Şimdi Ara

Clash of Clans Klan TP si hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50x50 savaşlardan en fazla 230 TP geliyormuş araştırdığım kadarıyla bazı klanlarda 50x50 savaşlardan 510 TP alındığını gördüm bu nasıl oluyor açıklayabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bina 9 bina 10 a saldırdıgında yada 10 11 e saldırdıgında kısaca üst seviye binaya dalıyorsan +9 tp geliyor bina9 bina11 e daldı 1 yıldız alabildi çok yüksek tp gelir bu şekilde 50 çarpı 9 450 tp eder tüm üsleri yık ve savası kazan gibi bonuslarda var onlarla beraber 510 olur ben şuan kabaca söyledim sayıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

bina 9 bina 10 a saldırdıgında yada 10 11 e saldırdıgında kısaca üst seviye binaya dalıyorsan +9 tp geliyor bina9 bina11 e daldı 1 yıldız alabildi çok yüksek tp gelir bu şekilde 50 çarpı 9 450 tp eder tüm üsleri yık ve savası kazan gibi bonuslarda var onlarla beraber 510 olur ben şuan kabaca söyledim sayıları

Hocam bana yardımcı olabilecek birine benziyorsunuz bizim klanımız var 110 civarı gün oldu 2300/3100 TP yaptık çok şükür son 800 TP kaldı ama dedik hızlı gelişmek gerek adam aradık bulamadık biz de yan hesapları doldurduk klana yan hesap dediğim yaklaşık 30 tane köy açtık getirdik klana Th3 bu gece savaş başlattık bi baktım 5 dk önce toplam kazanabilecek TP 110 hayal kırıklığına uğradım resmen. Acaba bana 50x50 savaş yapabilmeyi sağlayacak bişeyler önerir misiniz çünkü yeni getirdiğim köylerin hiçbiri TP getirmedi o kadar da uğraşmıştım oysa ki demek hepsi th9-10 civarı olsa 400 TP gelecekmiş ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.