Merhaba arkadaşlar. Köyümü satıyorum. İlanı sahibinden.com dadır. Aşağıda özelliklerinden bahsedeceğim detaylar ve fotoğraflar için ilana bakabilirsiniz. İletişim ilandaki siteden mesaj yada whatsapptan sağlarsanız daha sağlıklı olur. Daha hızlı dönüş yapabilirim.
İlan Güncellenme Tarihi: 23.03.2014
Oyun çok vaktimi aldığı için satıyorum. Google hesabı ile birlikte verilecektir. Fiyatta takas yoktur. Mecbur kaldığım için değil hala oynayıp karşılığını ettiği değerde satılmasını istiyorum. Yaklaşık 100 Lira masrafım olmuştur bu hesaba. İletişim için siteden mesajı kullanın.
BİNALAR 9. Seviye Köy Binası Kışla: 4 Adet (8. 9. 9. 10. Seviye) 4 İnşaat işçisi Havan: 3 Adet 6. Seviye X Topu 3. Seviye Barbar Kralı ve 1. Seviye Okçu Kraliçe Gizli Tesla: 3 adet (2. 3. 3. seviye) Altın ve İksir Madeni 6şar adet 11. Seviye Altın ve İksir Depoları 2şer adet 11. Seviye Okçu Kuleleri 5 adet: 4ü 8. Seviye 1i 6. Seviye Laboratuvar 6. Seviye Kara İksir Sondası 3. Seviye Kara İksir Deposu 3. Seviye
60 Görevden 40'ı tamamlanmış olup goblin görevlerinde de 47. görev geçilmiştir. Son 3 görev kalmıştır.