoları vardı clan simgelerine koyan bir çok clan vardı merchantlarına bunu yazan bir çok oyuncu vardı ancak onlar azınlık biz Türkler ise çoğunluğuz. Mademki çoğunluk biz Türklerin ve mademki legal oynayan büyük bir çoğunluk var bu clan simgesinde kalmamalı bir şekilde bunu protesto etmeliyiz diye düşünüyorum.

+1 gerçekten yeter artık int cafeye gidiyorum 43 lvl +7 hornlu goblinli çocuklar savaşta60-65 lvl adamları kesiyorlar görüyorum bişey diemiyorum biz bu oyunda ne koxp ne dupe ama biz mi slaakız artık ewt artık o duruma düştük nedense türkler olarak yabancıların yaptıgı gibi bizde clanlarımıza bu simgeyi koyalım we merchantlara yazalım ....NO KOXP ...STOP KOXP...KOXPAPLS

• quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Para verıosanız bırakın gidin Wow oynayın.Para vermıyorsanız bir süre moradonda ticaret yapın para kazanın.Ha az önce Moradonda bir adam bütün humanları öldürdü gerçi ama olsun K2 halleder yakında

al işte bugko :D

• clan başkanına sölicem bu arada ben uzun zmndır yoktum 70 oldugunu bilmiodum ceza hayırlı olsun
    !!!
  • ACI GERCEK.KOXP HİÇBİR ZAMAN BİTMEDİ BİTMEZ.BENDE KULLANIYORUM.TAMAM.SADECE EXP TABİKİ.AMA EGER CZDE KOXPU KALDIRACAKLARSA BEN EXP KOXPUN KALKMASINA DUNDEN RAZIYIM.
    GECEKLER ACIDIR.BİBERDE ACIDIR.O ZAMAN BİBER GERCEKTİR
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZA_NEFRET5 -- 12 Kasım 2006; 12:54:22 >
  • alı bakın cypherın en ii clanlarından biri olan orclakersın hali

resmini deiştirseniz ne fayda
    http://img169.imageshack.us/img169/2121/koxperabakpn1.jpg
  • Kospa Sevmiyorum kospu ya
  • müKemmeL bi uyguLama tebrikLer
  • cln ındakiler bu kurala uyarmı bilmiyom senin clnındaki 2 denyo yüzünden tyon kesemedik geçen gün
  • pathostada böyle bi olay var. FUCK KOXP yazıyor bazı human clanlarında
    (ilk 10dakilerde !)
  • quote:

Orjinalden alıntı: theturks

alı bakın cypherın en ii clanlarından biri olan orclakersın hali

resmini deiştirseniz ne fayda
    http://img169.imageshack.us/img169/2121/koxperabakpn1.jpg

ulen hem koxpersin hemde geliorsun burda koxper resmi koyuyorsun bu ne yaman tezat
  • ben gördüm xgen desüper
  • Takdir ediyorum
    Biraz önce b1 de brahman slot 1 de birinde de vardı böyle birşey tam okuyamadım ama şimdi burda görünce anladım ne yazdığını

Bu arada adamın sırtında stop koxp yazıyor ama partideki heal gidince yerine biri geldi takip ettim oto heal gibi geldi sordum evet dedi kimsenin seni çıkmadı bende atak yapmayı kestim ya beni çıkar yada koxperi at dedim tabi koxperle bi ağız dalaşı yaptık felam bbaşkan onu attı demek istediğin simgeyi değiştirsekte bir koxper gördüğünüzde bu davranışı sizde yapacakmısınız?
  • olabilir pathosda
    olm sen coşmuşun ya 800k NP lvl 70 omq diom
  • sızın kolluk yandımı la ben zephyre gırsem sonermı la ^^

YouNeverCantRunAway 4ever kolluk yakıcı sondurucu :D
  • evet beramustaki clanların yarısından cogunda bu simge var delos kapısında bile bu simge var ama siyahı :)
  • Bana Göre koxp u Durduramazlar Hilaladam ve digerleri ine bulur bişiler
    Herkez gibi Bende isterdim Temiz bi oyun oynamak Bug vs gibi Şeylerin
    Olmamasını İnsanların Birbirleriyle Saygılı olmalarını isterdim Tabiki
    Bunu herkez İster ama Bende koxp kullanıyorum ama sadexe EXP amacılı
    Yani cz koxp a karşıyım Zaten Zevk için oynuyordum Artık zevkde Alamazsam
    Bırakırım Heralde,Bi yandanda Gm ler Hİç online olmuyor diyebiliriz
    DTS,APOS,DERU,URUK HAİ URUK BLADE,GOLEM,DEATH KNİGHT,SKELETON KNİGHT
    Vede aklıma Gelmeyen Bir Sürü yer Gm bi 1-2 saat hep buraları dolaşsa
    Kaç bin kişiyi Banlar koxp kullananlar ve koxp partysinde Bulunanlar diye
    Bence benim düşüncem Exp için açmalı(Ks yapmadan)Geçenlerde Manesde dupe
    Yapıyorlardı forumdan Bazi kişiler KOXP a Derken dupeyi Duyunca ''aga nasıl
    yapıyorsunuz Banada sölermisiniz lütfen''diyorlardı Neden? Dupede hile degilmi
    koxp a ban diyen kişlerin Coguda Zaten göstermelik Ama kullanmayanda var
    Onlara Bişi diyemem Ama bu devirde koxp suz kasanlara Afedersiniz en*yi Diyorlar
    Bu arada
    @theturks Gösterdigin resimde Adamın pelerinide ''Koxpa hayır'' diyor Ama Adam shardlarla Arrow Atıyor
    Yani bu clanın Simgesinin Değiştirmesi çare degil Benim Fikrim

• biz clanca pelerine gm işini yap diye bi yazı koymayı düşünüyoz tabi ingilizce olucak
    quote:

Clan olarak magelerimiz CZ'de sürekli pk yaptığı için özellikle 2. serverlarda CZ'de koxp kullanılmasından bıkmış durumdayız. Gm'ler oyuna gerektiği kadar bakmıyor, aldıkları parayı hak etmiyorlar. Oyun tamamen serbest ve bug kullanmanın sanki yasalmış gibi olduğu bir duruma kadar geldi, Cypher gibi oldu.

Clan simgemizi STOP KOXP olarak değiştirdik hepinizden bekliyoruz, eğer clan sahibiyseniz simgenizi bu şekilde değiştirin.

32x32 resme ulaşmak için:http://img149.imageshack.us/img149/8633/koxphay305r3uy7.png

• quote:

Orjinalden alıntı: HeIIoweeN

quote:

Dün simgenizi gördüm çok beğendim. Biz de aynısını yapacağız.
    Ancak bunlar yetmeyecekmiş gibi görünüyor. Bence herkesin ortak tavır koyması lazım.
    Sadece symbol değiştirmekle kalmayıp , serverda belirli zamanlarda protestolar yapmak lazım.
    Bunu kral olarak Cem gayet güzel organize edebilir. Mesela bugün savaşa gitmemeyi organize etse çok güzel olur.
    Savaş başlama sırasında moradonda toplanalım. Humanlar da görsün , onlardan da destek gelecektir.
    Aklıma ilk böyle birşey geldi.

Katılıyorum sadece Symbolle olacak iş deil.Aslında Kol team e herkez ticket atsa bi şeyler olabilir benimde fikrim bu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.