Başlangıc 70 - Sınır 105 1 yıllık parası peşin ödendi. 7/24 online yetkili. Sıralama boş biran önce gel yerini al. İlk 105 level olan 3 oyuncuya süpriz hediyeler. Hiçbir şekilde edit item satışı olmayacaktır. Her haftasonu lonca turnuvası düzenlenecektir. Kazanan loncaya [KRAL]tagı verilecektir. +20 yaş üzeri GM alımı olacaktır.Deneme sürecinden sonra ücret verilecektir. Öğretmenlerden Skillerinizi "Perfect Master" olarak alırsınız. Başlangıçta şebnem etkileri karakterinize yansımaktadır! Kutsama kağıdı , zen fasulyesi taşlar vs npcdedir. Athena ve Milonun sandıklarından kostüm elde edilmektedir. Official pet ve kostüm sistemi aktifdir. Oyunda 250 adet kostüm , 35 adet pet bulunmaktadır. Sorunsuz item dönüşümü. Oyun içi efsun bot eklidir Günlük etkinlikler sorunsuz yapılacaktır. Beta itemler oyunda eklidir. Güçlü binek sistemi oyunda mevcut. Lonca'ya 120 kişi alınabilir , skor 200 ! 30, 40, 50, 60, 70, 80 seviye biyolog görevleri süresizdir. 85, 90 1 saat - 92, 94 Seon-Pyeong görevleri 2 saat arayla verilir. Sorunsuz Özel Official Ejderha Odası! Sorunsuz Şeytan Kulesi ve The DeviL's catacombs! Hile Koruması - Hackshield system aktif! Oyun içi Ch Değiştirme sistemi aktif Oyun içi Bonus Kontrol sistemi aktif Oyun içi Oto-Toplama sistemi aktif Oyun içi Servis-Yüzüğü sistemi aktif Oyun içi Hızlı Çıkış Sistemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme