merhaba arkadaslar bu hafta sonuna kadar almam gereken CLARION VZ709E multimedia var ozelliklerini asagida yaziyorum iyimi kotumu alinirmi yardimci olursaniz sevinirim.
VZ709E ÖZELLİKLERİ DVD-Video/DVD±R/DVD±RW/CD/CD-R/RW için hazır Tümleşik Bluetooth® eller serbest (HFP & OPP) ve ses akışı (A2DP & AVRCP) MP3/ WMA/AAC ile uyumlu ve ID3-TAG göstergeli Resmi DivX® onaylı ürün Standart DivX medya dosyaları oynatımıyla (DivX 6 dahil) tüm DivX video sürümlerini oynatır 24 FM, 16 MW/LW önceden ayarlanmış radyo istasyonu ayarı Ayarlanabilir bant genişliği ve radyo metnine sahip RDS-EON DSP tuner Arka USB konektörü Doğrudan iPod denetimi (iPod video oynatımı için isteğe bağlı CCA723 kablosu gerekir) AV girişi Adanmış arka görüntü kamerası RCA girişi Subwoofer ses düzeyi kumandası 3 bantlı parametrik ekolayzır 24 bit D/A dönüştürücüsü MAGNA BASS EX dinamik bas netleştirme Tümleşik Yüksek Geçiş Filtresi & Düşük Geçiş Filtresi Tam otomatik 7 inçlik QVGA renkli LCD ekran Navigasyon dokunmatik panel kontrolü (isteğe bağlı NP509E & CCB509 gerekir) 2-Zone için 6 kanallı ses ön çıkışı ve 2 kanallı ses ön çıkışı 2-Zone eğlence: ön ve arka ayrı kaynak kontrolü 4 × 50 watt dahili anfi OEM direksiyon uzaktan kablolu arabirimi özelliği Tümleşik KÖ Göz (RCB187 uzaktan kumanda dahil) Duvar kağıdı tasarımı (4 ayar) *VZ709E, DVD±R/DVD±RW/CD-R/RW ortam biçimlerindeki MP3/WMA/AAC/DivX ile uyumludur. Maksimum parça kapasitesi: 999 parça (klasör başına maks. 255 parça ile 255 klasör).
*VZ709E USB üzerinde MP3/WMA/AAC ile uyumludur. Maksimum parça kapasitesi: 130.560 parça (klasör başına maks. 255 parça ile 512 klasör).
*Farklı müzik ve film dosyalarından oluşan çalma listeleri, iPod video ile uyumlu ünitelerde çalınamaz.
simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim
ya aslında ben de aynında bakıyorum, siz nereden buldunuz cihazı ve fiyatını da yazar mısınız ben amerilkadan almayı düşündüm acaba sıkıntı olur mu Bende renault clio III model araç var acaba kolonları da değiştirmek gerekecek mi yada amfi takmak saygılar
ben hollandada yasiyorum burdaki bir elektronik magazasindan alacagim fiyatida 1099 euro benim aracimda megane II ben uzerindeki kolonlara takviye olarak 2 adet JBL marka kolon ve amfi takacagim bir sorun olmaz ise cumartesi gunu teybi aliyorum burda arac ses sistemi uzerine uzman olan bir arkadasim teyb hakkinda cok ii seyler soyledi artik bi kullaniyim bakalim nasilmis
selamlar öncelikle cevabin icin tesekkur ederim, iinci olarak simdiden gule gule kullan hayirli olsun, ben sunu merak ediyorum acaba amerikadan aldigim zaman europe radyo standartlari ile uyumsuzluk olacak mi , acaba arkadasin bu konuda bilgi sahibi midir bir de bunlarin bazilarinda motorized in dash yaziyor bu modelde yazmiyor bir farki var mı ben amazon.com sitesinden bakiyorum da urune selamlar
varmı bu ürünü kullanan ve türkiye fiyatı nedir acaba GG de ve sahibinden de 1300-1450TL cıvarı fiyatlar gördüm ama kalitesi nedir bilemiyorum.
merhabalar clarion ürünleri içinwww.mesutgrup.net intenet sitemızden ziyaret edebilirsiniz.ürün fiyatları için mesaj atabılırsınız.