Şimdi Ara

arabaya takmayi onerdiginiz aksesuar varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben internetten baktim.fakat pek begendigim bisi bulamadim.arabaya koltuk kilifi baktim guzel bi urun bulamadim cinde 400 dolara var oda o parayi haketmiyor diye bakmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araba ne ki? mobilden Toyota görünüyor o kadar. model falan yok.
    aksesuar yerine seramik kaplama vb. orijinali koruyacak harcamalar tavsiye ederim.

• Ben arabaya aksesuar takmamayi tavsiye ediyorum. Çok güzel uygulamalar var tabi ancak bu uygulamalar çok pahalı bunun dışında da araca yapılan çoğu şey aracı daha basit gösteriyor yani para harcayıp aracı cirkinlestirmis oluyorsunuz.

• Simsiyah olmayacak şekilde bir cam filmi

Araç çok daha hoş geliyor gözüme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disko topu, cd, ön kısma koyun postu... :) şaka bi yana bence araba sade olmalı, kauçuk paspas, koltuk kılıfı, hafif bi cam filmi, yoksa alaşım jant olabilir.

• navigasyon , yay , koton filtre , ses sistemi aldığım her arabaya yaptığım eklemeler
  • Kafa sallayan kopek favorimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalvarırım araçlara aksesuar takmayın. Aracınız güzel değil aksine çirkin görünüyor. Sade, doğal haliyle kalsın, inanın daha güzel...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yola çıkıyosanız. çelik rezistanslı güzel bi kettle takın. uzun yolda arabada çay kahve çok iş görüyo hele havalar soğukken. bide tabiki navigasyon.
  • Aksesuara hiç gerek yok. En sade haliyle dursun mis gibi. Üstteki arkadaşın dediği gibi kettle iyi olabilir. Onun dışında yaptığınız her değişikliğin ,aracı apaçi arabası segmentine yaklaştıracağını unutmayın derim

• Cam filmi olmazsa olmaz yaz ayları için ve cam rüzgarlıgı çok gerekli yagmurlu havalarda camı aralayınca su girmiyor ve rüzgar yüze vurmuyor

• cam filmi
    cupra veya laguna lip
    5 cm spor yay
    ameriakn park
    far karatma
    sis farı yoksa sis farı
    çıtırdan müzik sitemi

bu kadar yeterli
  • ben çişle çalışan motor takmak istiyorumonada vergi gelirse söverim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 24 Ekim 2015; 12:28:26 >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Gelirse şaşırmam.

• Gelmis yine apaci olur diyenler.. 70 bine araba alirlar jant kapagiyla gezerler allah akil fikir versin.Araba bu arkadas evine nasil guzel gozuksun diye para harciyorsan araba da aynidir.Arabada ilk once bakilacak sey janttir arkadasim jant kotuyse direk degistir.Film yoksa hafif bir film yaptirabilirsin.Plakalari app plakayla degistir(cerceve varsa sok cercevesiz yapistir).Plaka isigindan tutun ic aydinlatmaya kadar beyaz led ampul takabilirsiniz bu araci cok zengin gosterecektir emin olun.Direksiyona deri diktirebilirsin bu da hos durur.Araciniz beyazsa tamponlarin bazi detaylarina tavana veya kapi kollarina piano black kaplama onerebilirim sizin zevkinize kalmis.Daha bir suru sey sayabilirim ama giderek sportif havaya kacacak Bu saydiklarim siradan bi arabayi oldugundan cok zengin gosterecektir.

• Cam filmi ve krom kapı eşiği haricinde bir şey yapmam.

• Depo kapağına işeyen çocuk stickeri

• Bagaj havuzu, bod perde, anahtarlık vb
  • Tavan rayi, on koruma demiri...

Aracın ne oldugunu soyleseniz konu biraz daha islevsel olmaz mi? Yukarida yazdigim iki aksesuar bazi araclari jip gibi gösterirken bazi araçları düdük gibi gösterecek aksesuarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Yalvarırım araçlara aksesuar takmayın. Aracınız güzel değil aksine çirkin görünüyor. Sade, doğal haliyle kalsın, inanın daha güzel...

yeterince yalvarabildiğini düşünmüyorum cümlelerinde gerçekten o his oluşmadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.