Şimdi Ara

##Clan simgemizi STOP KOXP olarak değiştirdik, hepinizden bekliyoruz.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açık konuşayım ben koxp kullanıyorum ama şartlar beni zorluyo.Pek iyi olmayan itemlerimle cypher gibi bir serverda koxpsuz nereye kadar?Boss kesemzsin,exp kasamazsın clana giremezsin görev yapamazsın slot bulamazsın çünkü.E hal böyle olunca elimiz mahkum kullanıyoruz.Ama Türkler olarak oyunda çoğunluktayız ve Gmlerin bu hallerine karşı tavrımızı koymamız gerek.Hatta czde yürüyüş bile olabilir :D.Şaka bi yana mesela belli bi hafta sonu oyuna girmeyiz serverlar boşalır yabancılar da girmez vsvs işte böyle topluca eylemler yaparsak ciddiye alınırız.Ama insanları bilinçlendirmek zor..
  • Örnek bir çalışma
  • Yakında Olympia humanlarında görülecek
  • tamem katılıyorum bu oyundan hiç zevk alamz olduk millet koxp bunun önüne geçmesi lazim artık k2
  • Komik olan, koxp'la kasıp, oto healle paramun spotlarını kapatıp, sonrada 'ban koxpers, fuck u gm' diyen commanderlar.. Bir de, koxp kullanıp, koxp'a hayır yürüyüşü düzenleyenler var ki, evlere şenlik..

Neyse.. Bu, insanların tavrını gösteren bir uygulama. Faydası olur, olmaz.. bilemem.

Manes Noobies clanı olarak sembolümüzü değiştirmiş bulunmaktayız..

----------

Ve paralı üyeleri kasımda premium almamaya davet ediyorum. Mercant mesajlarınızı 'No Premium In November' yaparak tepkinizi gösterebilirsiniz. 3 gün premium kaldı ve oyun düzelene kadar almayı düşünmüyorum.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 15 Kasım 2006; 21:39:52 >
  • bizde koyuyoruz ares Onlymyfriend clanı ;)
  • Koxpu bir ara bende açmayı düşündüm ama insanların bana edeceği küfürleri ve başkalarının haklarını çalacağım düşüncesiyle başlamadım koxpa.. Artık resmen koxp oyunun bir parçası oldu . Sanki 5 job war. Rogue Warrior Priest Magician KOXPER .. Buna bi şekil engel olmalıyız ama GM lerin hiç bişeyi değiştirecek gibi bi halleri yok .. Şu ana kadar hiç koxptan banlanan görmedim (Oyundayken) .. Bunlarda artık sinirlerimi bozuyor . 2 haftadır adam gibi np kasamıorum cz de towndan kafamı uzatsan direk 5liler yagıyor kafama bıktım artık koxptan
  • güzel ben ce ama etki etmez diye düşünüyorum
  • abi huylu huyundan vazgeçermi ya admlar koxpdan ne zevk alıyolarsa artık. bilgisayar kendi kendine oynuyo admlar zevk alıyo nasıl oluyosa bi çözemedim. hemde para verip oynayanların oynama zevkini kaçırıyolr
  • kullanmayın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.