Şimdi Ara

Clash Of Clans 146 seviye satılık köy herşey fule yakın,isim hakkı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HESAO SATILMISTIR ALANA HAYIRLI UGURLU OLSUN ..146 seviye olan köyümü para ihtiyacı nedeniyle satıyorum,5 işçi 1100 gem ,isim değiştirme hakları var, klan yıldızı 694 dur ful emek verilerek buralara getirilmiştir
    -Fiyatı 450 tl dir izmir den elden alacak kişiler yazsınlar Clash Of Clans 146 seviye satılık köy herşey fule yakın,isim hakkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwasheree -- 31 Mayıs 2016; 16:43:00 >

• güncell
  • Çekişkili ilan arkadaşlar bilginize itibar etmeyiniz.
    Pm'de Valkyrie 5 oluyor labda dedi.. Arkadaş ilanı 20/06 tarihinde koymuş Valkyrie'nin bitmesine 6G 9Sa var diyor Ss de, bugün ayın 29/06 u ve hala valkyrie 5 oluyor diyor... Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım sana dedim oyuna pek giremiyorum ne zaman bittigini farketmedim diye,1. si satacagım kişilere yüzyüze elden satcam bunda nasıl bir çelişkili olabilir ikincisi madem inanmıyorsunuz istediginiz klanı söyleyin veya koy de benim olduguna dair degişiklik yapmamı isteyin oyle yapıp screenshot çekip atayım,, işin özü en ufak şeyden nem kapıp insanları da yanlıs yonlendirmeyin lütfen
  • yeni aldıgım screenshotlar , farklı haritalar yapıp çekmeye çalıstım ve klan düzenini de çektim inanmayan kalmasın diye Clash Of Clans 146 seviye satılık köy herşey fule yakın,isim hakkı var

• http://forum.donanimhaber.com/m_117250939//tm.htm#117250939 senzu arkadasımız kendisi de koy satıyormus benim köy cok daha ucuz ve güçlü oldugu için çamur atmaya çalısmıs
  • dostum çamur atmak değil sana köy bilgilerini at dediğim zaman pmden sor ne öğrenmek istiyorsan demedin mi? Mesele çamur atmak değil hadi Allah carsini pazar etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.