Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bana niye güncelleme ekranıçıkmıyor vallahi kafayı yiyecem ya pc ye format atmadan önce çalışıyordu şimdi sabahtan beri 50 defa yükledim olmuyor
  • YALVARIYORUM YARDIM EDİN YA CİHAZINIZA UYGUN DEĞİL DİYOR WİNDOWS 8 8 GB RAM PC İLE YAPIYORUM OLMUYOR BUNE YA YARDIM LÜTFEN
  • The BlueStacks App Player installation is corrupt. Please download and install the latest version fromwww.bluestacks.com. Bu hatayı çözebilmek için dediğin programı indirdim.Denetim masasından da sildikten sonra senin uygulamayı yükledim ama bu hata çıkıyor.
     Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]

• @aRŞ-ı aZaM elinize emeğinize sağlık teşekkürler bi sorum olucak, oyunu açtım oynuyorum herhangi bi sıkıntı yok ancak telefondaki oyunu pc ye aktaramadım bütün adımları izledim ancak kodu yazdıktan sonra "kod mevcut değil" gibi bi uyarı veriyo kabul etmiyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forte06

@aRŞ-ı aZaM elinize emeğinize sağlık teşekkürler bi sorum olucak, oyunu açtım oynuyorum herhangi bi sıkıntı yok ancak telefondaki oyunu pc ye aktaramadım bütün adımları izledim ancak kodu yazdıktan sonra "kod mevcut değil" gibi bi uyarı veriyo kabul etmiyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Kodu doğru yazdığınızdan emin olun. Ayrıca belirtilen süre içerisinde girmeye özen gösterin.
  • Ben deniyorum ama önceden oynadığım 4 Levellik köyü gösteriyor tamama basmıyorum ( şu anki gider diye ) başa dönüyor sinir oldum çıldıracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sorunu halledemedim sorun değil kendime yeni köy kurdum sıkıntı olmaz o kadar ama bu seferde oyun bi hata daha verdi bunada yardımcı olursanız sevinirim."Caught unhandled exception. Please check the log for details." günlüğü kontrol edin diyor ama pek bişey anlamadım şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben Clash Of Clans oyununu yüklemekte sıkıntı çekiyorum.Yükle butonuna bastıktan sonra ''Paketi ayrıştırmada bir sorun var.'' uyarısı çıkıyor ve tamama bastıktan sonra kapanıyor.Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
    Sorun resmi :
  • Kendi gmail hesabımla google playden indirmek istediğimdede ''Cihazınız bu sürümle uyumlu değil'' uyarısı çıkıyor.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
    Sorun Resmi :
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    Sorunun neden kaynaklı olduğunu buldum.Laptop ta çift ekran kartı var,intel olanı kullanıyor bluestack.Evde ki masaüstü pc me yükledimç sorunsuz canavar gibi çalıştı.Şimdi laptopta ki çift ekran krtını iptal etmeyi bulmak lazım.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmzn3450

hocam yükledim sorunsuz şekilde koyumu aktardım ama koyu aktardıktan sonra ekran titreme sorunu var,onu çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunun neden kaynaklı olduğunu buldum.Laptop ta çift ekran kartı var,intel olanı kullanıyor bluestack.Evde ki masaüstü pc me yükledimç sorunsuz canavar gibi çalıştı.Şimdi laptopta ki çift ekran krtını iptal etmeyi bulmak lazım.

Saygılar.
  • quote:

quote:

hocam yükledim sorunsuz şekilde koyumu aktardım ama koyu aktardıktan sonra ekran titreme sorunu var,onu çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

Bende laptop kullanıcısıyım. Turbo bost ile ekran kartı arasında geçiş yapabiliyorum. O nedenle intel olanı kullandığım da sorun yaşıyorum. Yükleniyor ekranında kalma gibi. Ancak ATI ye geçiş yaptığımda sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. Bu olayı yapabilmem için laptop ta bir tuş var ve sorunsuz geçiş yapabiliyorum.

• Arşı- azam sıkıntıma yardımcı olursan sevinirim. yukarıda belirttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClashOfClansWarGame

Arşı- azam sıkıntıma yardımcı olursan sevinirim. yukarıda belirttim

Çözümü hakkında bilgim olduğu sorulara yanıt veriyorum. Diğerlerini maalesef ki pas geçmek zorunda kalıyorum. Paylaşılan her yorumu okumaktayım.
  • quote:

Arşı- azam sıkıntıma yardımcı olursan sevinirim. yukarıda belirttim

Kullandigin cihaz nedir? Ve cihazinin android sürümü nedir?

• 3 gündür şu uyarı cıkıp duruyor ne yapmam lazım arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myclub -- 20 Ocak 2014; 18:28:14 >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    GM FOX Desteklemiyor oyunu.farklı bi gmail hesabında telefon senkronizasyonu yapmadan coc oynamam mümkünmü ?
  • quote:

GM FOX Desteklemiyor oyunu.farklı bi gmail hesabında telefon senkronizasyonu yapmadan coc oynamam mümkünmü ?

Oyunu telefonuna indiremiyorsan zaten bunun gmail hesabinla degil yaziliminla alakalidir

• ben başarıyla kurdum oynuyorum pcden clash of clans'ı.Fakat 5dk filan bir hareket olmayınca bağlantı kopuyor yeniden yükle diyor bunu halletmenin bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

ben başarıyla kurdum oynuyorum pcden clash of clans'ı.Fakat 5dk filan bir hareket olmayınca bağlantı kopuyor yeniden yükle diyor bunu halletmenin bir yolu var mıdır?

Bu bir hata değil aksine oyunun kendi özelliğidir. Hareketsiz kaldığınız durumlarda bağlantıyı koparır. Telefondan pc den tabletten vb yerlerden bağlanmanız da fark gözetmeksizin bu önlemi almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRŞ-ı aZaM -- 21 Ocak 2014; 16:49:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.