Şimdi Ara

Clash Of Clans Donanım Haber Forumları Resmi Clanları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
7
Favori
19.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda bende gelmek isitoyrum ma akupam 1100-1200 civarı dolaşıyor okçu ve dev 4. seviye oyundaki ismim de warlyrics kabul ederseniz sevinirim
  • Yazmayayım dedimde ; 4 gün tatildeyken , sepetlemişsiniz clandan

Ayıp oldu kanısındayım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dandik ve gelişime açıl halimle kabul ederseniz sevinirim gerçekten.
     [sizer=green]Clash Of Clans Donanım Haber Forumları Resmi Clanları [sizer=green]Clash Of Clans Donanım Haber Forumları Resmi Clanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajım Bulunsun Eve Gidince Girerim Klana
  • 50 kisi doluydu. Yer acabilirseniz gelirim. 83 lvl, 2050 kupam var. İstek yolladim.

Edit: neden reddettiniz istegi ve neden engellediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTosbaga -- 22 Mart 2014; 14:42:51 >
  • Kusura bakmayın şu an dolu klan bir müddet bakmamız lazım kişileri hemen çıkartamıyoruz klandan, yeni gelenler oluyor aktiflermi değillermi bilmemiz lazım ondan dolayı red edilmişsinizdir dolayısıyla bir müddet başvuru yapamıyorsunuz . Aklımda olsun size dönüş yaparım pm vesayre ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 22 Mart 2014; 16:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

Kusura bakmayın şu an dolu klan bir müddet bakmamız lazım kişileri hemen çıkartamıyoruz klandan, yeni gelenler oluyor aktiflermi değillermi bilmemiz lazım ondan dolayı red edilmişsinizdir dolayısıyla bir müddet başvuru yapamıyorsunuz . Aklımda olsun size dönüş yaparım pm vesayre ile.

Mağduriyet olmaması adına bence Donanim Haber2-3-4-5 istek gelirse böyle böyle klan oluşturun gek klanla olmaz.Kaç kişi açıkta şuan allah bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTosbaga

50 kisi doluydu. Yer acabilirseniz gelirim. 83 lvl, 2050 kupam var. İstek yolladim.

Hocam başka klanda bulunduğunuz için sizi alma şansımız yoktu.(Yanlış hatırlamıyorsam elağzı klanı).Engelleme yapmadık.Reddedildikten sonra yaklaşık 24 saat boyunca aynı klana istekte bulunamıyorsunuz.Klanda yer olduğunda herzaman bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan

quote:

50 kisi doluydu. Yer acabilirseniz gelirim. 83 lvl, 2050 kupam var. İstek yolladim.

Hocam başka klanda bulunduğunuz için sizi alma şansımız yoktu.(Yanlış hatırlamıyorsam elağzı klanı).Engelleme yapmadık.Reddedildikten sonra yaklaşık 24 saat boyunca aynı klana istekte bulunamıyorsunuz.Klanda yer olduğunda herzaman bekleriz.

Peki, simdi istek atsam kabul edermisiniz, en sondaki 260 asker alip, 0 asker bagislayan adami atip?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan

quote:

Peki, simdi istek atsam kabul edermisiniz, en sondaki 260 asker alip, 0 asker bagislayan adami atip?

Klandan gerektiğinde kimin çıkarılacağının değerlendirmesini biz yaparız.Siz katılmak istiyorsanız istekte bulunun.

• Klana katilmak istiyorum ama yer yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir alt klan açmayı düşünüyomusunuz çok katılmak isteyen var hali hazırda bende istiyorum
  • Az once reddedildim niye ki?

• klana bende gelebilirmiyim 32 lelim kupam dun 1180 idi suan 900 iksir kasmak icin hemem yukselirim zaten ama nasil katilcam kupam suan 900 lerde sizden kim var nick ali globalde yaziyorum goren yok heralde :)

• DH2 klanını açma vaktiniz geldi bence biriniz açında bizde ona girelim
  • İlerleyen günlerde belki açılabilir fakat şu an düşünmüyoruz.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    şu an düşünmüyorsunuz ama bu kadar insan 3-4-5. klanını bile doldurur...
  • 5 kişilik yerimiz boştur okçu ve dev seviyesi en az 4 olan arkadaşları bekliyoruz.
  • Kupayı 1200 yaparsanız sevinirim.
    Okçu dev 4

• Klana alimlar devam etmiyor sanirsam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.