Şimdi Ara

Clash Of Clans Donanım Haber Forumları Resmi Clanları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
7
Favori
19.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki nickim Fth yeni başladim. Alt ust ne olursa bir clan daveti lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kristal 3.ligdeyim şu an 2003 kupa var 65 lvl, th8, okçu-dev 5lvl.
    şartlar uyuyor klana girmek istiyorum klan profiline baktım kazanılan savaş 1 yazınca vazgeçtim
    galiba forumun aksine oyunda vakit geçiren yok, şuan ki klanımda 16 galibiyetimiz var klan savaşı iyi ganimet getiriyor
  • Hocam köy adım Burak_99 kupa sayı. 1260 seviyem 49. Rica etsem bana istek yollar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 1300 küsür kupa 56 seviye 4. Seviye askerler girebilir miyim? isim: Hakan SUSAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokin That Weed -- 1 Haziran 2014; 19:13:59 >
  • klan kurulma fikri güzel olmuşta kupa sınırlaması saçma

madem böyle bişey yapıcaksınız 2. bi klan kurun diğer üyeleri oraya alın dimi ama
  • Beyler 8 yıllık dh üyesiyim alt klan olarak bizim klana gelebilirsiniz bagışcıl bir klan. Üst klana giremezseniz alt klana olarak bize gelebilirisniz. Klan ismi ClanTurkey klan savaslarına cok önem veriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 2 Haziran 2014; 14:49:41 >
  • Merhaba 40 seviye aktif ve bol bağış yapan biriyim . Kupam 1200 yaklaşık 10 saat sonra köy binam 7 olacak . Klana alırsanız kalıcı ve aktifim ve çok memnun olurum .
  • Kupa sınırı olmayan 2. klanı açmış bulunmaktayız. Klanımızın ismi ''Donanim Haber 2'' dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Kupa sınırı olmayan 2. klanı açmış bulunmaktayız. Klanımızın ismi ''Donanim Haber 2'' dir.

Davet atar mısın Scorpioleo
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Davete gerek yok istek atabilirsiniz.
  • kupayı 1300 e düşürüp davetsiz sisteme geçseniz davet yollasam olur mu
  • Donanim Haber 2 klanına istek gönderildi...
  • İstek gönderdim köyün ismi:n4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssgg -- 20 Haziran 2014; 0:43:49 >
  • Klandan neden atildim acaba? Bir sikintimiz mi oldu?

• Erhan neden Klana katilmami reddediyor ?
    62 seviyeyim 1600kusur kupam var. ?

• Sevgili arkadaşlar,

Bazı arkadaşlarımız işleri dolayısı ile oyuna giremeyebiliyor. Bazıları klan savaşlarında yeterli desteği vermiyor. Bazıları oyunda sadece altın madeninden gelişmeye çalışıyor, savaşmıyor yani. Kimisi asker paylaşımı yapmıyor.

Yani bu belirttiğim kriterler, 1 hafta - 2 hafta gibi sürelerden ibaret değil. Daha uzun süreler beklenerek, takip edilerek gözetilmiş olup, klanın kurallarına uymayan kriterler olduğundan ötürü çıkarılan arkadaşlar oluyor.

Bir de klanımızda ne kadar kupanız olduğu önemli değildir.

Örnek veriyorum; kişinin köyü seviye 9 ancak köyünü hiç geliştirmemiş. Topları 9 level olması gerekirken 6-7 level, sihirbaz kuleleri 5 seviye olması gerekirken 2-3 seviye vs vs.

Bu kriterlerde bizim için önemlidir.

Klan savaşlarında yeterli desteği vermeyen arkadaşlar, oyunda aktif oynayan arkadaşlarında tepkisini çekmekte.

Bizler kimseye neden oynamıyorsun, niye destek vermiyorsun diyemeyiz. İnsanların işleri olabilir, meşgul olabilirler, oyuna vakit ayıramayabilirler. Hal böyle olunca, bu oyun bir ekip oyunudur. Dolayısı ile forumdan girmek isteyen aktif kişilere de yer açmak gerekir..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam kimseye bi kasit yok sadece oyun piyasaya suruldugunden beri olan bi clanin daha iyi yerlerde olmasi gerektigini dusunuyoruz

• Donanim haber 2 klanına girmek
    istiyorum. 44 level 900 küsür kupa. Nickim PowerSupply
    İstek yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DneBandim -- 7 Temmuz 2014; 16:35:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupayi dusurdum. Basvuru yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.