Şimdi Ara

Clash of clans resmi olarak ANDROID platformunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Güncellemeye gerek yok ben yaptım ayarlardan baska cıhaza bağla var ona tıkla orda sana kod verıyor o kodu androıd cıhazda oyunu açıp yıne ayarlar aynı yere yazıyosun köyün otomatık yükleniyor :)

Cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 2 Ekim 2013; 7:00:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır bekliyordum androide gelmesini çok iyi oldu bu
  • gelsin başlarım
  • Allahım sana şükürler olsun çıktı sonunda

• konu sahibi arkadaş konu başlığını güncellesin ki burada clash of clans android portalı oluşturabilelim.

• Şimdi benim kafama takılan arkadaşlarımda apple var onlar bu oyunu oynuyor bende Android var ben onlarla birlik olabilirmiyim. yoksa sadece Android'ler ayrı ioslar ayrı mı olacak. Ona göre jungle Heat oynuyordum bırakacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

Şimdi benim kafama takılan arkadaşlarımda apple var onlar bu oyunu oynuyor bende Android var ben onlarla birlik olabilirmiyim. yoksa sadece Android'ler ayrı ioslar ayrı mı olacak. Ona göre jungle Heat oynuyordum bırakacam.

hepsi ayni serverda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak74

Şimdi benim kafama takılan arkadaşlarımda apple var onlar bu oyunu oynuyor bende Android var ben onlarla birlik olabilirmiyim. yoksa sadece Android'ler ayrı ioslar ayrı mı olacak. Ona göre jungle Heat oynuyordum bırakacam.

hepsi ayni serverda

Teşekkürler.
    Evet gördüm oyunun içinden facebook'a bağlanınca çıktılar bu iyi oldu.
  • çok ümitsiz bir vaka bence keşke ayrı server yapsalardı andoridde bir sürü ıvır zıvır yapacaklar şimdi yok altınım çalındı yok taşlarımı almışlar hacklendim vs cuvalla konu göreceğiz ben çok karamsarım android konusunda.
  • Android'le talan ederler köyleri...Yalnış karar.
  • Bende globalde bu kadar düşük levelli nerden çıktı diyordum
  • Gelmesini bekliyordum ama birden markette görünce şaşırdım fake falan zannettim ama değilmiş.
  • quote:

Oyun resmi olarak yayinlanmistir arkadaslar , su an tum play storelarda mevcut degil ama her gecen gun eklenmeye devam ediyor.

Turkiye play store da indirmeye sunulmustur.

Iyi oyunlar.

Ios cihazinizda ki koyunuzu android cihaza aktarmayi su sekilde yapabilirsiniz.

Ios cihazinizda oyuna girip ayarlara geliyoruz , cihaz bagla kismina tiklayip bu eski koy diyoruz , daha sonra baska bir cihaza bagla kismina tiklayip kod aliyoruz.

Cihaza daha hic dokunmadan android cihazimizda oyunu acip yine ayni ayarlardan kodu yazip koyumuzu yukluyoruz.

ben iphone u satalı aylar yıllar oldu. eski telefondaki köyü nasıl yükleyebiliriz? ve ya yükleyebilir miyiz.? ios taki köye nasıl ulaşabiliriz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqblue

quote:

Oyun resmi olarak yayinlanmistir arkadaslar , su an tum play storelarda mevcut degil ama her gecen gun eklenmeye devam ediyor.

Iyi oyunlar.

Ios cihazinizda oyuna girip ayarlara geliyoruz , cihaz bagla kismina tiklayip bu eski koy diyoruz , daha sonra baska bir cihaza bagla kismina tiklayip kod aliyoruz.

Cihaza daha hic dokunmadan android cihazimizda oyunu acip yine ayni ayarlardan kodu yazip koyumuzu yukluyoruz.

ben iphone u satalı aylar yıllar oldu. eski telefondaki köyü nasıl yükleyebiliriz? ve ya yükleyebilir miyiz.? ios taki köye nasıl ulaşabiliriz.?

Yukleyemezsin , diger cihaz elindeyken transfer et e tiklayip kod alman gerekiyor ama diger cihazi sattigin icin mumkun degil.

Tek yol baska bir apple cihaz kullanarak , game center inla eski koye ulasman daha sonra kod alman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biqblue

quote:

Iyi oyunlar.

Yukleyemezsin , diger cihaz elindeyken transfer et e tiklayip kod alman gerekiyor ama diger cihazi sattigin icin mumkun degil.

Tek yol baska bir apple cihaz kullanarak , game center inla eski koye ulasman daha sonra kod alman.

:( o zaman iphone bulup gamecenter a kastırcaz, bulamazsak baştan başlıcaz napalım.

cevap için teşekkürler @PlayMakers

• quote:

Iyi oyunlar.

Bu konuyu açana teşekkür ediyorum. Android telefon kullanıyorum ve bu oyunun müptelası oldum, ve bir tablet almaya karar verdim. İpad mini ne zamandır hosuma gidiyordu, ve bu oyunu daha iyi ve uzun şarzla oynamak için ipad mini almak bahane oldu :) Fakat tek kafamda soru işareti var androidde oynadıgım oyunu ipade kurunca hesabımla oynayabilirmiyim yani sorun olurmu...

• Arkadaşlar, bu clash of clans hesabını bi cihazdan digerine aktardıktan sonra eski cihazdan nasıl silebilirim o hesabı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.