Merhaba, Kısa süre içeisinde sıfırdan Full Stack Developer eğitimi almayı planlıyorum. Araştırmalarım sonucunda Clarusway’i buldum. Ancak tecrübe etmiş biri bizi bilgilendirirse sevinirim. Ücretleri bizdeki kurlardan dolayı biraz yüksek. Türkiye’den alacağım bir eğitim dışında bana ne faydası olur? Şimdiden teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Clarusway: Kariyerinde Bir Sonraki Adımını Atmanı Sağlayan Eğitim Platformu
Clarusway, kariyerini teknoloji alanında ilerletmek isteyen kişiler için kapsamlı bir eğitim platformudur. Türkiye'de faaliyet gösteren Clarusway, yazılım geliştirme, veri bilimi ve yapay zeka gibi yüksek talep gören alanlarda eğitimler sunmaktadır.
Clarusway'in eğitim ücretleri, seçtiğin programa ve eğitim süresine göre değişmektedir. Güncel ücretleri ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için web sitelerini ziyaret edebilirsin.
Clarusway'in Sunduğu Eğitimler
Clarusway, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli teknolojik alanlarda eğitimler sunmaktadır:
- Yazılım Geliştirme
- Veri Bilimi
- Yapay Zeka
- Bulut Bilişim
- DevOps
Clarusway'in Özellikleri
Clarusway'in öne çıkan özellikleri şunlardır:
- Deneyimli eğitmenlerden oluşan bir ekip
- Pratik odaklı müfredat
- Gerçek dünya projeleri
- Mentorluk ve destek
- Kariyer hizmetleri
Clarusway Hakkında Yorumlar
Clarusway, öğrencilerinden olumlu yorumlar almıştır. Öğrenciler, eğitimin kalitesini, öğretim yöntemlerini ve sağlanan desteği takdir etmektedirler.
Clarusway Nedir?
Clarusway, teknoloji alanında kariyer yapmak isteyen kişilere eğitim veren bir platformdur.
Clarusway Kimindir?
Clarusway, 2019 yılında kurulmuştur ve İstanbul merkezli bir eğitim platformudur.